"Złotopolscy" [7]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agrafi

Jakie są Wasze ulubione powiedzonka ze Zlotopolskiech? Mają tam mase tekstów mnie rozbraja " czuć mięte przez rumianek" :-))))
  • Michał

ach jozek boposzczuje cie psami
  • Anonim

"w morde"
  • LEFT FOR FB

Występują: Kleczkowska (moja ulubiona bohaterka) i Grzesiu oraz Haneczka prosto z puszczy, Miejsce akcji: Sklep "U Karabasza" :P.

Haneczka stosując się do nowej strategii marketingowej pokazuje Grzesiowi tylną część ciała (sięgając niby po dropsa). W momencie kulminacji wchodzi Kleczkowska bierze Grzesia pod rękę i mówi do Haneczki : A ty z tą swoją przeszłością (jak wiemy Haneczka była oskarżona o sprowadzanie Zenka Pereszczaki na złą drogę) i z tym swoim dropsem miętowym to lepiej uważaj! bo jak tak dalej pójdzie to cie na wozie z gnojem ze wsi wywieziemy... A GNÓJ MIĘTĄ NIE PACHNIE !!
  • Artur

Mój ulubiony tekst pochodzi ze sceny kiedy to Marita przychodzi do Eleonory z wnukiem Johnem, wcześniej instruująć babke co ma być na stole i reżyserując każdy ruch na spotkaniu. Jednak okazuje się że babcia podała na stół wszystko inne niż miała, dietetyczne kokosanki zastąpiło ciacho, a chude mleko, to tłuste. Zdenerwowana Marita wybiegła z Johnem, a babka darła się za nimi do Johna, cała zapłakana!

Pamięta ktoś?
  • Jarhead

Podobają mi się dialogi Kleczkosi z Józkiem o kontowersji między nimi. Pierwsza klasa
  • kasia

teksty zenka pereszczaki
    ,,laptok,,.
    i o immunitecie poselskim XD
    teksty wieśka

wogole teksy w tym serialu sa niepokonane:]
  • Anonim

Komendant: "Mężczyźni mogli by się dogadać gdyby nie kobiety".

... no i wieloznaczne a ostatnio urocze: "Nie przejmuj się".
    :-)
| |

Najlepszy serial w TV, emitowany od 7 lat-kultowi"Złotopolscy" :-)

Miejsca grona (0)