PW WZ Zarządzanie magisterskie '09 [101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pseudonimki

tutaj prosze niech sie wpisza osoby, ktore chca poprawiac plocha i termin kiedy im najbardziej pasuje
  • Roska

no to pewnie ja :) a jeśli chodzi o termin to pewnie żaden nie będzie pasować więc wszystko jedno byle nie za szybko.
  • Anonim

najlepiej czerwiec i żeby nie kolidowało za bardzo z innymi egzaminami
  • Anonim

Sądze że w czerwcu ze wszystkim będzie kolidować... wolałabym koniec maja (tuż przed tym długim weekendem)
  • Inka

popieram: koniec maja/ poczatek czerwca
  • kasienka8760

Początek czerwca może koło 10
  • Edyta

W tym temacie jest mowa o poprawie wykładu czy ćwiczeń?
  • pseudonimki

wykład
  • <<P3teR>>

Mi pasuje czerwiec
  • Anonim

No to byle nie w tym tygodniu po długim weekendzie...
    Albo maj albo po 13 tuż przed sesją.
    W czerwcu każdy termin będzie beznadziejny więc jak chcecie, tylko zlitujcie się nad tym weekendem.
  • MC

Mi najbardziej pasuje początek czerwca, ale tak naprawdę to sie dostosuje do większości :)
  • Anonim

mi pasuje w 2 tygodniu czerwca
  • MC

Wysłałam takiego maila do Plocha, wiem, że już ktoś wysyłał w maju, ale pojawiły się wątpliwości czy może poprawa jest jutro itp. a w końcu żadnej odpowiedzi jeszcze w tej sprawie nie mamy. Mam nadzieję, że nie macie o to żalu.

Witam Panie Doktorze,

Uprzejmie proszę o wyznaczenie konkretnej daty i godziny i sali poprawy egzaminu z Ekonometrii dla studentów Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej.

zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami ze stycznia egzamin taki miał się odbywać w sesji letniej tj. w dniach 17.06.2010 - 28.06.2010.

sugerowane terminy poprawy , które nie kolidują z innymi egzaminami Studentom Wydziału Zarządzania to:
    17.06.2010 godz 8.00
    18.06.2010 godz 10.00
    21.06.2010 godz 8.00
    22.06.2010 godz 8.00
    23.06.2010 godz 8.00
    24.06.2010 godz 8.00
    25.06.2010 godz 10.00

sugerowana sala NT324

W imieniu swoim i Studentów bardzo proszę o odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.
    Pozdrawiam,
    Małgorzata Czarnecka
  • MC

dodam jeszcze, że napisałam, że godz 8.00 bo poprzednie poprawy (poza tymi z zaocznymi w piątki o 17.00) w sesji zimowej były właśnie o 8.00.

ps. mi tez nie pasuje 8.00, nie jestem z Warszawy, dojeżdżam...
  • MC

Dostałam dzisiaj maila od dr J. Plocha o treści:

Proponuję 23.06.2010 o godz.9,00
    na WIM sala 212.
    JP

wiadomość jest też na gmailu i chomiku,
    pozdrawiam, MC
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki