Wydział Inżynierii Lądowej 2010-2016, PW [265]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mateusz xxx

wiecie może z kim maja mechanę 3, 5 i 8 grupa?
  • .Dominic.

z Wiśniakowskim, przynajmniej 5 z nim ma:)
  • taka

3 Wiśniakowski
  • Mateusz xxx

a 8? napewno nie z wisniakiem,bo wtedy ma tez 3. Ma z kimś Szcześniak?
  • lor3k

Sprzedam książkę-podręcznik do mechaniki teoretycznej, autor: Piotr Wiśniakowski. Stan bdb.

Do książki DORZUCAM ZA FREE skserowany zbiór zadań tego samego autora "123 prostych zadań".

Cena: 20 zł. Normalna cena książki + ksera =~45zł

Pamiętajcie, że MT to na dobrą sprawę pierwszy 'prawdziwy' przedmiot na ILu, którego udupienie może zakończyć się katastrofą. Sam przez to przechodziłem/przechodzę, więc chciałbym byście nie popełnili mojego błędu; ) Brak MT właściwie uniemożliwia późniejsze studiowanie w normalnym trybie.

Pozdrawiam, kontakt na priv

PS. Mam także 2 książki Szcześniaka do egzaminu, zadania właściwie żywcem z egzaminów - Mech. dla zaawansowanych oraz MATHEMATICA. Kontakt na priv
  • Martyna

Kurcze, mam pytanie. Czy dziś w sali 120 ktoś z pierwszej grupy na pierwszej ławce nie znalazł czerwonego piórnika? Uczciwego znalazcę proszę o kontakt :)
  • rabik8

moglby ktos napisac jak wyglada mniej wiecej przebieg egzaminu ustnego:>
  • lor3k

Wchodzi Sz., daje 3-4 zadanka, i wychodzi na kawę na 20 min; ty rżniesz wszystko z telefonu/książki/notatek/ podkładów, wraca prof., i kogo zobaczy z książką, mówi 'pan wychodzi' to ty mu wtedy, że już nie będziesz , on na to 'ok'.
    Następnie bierze do biurka po kolei osoby od najlepszych wyników, skreśla pół pracy, patrzy kto sprawdzał pisemny i wstawia ci ocenę z dupy.
    Najlepiej mieć wydrukowaną tą teorię.
    Jak ja zdawałem oblał jedną osobę, bo była ubrana jak na plażę.

Pzdr
  • Naya Anarion

Wy tu o ustnym, a ja póki co zadowolę się pisemnym:)
  • kosa64

Dobre podejście :D.
  • SALEK :)

jest jest jest jest ! ale szczeście ze te zadanka z mechany w tym roku takie łatwe byłły :D
  • Glina

Dobrze, że można było sobie 5 z 6 wybrać i była rama na ratunek. Gdyby nie to to byłby pewnie pogrom.
  • Naya Anarion

gdyby było inaczej to nie wiem...
  • Mateusz xxx

no i dobrze, że przy pracy wirtualnej nie było dwóch stopni swobody, bo gdyby było inaczej to mógłbym miec z tym problem...
  • Anonim

ma ktos moze zdjecie wynikow od Rudnickiego i moze wrzucic?
  • kosa64

https://www.il.pw.edu.pl/~marr/

Tu są. Kogoś w tym roku dobrze porąbało.
  • konik

Jesli u Rudnickiego sa takie wyniki, to nawet nie chce wiedziec co sie dzialo u innych prowadzacych :P
  • Elipsa

Ma ktoś może rozwiązane zadania z egzaminu?
  • Naya Anarion

dziś Nagórski przyznał się, ze może faktycznie kinetostatyka była może za trudna...
  • konik

Jesli ktos ma zdjecia wynikow egzaminu to prosze o wrzucenie :)
  • 1
  • 2