-
Agrafi
Jakie są Wasze ulubione powiedzonka ze Zlotopolskiech? Mają tam mase tekstów mnie rozbraja " czuć mięte przez rumianek" :-)))) -
Michał
-
Anonim
-
LEFT FOR FB
Występują: Kleczkowska (moja ulubiona bohaterka) i Grzesiu oraz Haneczka prosto z puszczy, Miejsce akcji: Sklep "U Karabasza" :P.
Haneczka stosując się do nowej strategii marketingowej pokazuje Grzesiowi tylną część ciała (sięgając niby po dropsa). W momencie kulminacji wchodzi Kleczkowska bierze Grzesia pod rękę i mówi do Haneczki : A ty z tą swoją przeszłością (jak wiemy Haneczka była oskarżona o sprowadzanie Zenka Pereszczaki na złą drogę) i z tym swoim dropsem miętowym to lepiej uważaj! bo jak tak dalej pójdzie to cie na wozie z gnojem ze wsi wywieziemy... A GNÓJ MIĘTĄ NIE PACHNIE !! -
-
Artur
Mój ulubiony tekst pochodzi ze sceny kiedy to Marita przychodzi do Eleonory z wnukiem Johnem, wcześniej instruująć babke co ma być na stole i reżyserując każdy ruch na spotkaniu. Jednak okazuje się że babcia podała na stół wszystko inne niż miała, dietetyczne kokosanki zastąpiło ciacho, a chude mleko, to tłuste. Zdenerwowana Marita wybiegła z Johnem, a babka darła się za nimi do Johna, cała zapłakana!
Pamięta ktoś? -
Jarhead
Podobają mi się dialogi Kleczkosi z Józkiem o kontowersji między nimi. Pierwsza klasa -
kasia
teksty zenka pereszczaki
,,laptok,,.
i o immunitecie poselskim XD
teksty wieśka
wogole teksy w tym serialu sa niepokonane:] -
Anonim
Komendant: "Mężczyźni mogli by się dogadać gdyby nie kobiety".
... no i wieloznaczne a ostatnio urocze: "Nie przejmuj się".
:-)