Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bronias

• 13/05/2007 12:18
    Ja napisałem:
    Każdy ma swój tok myślenie i postępowania(niekoniecz nie gorszy lub lepszy).

Klasiik napisał:
    >A napisanie "niekoniecznie" z 'nie' oddzielnie to jest już
    >kurwa przegięcie.

Ja widać wyżej ja napisałem "niekoniecz nie" z nie na końcu oddzielnie ale to chyba widać, że przez przypadek ponieważ chyba nikt nie uważa tej formy za poprawną. To już jest faktycznie przegięcie.

Bez spinek!
  • EJKEJEJ

• 13/05/2007 12:23
    robie z siebie idiote??? ale idiote z klasą kminisz??
  • EJKEJEJ

• 13/05/2007 12:29
    wiesz co bronias??? oni kurwa nie czaja tego ze ja pisze bez interpunkcji i polskich znakow mnie gowno obchosdzi jak kto pisze wiec moze niech oni sie nie wpierdalaja

mam spoko pomysl zmienmy nazwe tego postu na interpunkcja lub pisaniem nie koniecz NIE bo chyba bardziej nie da sie odbiec od tematu

pozdro bronias
  • eustachiusz eustachiusz

• 13/05/2007 12:32
    Ja wam powiem, że cała ta interpunkcja i ortografia to jest w sumie w temacie beefa. Przecież Tetris jest od stawiania kropek nad i, a Diox jest interpunkcją. :) :) Pozdrawiam
  • Bronias

• 13/05/2007 12:41
    No ale gdybyś ich używał byłoby łatwiej Cię rozczytać. Nie jest to w każdym razie dla mnie jakaś tragedia aczkolwiek miło dbać o nasz język.
    Pozdro!

PS.
    Najpierw napisałem, że Diox prawdopodobnie ceni Tetrisa a nie szanuje a później ze go szanuje a nie lubi. Za nieścisłość przepraszam.
    Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie, jak przyjdzie Diox to napisze co myśli(albo i nie).
  • EJKEJEJ

• 13/05/2007 12:42
    drogi eustachiuszu to bylo zajebiste tylko ze my nie gadamy o interpunkcij kto w jakim momencje postawli kropke z tych dwoch panow tylko,gadamy o tym ze,ja,nie,stawiam,tych,piepszo nych,przecinków,

a jak nawinąc na temat tej klłótni??? chyba juz sie nie da
  • Bronias

• 13/05/2007 12:44
    To ja póki co wysiadam :)
  • EJKEJEJ

• 13/05/2007 13:05
    dawaj dalej na samym furum robi sie goraco

ej a ciech odpowiedzial te3sowi>??
  • Klasiik

• 13/05/2007 16:16
    Będę się przypierdalał do czego będę chciał. W końcu to grono, conie?
  • Czy szejść

• 13/05/2007 21:24
    Klasiik ma racje, a reszta blefuje
  • .

• 13/05/2007 21:32
    >wzurrr napisał
    >dawaj dalej na samym furum robi sie goraco
    >
    >ej a ciech odpowiedzial te3sowi>??

nie rób offtopicu, temat jest o gumach turbo!
  • Mesto

• 13/05/2007 21:50
    >wzurrr napisał
    >moźe inteligentnych? własnie bo kurwa ja tutaj wale
    >byki???dzieki agnieszka mi już,kurwa, nerwy wysiadają
    >KROPKA pozrdo KROPYYYKA

to bylo celowe; ] hmm celowa prowokacja; ] a z tym gronem o interpunkcji to w sumie dobry pomysl, sam bym sie chetnie dowiedzial czegos czego nie wiem ... z szacunku do was ... tak ... z szacunku ... drodzy forumowicze ...
  • Cieniu71

• 13/05/2007 22:23
    ale chyba nikt nie będzie zakładał na forum "Freestyle" nowy temat "interpunkcja" bez jaj panowie:D a co do gum turbo :D to klasa w ch** jakby to wróciło to znów zacząłbym to wpierdalać :D 5
  • i.

• 13/05/2007 23:10
    >wzurrr napisał
    >
    >ej a ciech odpowiedzial te3sowi>??

xD!
    hehe raczej nie albo do mnie ten diss nie trafił;p
    5.
  • Przemo

• 13/05/2007 23:34
    No i gdzie byl Diox, dzisiaj?? :>
  • solar

• 14/05/2007 00:14
    Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrracie ?
    Diooooooooooooooooooooooooox ?
  • Piotrek

• 14/05/2007 09:05
    >"|PrzeMoooO|" napisał
    >No i gdzie byl Diox, dzisiaj?? :>
    >

Widziałem, że stał na schodach :)
  • DIOX [patryk.skoczylas]

• 14/05/2007 10:23
    haha. stałem sobie z danym i swoją kobietą i patrzylem z duzym dystansem na napiętego jak guma od majtek muflona; )

a ty muflon uwazaj kundlu co publicznie mowisz i kogo obrażasz, bo bądź pewien ze jesli cie spotkam [i nie bedzie obok mnie kobiety, przy ktorej nie chcialem cie lutować w pysk] to wychwycisz, nie koniecznie teraz liśc...

naucz sie kurwo ze jesli ktos nie ma ochoty sie z toba przekrzykiwac i obrazac i ewidentnie cie obsral nie wychodzac do ciebie na scene to nie masz prawa go publicznie obrazac. ciagnij fjuta kundlu
  • Hawaj GdzieNajba

• 14/05/2007 10:45
    nie ma prawa ?? takie sa zasady??

• 14/05/2007 10:51
    wzurr: dla ciebie lepszym raperem jest duze pe i jimson i tetris, dla mnie ktokolwiek... nie mam prawa uwazac ze regujący duze pe mnie nie rusza?? a moze nie mam prawa tego powiedziec glosno?

jak masz cos do powiedzenia odnosnie leszka, to powiedz to leszkowi w twarz na koncercie, albo mi przy nim :) inaczej jape przytul i nie mow nic w tym temacie. aha... o gramatiku w dissie jest wstawka jako odpowiedz na argument tetrisa - swoją drogą nie wiem dlaczego was tak bardzo to boli. zreszta... w chuju mam gadki o tym bifie bo jest zamkniety moim zdaniem. kazdy wie co potrafie ja, co potrafi tetris. ja widzac tetrisa wiem jak sie zachowam i wiem jak on sie zachowa i to nam starczy. a ty bedziesz klikał i pierdolił.

elo hejterze
  • człowiek sen

• 14/05/2007 11:09
    >patryk. skoczylas. DIOX napisał
    >haha. stałem sobie z danym i swoją kobietą i patrzylem z
    >duzym dystansem na napiętego jak guma od majtek muflona; )
    >
    >
    >a ty muflon uwazaj kundlu co publicznie mowisz i kogo
    >obrażasz, bo bądź pewien ze jesli cie spotkam [i nie
    >bedzie obok mnie kobiety, przy ktorej nie chcialem cie
    >lutować w pysk] to wychwycisz, nie koniecznie teraz
    >liśc...
    >
    >naucz sie kurwo ze jesli ktos nie ma ochoty sie z toba
    >przekrzykiwac i obrazac i ewidentnie cie obsral nie
    >wychodzac do ciebie na scene to nie masz prawa go publicznie
    >obrazac. ciagnij fjuta kundlu

troche przesadzasz wydaje mi sie, starczy juz. nikogo to ani nie smieszy ani nie porusza, nie rozumiem czemu sie publicznie na jakims obsranych forum napinasz.

• 14/05/2007 11:57
    mam wulgarną formę wypowiedzi, ale z tym napięciem to nie mysl ze jest tak jak myslisz :) jest troche inaczej.

pozdrawiam cie. elo
  • Klasiik

• 14/05/2007 12:11
    >patrzylem z

I kto to mówi.
  • Cieniu71

• 14/05/2007 14:06
    hah, w chuj spinanie moim zdaniem. Sądzę, że Diox, powinieneś swoje uwagi zostawiać dla siebie czy kurwa muflon był spięty czy nie...mało kogo to obchodzi i jak naprawde było to chyba wie tylko muflon
  • Guzol

• 14/05/2007 14:35
    >haha. stałem sobie z danym i swoją kobietą i patrzylem z
    >
    >
    >a ty muflon uwazaj kundlu co publicznie mowisz i kogo
    >obrażasz, bo bądź pewien ze jesli cie spotkam [i nie
    >bedzie obok mnie kobiety, przy ktorej nie chcialem cie
    >lutować w pysk] to wychwycisz, nie koniecznie teraz
    >liśc...
    >
    >naucz sie kurwo ze jesli ktos nie ma ochoty sie z toba
    >przekrzykiwac i obrazac i ewidentnie cie obsral nie
    >wychodzac do ciebie na scene to nie masz prawa go publicznie
    >obrazac. ciagnij fjuta kundlu

moze i to prawda ale dla wielu wygladalo jakbys sie wydygal i zadne tlumaczenie tego nie wyjasni bo podobno "doskonale wiedziales ze masz tam byc" wiec mogles sie wczesniej zastanowic co robisz

• 14/05/2007 15:00
    guzolu drogi. dzwonil do mnie w dzien rufin bo muflon nie umial tego zalatwic. .. dzwonil rufin i pytal czy bede fristajlowal. powiedzialem ze nie, poniewaz juz dwa lata temu to powiedzialem ze nie fristajluje i podtrzymuję moją opinię, że publicznie nie fristajluję... czego oczekujesz więc po mnie? że na życzenie muflona przyjde i bede z nim rapował, tak? ha ha ha

i nie pisz mi tutaj ze skoro nagralem w numerze beszt na muflona to mam fristajlowac. jak on chce to niech nagra numer, jak chce to niech obsra albo obsra sie.... i tyle. jego sprawa. nie bede z nim fristajlowal. nawet gdyby nagral na mnie diss to raczej bym nie odpowiedzial.

akcja jest prosta...

kolezka nazwal mnie pedałem, w jego obronie stanął tetris powołując sie na to w trumnach swoich... stąd:

"trzy... trzy to muflon kurwo ,podnies głowę, opuść wzrok
    robie krok, ide w dobrą stronę, niosę flow...
    moze ktos z twoich ludzi lubi kiedy kleisz takie gadki
    my gnieciemy takich jak wy choc jestesmy liberalni"

a jak wam pasuje ze ktos bedzie was nazywal pedałami nawet w zartach to wasza sprawa. nie oczekujcie ze ja bede osobiscie to tolerowal.

poza tym nigdzie nie wypowiadam sie na temat umiejetnosci muflona bo nie znam jego rapu. nigdy nie slyszalem nawet jednego jego wejscia w calosci wiec nie komentuje jego umiejetnosci...wiem tylko ze rapuje tak ze co 3 slowo da sie zrozumiec.... a jak on chce tlumaczyc sobie na fristajlu to ze wyzywa ludzi pedałami to jest pierdolnięty.

albo niech wpadnie i powie mi w oczy "diox naprawde uwazam ze jestes pedałem" albo niech wpadnie i powie " pojebalo mi sie" i ciach temat.

a na fristajle to sie moze z rufinem umawiac nie ze mną. ja nie fristajluje z muflonami

• Guzol

• 14/05/2007 15:08
    >>powiedzialem ze nie, poniewaz juz dwa lata temu to powiedzialem ze nie fristajluje i podtrzymuję moją opinię, że publicznie nie fristajluję..

wiem ze tak powiedziales....ale skoro i rufinowi powiedziales ze nie freestylujesz to na jaki huj cie tam wolal zebys popatrzyl na muflona?
  • Piotrek

• 14/05/2007 15:42
    ja
    >nie fristajluje z muflonami
    >

Bo jest przekotem i na dzień dzisiejszy jednym z najlepszych fristajlowców w Polsce?

Diox dałeś naprawdę zajebisty koncert z Eldoką i mam do Ciebie za niego pełen szacunek, ale w tych sprawach beefu, chyba się trochę zamotałeś. Każdy dobrze wiedział, że byłeś/jesteś freestylowcem i skoro Muflon wyzwał Cię na pojedynek myślę, że powinieneś chociażby stawić się i coś wyjaśnić.

• 14/05/2007 16:00
    no wlasnie nikt tego nie wie. moze sie nie ogarnął. choc 2 razy mu mowilem ze nie bede fristajlowal z zadnym muflonem bo nie mam powodow zeby z nim fristajlowac
  • eNAeNOeS.

• 14/05/2007 16:18
    eee....spokojniej??:)
    5
    spopkojnie bez nerwów, po co to komu??
    Diox przekazał to co chciał i nie wiem ale ja to zrozumieałem i jak dla mnie wszystko jest jasne.przeczytajcie jeszcze raz jeśli nie rozumiecie 5
    pzdr.
  • solar

• 14/05/2007 16:18
    moim zdaniem to nie do końca tak, że nie miałeś powodów, bo to, że nazwales Muflona kurwą w dissie powinienes w razie potrzeby umiec podeprzec skillsami, a jesli stawiasz sprawe tak, ze "jeśli ma problem to niech powie mi to w twarz" to sam również powinienes postąpić w myśl tej zasady i powiedziec mu to w twarz.

a tak w ogole to wg. mnie nie wyjść na battle to tak jak nie odpowiedzieć na diss, czyli po prostu stracic szacunek jako raper (a wraz z tym prawo do bragga; )).

pozdrawiam.
  • Lazy

• 14/05/2007 16:32
    uou propsy dla Ciebie diox za to ze jak na prawdziwego mc przystalo operujesz konstruktywnymi argumentami pod tytulem "jak Cie spotkam to przypierdole" juz chyba pare razy do paru osob to popwiedziales tylko na tym gronie. naprawde props. :) a wogole to troche zenujace ze wypowiadasz sie na tym gronie jak i na kazdym innym. nie jest tak ze nie szanuje Cie bo np kawalek u eldoki jest zajebisty, jeden z lepszych na plycie ale robiac to co robisz pograzasz sie. tyle.
  • flamboyant

• 14/05/2007 16:42
    "i choć podpierdalasz pod Eldo,
    to wiesz co? wczoraj ze mną sie z Ciebie smiał, łał"
    wiesz co dziwi mnie ta linijka, bo wczorajsze wykonanie "Styl, flow, oryginalnośc" wyglądało mi na odciecie sie Eldo od tego beef'u, a Ty mało sie nie spuścisz tym niby jego poparciem.
  • Piotrek

• 14/05/2007 16:51
    >Oryn napisał
    bo wczorajsze wykonanie
    >"Styl, flow, oryginalnośc" wyglądało mi na odciecie sie
    >Eldo od tego beef'u

Według mnie nawinął : "bo można być królem unergroundu jak Smark i Smark...". Ale może źle słyszałem :P
  • flamboyant

• 14/05/2007 16:58
    Eldo nawinał
    "bo mozna byc krolem undergroundu jak Smarki" a Diox dokonczyl dalej

• 14/05/2007 18:00
    solar: baranie nie nazwałem go kurwą. myśl jak czytasz bo przypał sobie robisz.

Lazy: lutuje w pysk tych ktorzy ublizając mi, chcą coś zyskac. mniej wiecej tyle zyskują. też myśl zanim zaczniesz pisac, bo moze jestes w stanie sobie sam udzielic odpowiedzi na swoje pytania...?!

Oryn: spuśc sie sobie na łeb baranie. nawet nie podejme z toba dyskusji bo w dupie byles i gówno widziales. :) głupi jestes. :))

nie rozumiem wogole po chuj spekulujecie na temat Leszka w tych kwestiach. to moj beef z tetem a nie leszka z kims. tetris powolal sie na gramatikow prztyczkiem o gramatyce, uslyszal wiec jaka jest prawda z gramatyką i tyle. ciach. dawno strawione i wysrane.

nie ublizylem muflonowi, tylko nawinąłem tetrisowi dlaczego "sprzedałem mu liscia" - bo uzywa wyzwisk wiec kurwa barany nie oczekujcie ze bede fristajlowal z kims z kim nie mam ochoty fristajlowac bo nie rozumiem co 2 slowa tego MC.

cofnij sie jeden z drugim pare postów do gory i przeczytaj sobie jeszcez raz tekst gdzie jest wzmianka o muflonie. gdzie mu tam kurwa ubliżam?
    gdzie?

a jak zlapal wczutke ze swoimi ziomkami to mogl podbic do mnie , pogadac ze chce wyjsc na wolne style i byloby inaczej... a nie zalatwia to jak dzieciak przez osoby trzecie. siedzial pare metrow ode mnie i jakos nie podbił . . . .

• ℳαrtα*

• 14/05/2007 19:11
    słuchaj moim skromnym zdaniem mogłes wyjsc i powiedziec pare słów wyjasnienia bo wyszedłes na cipe w tym momencie, ze dygasz sie konfrontacji.
  • Piotrek

• 14/05/2007 19:27
    >martiszon#11:* napisała:
    >słuchaj moim skromnym zdaniem mogłes wyjsc i powiedziec
    >pare słów wyjasnienia bo wyszedłes na cipe w tym
    >momencie, ze dygasz sie konfrontacji.

Nie masz racji! Diox nie jest fristajlowcem i nie będzie rozmawiał z Muflonami! Po co? Ma przecież od tego forum hip-hop.pl i grono freestyle. Po co ma tracić czas na scenie?
  • ℳαrtα*

• 14/05/2007 19:34
    >*Lisu* napisał
    >>martiszon#11:* napisała:
    >>słuchaj moim skromnym zdaniem mogłes wyjsc i powiedziec
    >>pare słów wyjasnienia bo wyszedłes na cipe w tym
    >>momencie, ze dygasz sie konfrontacji.
    >
    >Nie masz racji! Diox nie jest fristajlowcem i nie będzie
    >rozmawiał z Muflonami! Po co? Ma przecież od tego forum
    >hip-hop.pl i grono freestyle. Po co ma tracić czas na
    >scenie?

heh sorry moj błąd;] o ja glupia jak moglam;]
  • junes

• 14/05/2007 19:35
    coponiektorych chetnie bym wyjebal na pudelek.pl pfff
| |

dla ludzi interesujacych sie sztuką wypowiadania sie na wolno...

Fotki

Miejsca grona (1)