Eventy i Animacja Czasu Wolnego [314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotr Wolny

Heloooo Kto się wybiera na szkolenie do Warszawy i mieszka w pobliżu Warszawy lub w Centrum???
  • /?Dżastin?/

Cześć wszystkim!! Dzięki za szkolenie było po prostu odjazdowe, mega i pełen czad!! Jesteście zajebiści!!
  • pryderi

Ja chcę jeszcze raz :P
  • olga

To co pakujemy się, porywamy Kubę i Pawła i jedziemy one more time :D
  • pryderi

Jasne; )
  • Wiktor Wiktor

Witam ( W-wa 18-19.09.2010 ) – co widzę, same laurki, zniszczycie chłopaków słodyczą i utoną w odmętach entuzjazmu !!!!
    Patrząc z większej „perspektywy” wiem, że nie ma medalu bez drugiej strony, szkolenie też je ma. Po analizie zrobiła się mała lista uwag formalnych i dydaktycznych ( J i P mogą do niej zajrzeć ).
    Oceniając bez przeginania, na chłodno, pomimo szeregu słabości szkolenia, Jakub i Paweł pokazali jak prosto można skrócić drogę do drugiego człowieka ( bez wypasionych gadżetów, alkoholu, trawy itp. ) i dać autentyczną zabawę i radość.
    Wiktor
  • olga

O witamy Wiktor :) Myślę że chłopaki pokazali nam to co jest najwazniejsze - że da się świetnie bawić, nawet jeśli się widzimy pierwszy raz w życiu, i tak jak napisałeś bez szeregu rozweselaczy :) i po pierwsze najważniejsze - UŚMIECH all the time :) Uważam że każdy albo prawie każdy odkrył na tym szkoleniu swoją drugą szaloną naturę :)
  • Anonim

Dzięki szkoleniu oderwałam się od rzeczywistości ostatnimi czasy bardzo mi tego brakowała..
    DZIĘKUJE.
    Gdyby nie wy wszyscy nie dałabym rady.
  • ivss

zgadzam się z Tobą Wiktor, że nie ma szkoleń idealnych...
    nie ma też szkoleń na których ktoś odpowie nam na wszystkie pytania...
    one są po to by odkryć co jest w nas samych...
    dobrego ale i złego...
    aby szukać nowych pomysłów, rozwiązań...
    wskazać wiele dróg a nie pokazać jedną...
    Kuba swoją postawą pokazał jak ważne jest czerpanie radości z tego co się robi...
    a teraz my możemy PRZENIEŚĆ TO W SWÓJ ŚWIAT...
    i to jest ten plus...
    minusy się zapomina...
  • Ania Sz.

Łomża w Warszawie.
    Na wstępie pozdrawiam wszystkich gorąco i serdecznie.
    Ludzie w gruncie rzeczy nie znamy sie,ale ta atmosfera, która sobie stworzyliśmy dzięki naszym cudownym prowadzącym pozwoliła nam zbliżyć się do siebie w każdym tego slowa znaczeniu:D Te szkolenie było najlepszą moją inwestycją ostatnimi czasy.To była naprawdę dobra inwestycja w siebie.Na tym szkoleniu odkryłam siebie na nowo.Wyrzuciłam wstyd i strach,nauczyłam sie pewności siebie w tym co robie..Można by pisać o tym cały czas i wymieniać plusy tego szkolenia,ale nie będe za duzo o tym pisać.Nie ma co ukrywac szykuje sie na kolejne szkolenie.Teraz tylko ciężko wybrać,które..:)
    Dziękuje za te dwa suuuuper dni:*:]
  • Nat.

Ja się zgadzam w 100% :) szkolenie poszerza wyobraźnie i pozwala wyzbyć się kompleksów :) ja też wybieram się na następne szkolenia, chyba będzie trzeba zaciągnąć jakąś pożyczkę w banku, bo najchętniej zaliczyłabym je wszystkie :D