LipDub UW !!! [560]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El Rodrigo

Dla wszystkich odliczających dni dzielące Was do premiery Lipduba’a UW przygotowaliśmy niespodziankę. Razem z RMF MAXXX patnerem medialnym naszego projektu nagraliśmy spoty promujące premierę, które możecie usłyszeć w radiu na falach 95,8 FM.

Teraz pozostaje uzbroić się w cierpliwość i zarezerwować noc z 12 na 13 czerwca! Właśnie wtedy w godzinach 00:00 i 00:30 w Kinie Atlantic odbędzie się wielka premiera LipDub’a UW! Po projekcji zaprosimy wszystkich na kolejne imprezowe szaleństwo. Szczegóły już wkrótce!

Wstęp na premierę jest darmowy, lecz zastrzeżony dla osób z listy. Pierwszeństwo mają uczestnicy LipDub’a, organizatorzy i przedstawiciele partnerów. Pozostałe wolne miejsca rozdzielimy według kolejności zgłoszeń. Uwaga, łączna liczba miejsc jest ograniczona do 500 osób. Prosimy o odpowiedzialne zgłaszanie!

Swój udział w premierze zgłoś poprzez formularz w zakładce PREMIERA na naszej stronie.

http://lipdubuw.eu/premiera

Pozdrawiamy,
    Zespół prasowy LipDub UW
    • LipDubUW-3.mp3 (609 KB)

• LipDubUW-2.mp3 (514 KB)

• Anonim

Dopuściłem sie krytyki jednego z filmów promocyjnych. Cóż, nie było mi dane skomentować pełnometrażowego LipDub'a, bo zapewne jako przeciwnik i krytyk zostałem zablokowany przez magików dzierżących lupdubowy profil na YouTube.
    Moje 'żale' podpieram dowodem graficznym.; )

http://grono.net/chat/#gallery/phot...
  • Anonim

Heh, cenzura. Ładnie, ładnie.
    LibDup UW jest bardzo kiepski. Mam ku temu szereg argumentów, które przytoczyć mogę po kolacji.
  • Anonim

Dla mnie wykonanie super, na wysokim poziomie ale uważam, że dobrano kiepski utwór i scenariusz.. czegoś mi po prostu brak.
  • Anonim

Nie chce mi się wierzyć, że po takim czasie od premiery LipDuba na youtube nie rozgorzała tu dyskusja na jego temat. Daleko mi do konstruowania spiskowych teorii, ale to podejrzane.
  • Maciey

Po prostu grono jako portal zaczyna umierać na rzecz facebooka? Ludize cały czas komentują LipDuba na YT, tu po prostu innym nie chce się wchodzić, bo po co drugi raz pisać to samo?