-
Znajomy Piaska
Panowie no taka ładna pogoda, a nasze deseczki stoją gdzieś w kącie dawno zapomniane, a przecież pod cieniutką warstwą kurzu kryje się ostry niczym brzytwa papier przyklejony do wspaniałych desek wykonanych z kanadyjskiego klombu. Jakby tego było mało wszystko przymocowane jest za pomocą ośmiu śrub do metalowych,skatowanych nie jednym kątownikiem traków. Wspaniały obraz deskorolki wieńczą poliuretanowe kółka, a smaku całej kompozycji nadaje jej niepowtarzalny, niczym nie zmącony kształt uzyskany przy zachowaniu idealnej perfekcji wykonania.
PS. No chodźmy kurwa coś złoić! -
na skrzydłach pożądania
jeszcze czuje sie slabo ale w czwartek na bank udezamy do wojtani
p.s. zajebiscie zajawkowy tekst
tylko deck jest z klonu a nie z klombu do chuja waclawa -
na skrzydłach pożądania
niestety nie jest ze mna tak dobrze jak przeczuwalem i nie bede mogl jutro udezyc do wojtani
w piatek wyjezdzam wracam w niedziele -
Z jak sprawiedliwość
-
-
Z jak sprawiedliwość
-
na skrzydłach pożądania
gdzie byles jak cie nie bylo?
wypalil w koncu ten tour?
i po co byla ci ta wkrentarka? -
Znajomy Piaska
Wojtania napisz mnie,czy jutro będziesz u Nowego w domu, bo chętnie bym zaszedł przez śmietnik i pokazał ci o co się rozchodzi w jeżdżeniu na deskorolce. (Deskorolka-słyszałeś w swoim życiu taki dłuuugi wyraz?). I jeszcze jedno odpowiadaj koledze na pytania jak grzecznie pyta! -
Znajomy Piaska
No Vłodarczyk przegiąłeś pałe! Chłopaki już po ciebie jadą!(Będę u ciebie gdzieś koło 14:00). -
Z jak sprawiedliwość
-
Znajomy Piaska
Uwaga frajerzy mam ważny komunikat!
Myślę,że byłoby całkiem klawo pojeździć jutro trochę na desce.Po jazdach(ok.14) wpadłbym do ciebie Wojtku. Ustosunkuj się jakoś do mojej wypowiedzi.PozdroZiom. -
na skrzydłach pożądania
jutro wprawdzie bede odchorowywal dzisiejsza impreze ale na 15 powinienem dac rade stawic sie na szczesliwickim zgrupowaniu
i co do c...ja sie dzieje z dynia -
Znajomy Piaska
Nie mogłem niestety dzisiaj wpaść;/ Złoiliście coś dzisiaj? Jutro mogę na 100% wpaść. Napisz wojtek,czy będziesz w domu. -
Z jak sprawiedliwość
-
na skrzydłach pożądania
to dobrze mozes sie mnie spodziewac kolo 18
wrazie czego napisze sprostowanie bo mam wstepnie isc na jakas osiemnastke ale wczoraj zalalem robaka wiec mam watpliwosci