-
Duzy & Mala
Moja ulubiona ze wszystkich opisanych jest walka Ciri w klatce na arenie... jak u was ?:) -
Opium
-
Dominika
-
-
OLESLAW
Taa Ciri na lodzie trzyma w napieciu i jest jedna z najbardziej oryginalnych. -
Ebenezer
Ja słyszałem, że opisy walk są u Sapka przesadzone. Że powymyślał niektóre porycje, sytuacje itp. Albo poprostu nazwał je nieistniejącymi nazwami. Ale mnie się tam podobają. Walka ciri przed Wieżą Jaskółki jest świetna. druga moja ulubiona to walka Szczórów z Bonhartem. Szkoda tylko, że dupek wszystkie Szczóry pozabijał... -
Monika.
Opisy walk z wiedzmina sa stworzone na podstawie walk samurajow, a nazwy technik sa rodem z cyrku, np. "salto". Mimo to uwazam, ze sa swietne, a dzieki tak prostym opisom jestesmy w stanie je sobie wyobrazic. Caytalam kiedys jak powinny sie w rzeczywistosci nazywac konkretne pozycje, ale AS mial racje, ze nie wykorzystal tych nazw, bo mysle, we wiele osob (wlacznie ze mna) zupelnie nie potrafiloby sobie ich wyobrazic.
A co do najlepszej walki to takze jestem zdania, ze jest to walka na lodzie. -
Chrzanek
Ja najbardziej lubię opis jak Geralt na solo zabił oddział Scoia'tael na Thanedd. Niedługi ale mi się najbardziej podobał.
-
Anonim
-
Emejzing Nersiu
-
Przemek^^
Ostatnia walka z Vilgerfortzem w zamku Respect:D
a najgorsza walka Geralta z banda wiesniakow...
no ale tak musialo byc;p
a tak ogolnie to opis walki w Wiedzminie jest zajebista:) -
Boi
-
gazil
mnie się podoba zmiana podejścia regisa do picia krwi i tego co ona z nim potem zrobiła :) no ale niestety to była jego ostatnia walka następna najwsześniej za pare tysięcy lat :) -
Alas
> Ja najbardziej lubię opis jak Geralt na solo zabił oddział Scoia'tael na Thanedd. Niedługi ale mi się najbardziej podobał.
Dokładnie, zdecydowanie najlepszy opis walki w całym cyklu...
"białowłosy potwór..."; -) -
-
Anonim
ciekawym przeżyciem była też walka na moście, oraz pasowanie Geralta. -
Ramiro
-
Anonim
Walka Wiedźmin i Ciri na schodach w zamku Vilgerfortza.
p.s nie przeciwko sobie ofkorz -
Panda
Wie ktoś może jak wygląda albo wogóle o co chodzi z ruchem zwanym "finta" w walkach ? W opisach walki jest tego sporo a nigdy nie wiedziałem jak to sobie wyoprazić; p POMÓŻCIE !! :D -
ignacy(?)
-
hym...
-
ҳ̸Ҳ̸ҳMihaUҳ̸Ҳ̸ҳ