Żółto-Biała [69]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Calagan

Witam szanownych grupowiczow Zolto-Bialej.

Do pielgrzymki pozostalo nieco ponad 50dni - to juz naprawde niewiele. W zwiazku z tym ruszyly tez grupowe przygotowania. Wiekszosc spraw zorganizowana zostanie w gronie zamknietym przez odpowiednie osoby. Jednak przyda sie takze pomoc pozostalych grupowiczow. Jaka?
    Reklama. Jak wiadomo - reklama dzwignia ... pielgrzymki; -). Mamy przygotowane kolorowe plakaty reklamujace nasza grupe i pielgrzymke jako taka. Jakby ktos wyraza chec, to byloby milo, gdyby powiesil takowy plakat np: w parafialnej gablotce (po uprzednim uzyskaniu zgody ksiedza, czy wrecz proboszcza parafii). Jak ktos moze, to i na uczelni niech powiesi. Plakaty sa kolorowe w formacie A3. Mozemy przeslac w formie elektronicznej - jak ktos ma na czym je wydrukowac - lub przekazac z reki do reki juz wydrukowane (tyle, ze trzeba sie wczesniej zglosic i umowic w jakims miejscu). Jakby co to piszcie do mnie.

Inna forma wsparcia grupy (jak i wlasnej osoby) jest namowienie znajomych do pojscie na pielgrzymke. Zyskujecie bratnia dusze, a i grupa pozyskuje "nowe dusze".

Pyzdro - Piotr P.
  • Anonim

Witam wszystkich pielgzymujących z Żółto-biała. To nie bedzie typowa odpowiedź na post, ale chodzi o pomoc w przygotowaniach. Niestety w tym roku pomoc, która zaoferowałam musze wycofać, ponieważ nie ma mnie w Polsce przez wakacje i niestety w tym roku z wami nie pojde;(.
    Pozdrowienia dla pilegrzymujacych.
  • Krzysiek

Niestety nie mogliśmy z Wami iść w tym roku, jesteśmy bardzo ciekawi jak było. Może jakieś wrażenia, zdjęcia......; )
    Pozdrawiamy. K&K
  • Calagan

Zdjecia beda. Jak sie uporam z praca dyplomowa i sprawami osobistymi.

Jak bylo? Jak zwykle inaczej. Fizycznie jak dla mnie OK. Psychicznie tez nie najgorzej choc hustawke nastrojow w pewnym momencie mialem, ale bylo to niezalezne od pielgrzymki.

Mamy (na dzis) bardzo fajnego przewodnika grupy. Jesli udaloby sie go zatrzymac na dluzej (a i on wyraza zainteresowanie), to byloby to naprawde cos.
  • Kondziuszek

Pierwszy filmik. Msza w Mstowie

http://www.youtube.com/watch?v=LhrE...
  • Calagan

To jest link do albumow. Na dzis sa bodaj 3. Ale w kolejnych dniach/godzinach bede dodawal nastepne (w sumie jakies 5 powinno byc). Mozna sobie sciagac, brac i nie pytac. Jakby ktos chcial plytke ze zdjeciami, to niech pisze - pomyslimy nad tym. Zdjec jest prawie 2300.

http://picasaweb.google.com/1088491...

Pyzdro - Piotr P.
  • Anonim

jest ich mnóstwo.... i są przefajne :) najlepsze to chyba jak się przez bagienko przedzieraliśmy :) polecam oglądanie i wpominanie
    a dla naczelnego fotografa grupy wielkie DZIĘKUJĘ :*
    pozdrowionka dla pielgrzymów; )

i poprosze o 2 płytki ze zdjęciami :)
  • aniołek

http://picasaweb.google.com/chojeck...

Lepiej późno niż wcale, zdjęcia z tegorocznej pielgrzymki
| |

Grono osób które pielgrzymują, pielgrzymowały, będą pielgrzymowały (lub jeszcze nawet nie wie...

Fotki

Miejsca grona (0)