LipDub UW !!! [560]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Game

Siem ! Słuchajcie mam wielką prośbę do wszystkich osób biorących udział w naszym Lip Dubie. W związku z rezygnacją paru osób w sektorze Skatepark potrzebne są nam osoby jeżdżące na rolkach,deskach lub bmx! Popytajcie znajomych, może oni mają znajomych znajomych. Na pewno na UW jest masa ludzi jarająca się takimi rzeczami, wystarczy ich zachęcić. W razie jakichkolwiek informacji piszcie na maila gameboy7@o2.pl .
  • Game

Hallo, na tym gronie jest zapisane 665 osób i na prawdę nikt takiej osoby nie zna?!
  • skiba

Hallo! LipDub jest na tydzień przed sesja, a wiadomo że teraz są same zaliczenia i zerówki... Myślę, że po prostu nikt nie ma teraz na to czasu..
  • Game

No niestety termin nie jest dogodny na rozrywkę jednak sam też mam sesję i to dość obfitą ! Poświęcenie kilku godzin w niedzielę na pewno nie przesądzi o tym że ktoś zda czy nie zda, kwestia tego żeby dobrze zaplanować dzień
  • Anonim

>skiba napisała:
    >Hallo! LipDub jest na tydzień przed sesja, a wiadomo że
    >teraz są same zaliczenia i zerówki... Myślę, że po
    >prostu nikt nie ma teraz na to czasu..

wiadomo każdy ma teraz sesje,albo zaraz ja zacznie, te kilka godzin można potraktować jako odpoczynek od nauki,chwila zabawy i tez uwazam ze przy dobrej organizacji jest to wykonalne

a już kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy zapisali się i nagle rezygnują, jak każdy tak zacznie robić to będzie nas za mało
  • skiba

polemizowałabym... 5.00-15.00 to jest w sumie 10h... + dojazd..
    Tak wczesna pora rozpoczecia wiąże się z tym, że w zasadzie noc z sob na niedziele ma sie zarwana, a tym samym po tych "kilku godzinach" rozrywki nic tylko każdy będzie miał sile wrócić do domu i sie jeszcze uczyć; )
    biorąc pod uwagę, ze mam jutro 2 egz i w pon 2, a cały pt i polowe sob siedzę w pracy - nie jestem w stanie pogodzić nauki z chodzeniem teraz na intensywne próby i poświeceniem całej niedzieli na LD...
    Niestety, ale jeśli przez kilka godzin rozrywki grozi mi wrzesień, to ja jednak wybieram zostać w domu nad książkami i mieć święty spokój potem; )
    2tyg później i nie byłoby problemu...
  • LuMatt

2 tyg później i z 400 osob pozostałoby 40 bo 360 wyjadą gdzieś

Pozdrawiam
  • skiba

niewykluczone... ja tylko zmierzam do tego, żeby nie ciosać kołków na ludziach, którzy zrezygnowali...; )
  • Angel

>skiba napisała:
    >polemizowałabym... 5.00-15.00 to jest w sumie 10h... +
    >dojazd..
    >Tak wczesna pora rozpoczecia wiąże się z tym, że w
    >zasadzie noc z sob na niedziele ma sie zarwana, a tym samym
    >po tych "kilku godzinach" rozrywki nic tylko każdy będzie
    >miał sile wrócić do domu i sie jeszcze uczyć; )
    >biorąc pod uwagę, ze mam jutro 2 egz i w pon 2, a cały pt
    >i polowe sob siedzę w pracy - nie jestem w stanie pogodzić
    >nauki z chodzeniem teraz na intensywne próby i
    >poświeceniem całej niedzieli na LD...
    >Niestety, ale jeśli przez kilka godzin rozrywki grozi mi
    >wrzesień, to ja jednak wybieram zostać w domu nad
    >książkami i mieć święty spokój potem; )
    >2tyg później i nie byłoby problemu...

popieram koleżankę, nagrywanie LD zostało przesunięte o miesiąc- w ciągu którego można było organizować próby taneczne, choreograficzne, z kamerą i jakie kto tylko chciał, a niestety zostało to odłożone na tydzień przed nagraniem, tuż przed samą sesją. W dodatku wychodzą takie kwiatki, ze kamerzysta się nie wyrabia w którymś sektorze, przez co trzeba zmienić scenariusz, przez co na próbi straciliśmy dobrą godzinę, a można było to wcześniej wyeliminować. Mam trochę żal do organizatorów, ze zamiast skupiac sie na jednym LD został nakręcony mini LD do piosenki Tedego- i tak naprawdę nie zmienia to ilości osób uczestniczących w projekcie, ani nie sprawi że nasz LD będzie lepszy.
    Ja jakoś ten czas próbuję znaleźć, z różnym skutkiem ale nie można mieć pretensji do kogoś, że nie ma czasu teraz.
    I bardzo proszę o nie obrażanie się za moje słowa, ani tego typu reakcje- takie jest moje zdanie