-
Đz ¥ne ķ
Chciałem w tym wątku bardzo ale to bardzo serdecznie podziękować WSZYSTKIM organizatorom/technicznym/scen arzystom/UCZESTNIKOM i tak dalej i tak dalej.
Były chwile słabości i załamania ducha w nas, jak zwykle UW pokazało dlaczego jesteśmy najlepszą uczelnią w kraju, bo w mojej opinii wyszło ZAJEBIŚCIE!!!!
Maćkowi M. trzeba by podziękować oddzielnie i można by sporo napisać, ale tego nie zrobię, bo reakcja tłumu podczas kartoniady mówiła sama za siebie. Podziw i szacunek takiej ilości ludzi powinien Ci Maćku wystarczyć :P
Szkoda, że sprzątanie nie poszło tak sprawnie jak zakładaliśmy, ale dla najwytrwalszych pokłon do samej ziemi.
Wiem, że może nie jestem głównym organizatorem/koordynatorem czy też scenarzystą ale nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać jeszcze przed afterem :-)
Pozdrawiam
Dzynek
UW -
Angel
Ja bym chciała dołączyć do tego grona Filipa, który dzielnie biegał za Maćkiem z bum-boksem- bez muzyki nic by nam nie wyszło. -
® à ƒ á û
W imieniu "rock-manów" też dziękujemy za świetną zabawę i w zasadzie głupio mi precyzować, komu szczególnie, bo wtedy ktoś zawsze poczuje się pominięty, ale na pewno odpowiednie osób mogły odczuć naszą wdzięczność za dobrze wykonaną robotę :)
Egzamin zdany na 5!
Pozdrawiamy wszystkie fanki Piotra, który aktywnie zabawiał tłumy w przerwach!; ) -
Katka
Dzięki! Dzięki! Dzięki!
Było naprawdę świetnie, nie spodziewałam się tego zupełnie :)
Poznałam mnóstwo fajnych osób, atmosfera była genialna (nie licząc drobnych napięć, ale to przecież normalne przy tak dużych eventach do ogarnięcia).
Przez adrenalinę w ogóle nie czułam zmęczenia, choć w nocy przed lipdubem spałam godzinę.
To dziwne, ale cały czas jeszcze jestem tym całym wydarzeniem podekscytowana :D
No i Maciek... naprawdę wielki szacunk, tyle godzin biegania z kamerą :)
Ponieważ byłam w Uliczce, widziałam to zainteresowanie postronnych osób - podchodzili, pytali o LipDuba, dopytywali o szczegóły, robili nam zdjęcia. Jakieśdwie kobiety chciały mnie zabrać ze sobą, żebym już dłuzej nie musiała prasować :) -
-
Dj Teker
Dziex !
Było super-ekstra ! P
raca w tak wspaniałym towarzystwie to sam przyjemniość, nawet "poziom" mojej roli nie ma znaczenia w takiej opcji. Wazne, że coś robię, nie ważne co. Lepsza taka rola niz żadna. Poznałem wileu ludzi, z którymi napewno będe trzymał kontak przez długie Lata.
Maciek, no widziałem juz wiele Twoich produkcji, ale tu byłes Master.
Pozdro i do zobaczenia na premiarze !
Acha, frytki były super. -
Anonim
DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI !!!!! :****
za LipDuba
za Aftera
i za After Aftera; ) -
:
Ja też chciałem bardzo podziękować wszystkim zaangażowanym w mniejszym lub większym stopniu w ten projekt!! Było mega... Mogę tylko powiedzieć, że warto było oblać dzisiejszego kolosa;p
Do tej pory gęba mi się cieszy i żałuję, że to już koniec.
Co do aftera to super zabawa w praktycznie tylko naszym gronie i wyszło to wszystko bosko!!:) Również after after!!;)
Jeszcze raz dzięki za możliwość tak wspaniałej zabawy!!:)
Pozdro i do zobaczenia na premierze! -
крудж
-
Malina!
>Agut napisała:
>DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI !!!!! :****
>za LipDuba
>za Aftera
>i za After Aftera; )
o tak! jesteście WIELCY! cały mój sektor (regały) z naszym najbardziej na świecie ogarniętym Michałem na czele, mistrz Maciek, dzielny Filip, moje kochane kujonice, baletnice, tancereczki, pokojówki i mogłabym tak długo wymieniać... to było epickie przeżycie, a te 28 godzin zabawy, ekscytacji, zmęczenia, kryzysów, biegania, tańczenia, zamulania [...] nie do zapomnienia.
Jaram się straszecznie i oby czas szybko zleciał do 12 czerwca!
Ściskam wszystkich! -
San
>Malina! napisała:
>>Agut napisała:
>>DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI !!!!! :****
>>za LipDuba
>>za Aftera
>>i za After Aftera; )
>
>o tak! jesteście WIELCY! cały mój sektor (regały) z
>naszym najbardziej na świecie ogarniętym Michałem na
>czele, mistrz Maciek, dzielny Filip, moje kochane kujonice,
>baletnice, tancereczki, pokojówki i mogłabym tak długo
>wymieniać... to było epickie przeżycie, a te 28 godzin
>zabawy, ekscytacji, zmęczenia, kryzysów, biegania,
>tańczenia, zamulania [...] nie do zapomnienia.
>
>Jaram się straszecznie i oby czas szybko zleciał do 12
>czerwca!
>
>Ściskam wszystkich!
Lepiej bym tego nie ujęła, REGAŁY! <3 -
Katka
-
Ralf
-
Malina!
-
Dj Teker
>Topiu napisał
>Ja też chciałem bardzo podziękować wszystkim
>zaangażowanym w mniejszym lub większym stopniu w ten
>projekt!! Było mega... Mogę tylko powiedzieć, że warto
>było oblać dzisiejszego kolosa;p
>Do tej pory gęba mi się cieszy i żałuję, że to już
>koniec.
Ależ TOPIU, to nie koniec. To dopiero początek.
-
wp
-
Maruko San
A na stronie LD UW nie pojawi sie foto-relacja? Tez jestem zainteresowany zdjeciami :) -
El Rodrigo