-
4nd1
wiec tak zobowiazalam sie oprowadzic qmpla po naszym pieknym miescie :)
narazie w programie mam
**podziwianie przeslicznej panoramy Torunia z Ratusza
**opowiesc o Flisaq; p
**spacer bulwarem
**a po wszystkim odpoczynek przy piffq w sarym mlynie; p
tylko w tym problem ze narazie mi "tego wszytskiego" po czym mozna odpoczywas braqje hehe
cio jest jeszcze wartego pokazania ?
(i nie mam na mysli zadnych kosciolow czy czegos rownie nudnego; p)
help
;p
:) -
Anonim
hmm, zabierz go do planetarium, a i do piwnic zabierz go na małą pieszą wycieczkę.
Powinna wypełnić Wam jakoś wolny czas; -))) -
kora
Hmmm... zajrzyj na http://www.torun.pl; ) -
4nd1
okiii planetarium dolaczam do programu wycieczki...spacer na ruiny rowneiez ale jakos tak wieczorkim bo starowka jest pieknie wtedy oswietlona... w sumie taka ja najbardziej lubie :D -
-
Anonim
PS.: co do spaceru do Piwnic do Centrum Astronomii to jest kiszka. Bo nietakdawno można było bez żadnego problemu dotrzeć pod sam teleskop.Teraz natomias postawili brame na samym wjeździe. Co uniemozliwia dostanie się tam. Jedynie po wcześniejszej rezerwacji z wycieczką. I jest kibel chciałem dziś sobie tam wejsć i pocałowałem bramę. Obiekt monitorowany hmmmmmmmmm,chyba mieli zwałkę ze mnie . -
4nd1
aux heheh Ty to jooo;)
alee nie nie piwnice odpadaj za daleko....zreszta to ie bedzie wycieczka....tzn w sumie bedzie, ale tylko dwu osobowa;))) -
Anonim
no to jak dwu to jak najbardziej wycieczka piesza do piwnic Tylko nie zapomnij zadzwonić i umówić się aby Was wpuścikli. Zdążycie o wszystkim pogadać zanimtam dojdziecie a jak już będziecie wracać to na pewno jakiś temat też będzie :-]] Polecam Piwnice. -
4nd1
e e piwnice nieee, bo ten pan 100diuje w T. i chce mu pokazac jakie nasze miasto jest piekne:))) -
Anonim
a kiedy chcesz go zabrać ?teraz na dniach czy może za jakiś miesiąc albo dwa ? -
4nd1
buuuu
:(((((((((((
mialam jutro z nim isc....
i lipa://///
wierze na ratuszu otwieraja jakos w kwietni a w planeterium aqrat jutro nie ma nic fajnego://///
az mi przykro:((((
[chlip chlip]
:((((( -
Anonim
sopokjnie znajdziecie inny termin,przecież jeszcze nie ucieka . hi hi........ -
4nd1
ale i tak mi smutno bylo:(((((((
i w sumie teraz tez jest bo sie nie postaraliscie!!!!!!
mieliscie qciuki 3mac zebym ladnie wygladal po wyjsci od fryzjera...i jednym slowem cos wam nie pyklo:(((((((((((((((((((((((( ((((((( -
Anonim
ja trzymałem kciuki,no tylko że nie swoje, no i fakt że krutko bo dłużej to był kłopot z trzymaniem. Cały czas uciekała i nia dała potrzymać. Kurcze o czy to ja mówiłem o zakupach ??Hmmm,no trzymałem zakupy ale.........,chyba nie o to chodzi; ]] -
4nd1
-
Anonim
-
4nd1
-
Anonim