Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam w gronie miłośników jednego z najbardziej klimatycznych miejsc na Mazurach :)
  • S.

bylem raz, zawitam kiedys znow...na pewno=] pzdr towarzyszu Rudobrody
  • Anonim

Chyba zlikwidujemy to grono, bo zainteresowanie znikome...
  • Martqua

Boskie miejsce..... ale z kazdym rokiem traci swoj wyjatkowy klimacik...niestety :( Miejmy nadzieje jednak, ze jego czar nie przeminie
  • Anonim

Wspaniale miejce,wspaniale wspomnienia.Wracam tam co rok i zawsze jest...hmmm....wspaniale!!
  • Anonim

ja czesto bywam w Jablonce - czyli po drugiej stornie jeziora Omulew; ) ale do Sztynortu czesto przyplywam na piwko; )
  • Aguśka

Niestety, z klimatem Sztynortu z roku na rok coraz gorzej... robi się to co na zatłoczonym południu, w Mikołajkach na przykład... :/ Bywam w tym miejscu co roku od jakichś 13 lat... i co roku jestem coraz bardziej rozczarowana... Pałac niszczeje, pełno "okazjonalnych" żeglarzy z czarterów, jakoś tak byle jak...
    A pamięta ktoś starą IRE na nabrzeżu?? Ponoć mieli ją pare lat temu wyremontować, ale słuch o niej zaginął...
  • ania

byłam w tym roku, było najcudowniej :) łohoł, więc co musiało być wcześniej, skoro mówicie ze z roku na rok jest słabiej?; P
  • Anonim

bylem pare razy to najlepsza przystan na mazurach!! ale z tym palacem to wstyd.
    pozdrawiam!
  • Anonim

Nie m ajak Sztynort!! Jeziorko -syff totalny, ale za to klimacik najlepszy na świecie :) Nowe znajomości, Zęza, jest do czego wracać :) ... Byle do lata
  • Martyna

to miejsce ma klimat i jakis taki swój urok, który mi niezwykle odpowiada:D
  • Anonim

Podczas 10-cio dniowego pobytu na Mazurach wraz z obozem żeglarskim zawitaliśmy w Sztynorcie 4 razy. Według nas to miejsce jest mekką żeglarzy; )
  • Dr.Feelgood

Sztynort! Gdzie ryby są głupie jak but z lewej nogi (złapałam okonia w siatkę na ryby z chlebem w środku przywieszoną do knagi...), najbardziej narąbani żeglarze na całych Mazurach, syfiaste acz zacne jezioro, zachody słońca i ZĘZA!
| |

Port z żółtą wodą, Bar pod Jabłonką, Pałac Lehndorffów, wreszcie kultowa ZĘZA. Czy trzeba ...

Miejsca grona (0)