Eventy i Animacja Czasu Wolnego [304]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stageman Polska

Wszystkich sympatyków animacji czasu wolnego zapraszamy na obóz animacyjny, który odbędzie się w Lipcu 2010! Szkolenie będzie prowadzone przez Jakuba B. Bączka, a każdy z uczestników otrzyma certyfikat Animatora, który uprawnia do ubiegania się o pracę w tym zawodzie na całym świecie! Nie czekaj, zarezerwuj sobie miejsce już dziś - ilość miejsc ograniczona!!!

Prowadzący - Jakub B. Bączek

Program wyjazdu i inne informacje znaleźć można tutaj: http://www.stageman.pl/oboz-animacy... i pod mailem: szkolenia@stageman.pl
  • Stageman Polska

Uwaga!
    Ostatnie zostało już tylko kilka ostatnich miejsc na obóz animacyjny. Wszystkich niezdecydowanych informujemy że koszt wyjazdy to 690 zł, a w cenę wliczone jest:

a) 25 godzin z doświadczonym Trenerem Animatorów
    b) 4 noclegi w Ośrodku Wypoczynkowym
    c) wyżywienie: 2 posiłki dziennie
    d) 3 imprezy integracyjne
    e) materiały szkoleniowe
    f) certyfikat ukończenia szkolenia
    g) książka „Animacja czasu wolnego”
    h) dla najlepszych - propozycja pracy w animacji!!!

Więcej pod mailem: szkolenia@stageman.pl i pod nr: 796 666 605.
  • Stageman Polska

Kolejna edycja obozu już 27-31 sierpnia 2010. Zapraszam na http://www.stageman.pl/animacyjny-o...
  • Konrad Szlaga

Cześć:)

Kto się wybiera do Zakopanego ??;>
  • Krzysztof Formella

Właśnie wróciłem z kursu w Zakopanem. Jestem naprawdę z niego zadowolony. Wszystkie elementy, ćwiczenia animacyjne były dopracowane perfekcyjnie. Prowadzący kurs to niesamowici ludzie podchodzący do swojej pracy z pasją i olbrzymim zaangażowaniem. Nie było ani jednej chwili w której miałoby się ochotę ziewać. Wszystko przepełnione pozytywną energią i dobrą zabawą. Osobiście bardzo polecam dla każdego.
  • Martyna Sobczyńska

Cześć! Ja również wróciłam dopiero co z tego kursu i jestem niewyobrażalnie zadowolona :D Jeśli ktoś się waha, żeby w następnym roku pojechać, to naprawdę nie potrzebnie !! Było niesamowicie :D Uwierzcie mi pomimo niesamowitej i gwarantowanej zabawy, można wiele się nauczyć, a przede wszystkim popracować nad sobą i pare bardzo ważnych zrozumiec i wywnioskować :)
    Jednym słowem cholernie warto!!! Nawet ze względu na dwóch szalonych prowadzących( i najlepszych!!)
    Pozdrawiam :)
| |

Fotki

Miejsca grona (0)