-
pseudonimki
tutaj prosze niech sie wpisza osoby, ktore chca poprawiac plocha i termin kiedy im najbardziej pasuje -
Roska
no to pewnie ja :) a jeśli chodzi o termin to pewnie żaden nie będzie pasować więc wszystko jedno byle nie za szybko. -
Anonim
najlepiej czerwiec i żeby nie kolidowało za bardzo z innymi egzaminami -
Anonim
Sądze że w czerwcu ze wszystkim będzie kolidować... wolałabym koniec maja (tuż przed tym długim weekendem) -
-
Inka
-
kasienka8760
-
Edyta
-
pseudonimki
-
<<P3teR>>
-
Anonim
No to byle nie w tym tygodniu po długim weekendzie...
Albo maj albo po 13 tuż przed sesją.
W czerwcu każdy termin będzie beznadziejny więc jak chcecie, tylko zlitujcie się nad tym weekendem. -
MC
Mi najbardziej pasuje początek czerwca, ale tak naprawdę to sie dostosuje do większości :) -
Anonim
-
MC
Wysłałam takiego maila do Plocha, wiem, że już ktoś wysyłał w maju, ale pojawiły się wątpliwości czy może poprawa jest jutro itp. a w końcu żadnej odpowiedzi jeszcze w tej sprawie nie mamy. Mam nadzieję, że nie macie o to żalu.
Witam Panie Doktorze,
Uprzejmie proszę o wyznaczenie konkretnej daty i godziny i sali poprawy egzaminu z Ekonometrii dla studentów Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej.
zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami ze stycznia egzamin taki miał się odbywać w sesji letniej tj. w dniach 17.06.2010 - 28.06.2010.
sugerowane terminy poprawy , które nie kolidują z innymi egzaminami Studentom Wydziału Zarządzania to:
17.06.2010 godz 8.00
18.06.2010 godz 10.00
21.06.2010 godz 8.00
22.06.2010 godz 8.00
23.06.2010 godz 8.00
24.06.2010 godz 8.00
25.06.2010 godz 10.00
sugerowana sala NT324
W imieniu swoim i Studentów bardzo proszę o odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam,
Małgorzata Czarnecka -
MC
dodam jeszcze, że napisałam, że godz 8.00 bo poprzednie poprawy (poza tymi z zaocznymi w piątki o 17.00) w sesji zimowej były właśnie o 8.00.
ps. mi tez nie pasuje 8.00, nie jestem z Warszawy, dojeżdżam... -
MC
Dostałam dzisiaj maila od dr J. Plocha o treści:
Proponuję 23.06.2010 o godz.9,00
na WIM sala 212.
JP
wiadomość jest też na gmailu i chomiku,
pozdrawiam, MC
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne