-
memorabilis
Gadaliśmy dzisiaj na ten temat z Siergiejczykiem. Dziekan nie wyraził zgody na pokrycie całości kosztów. W końcu stanęło na tym, że prawdopodobnie będziemy musieli opłacić przejazd na własną rękę (w 1 albo w 2 strony). Czyli pewnie w granicach 30-80zł każdy.
Jakby ktoś miał wątpliwości: za alkohol też musimy płacić we własnym zakresie... :P
-
Żółwiu
a gdzie to? Trojmiasto? Dawajcie pociagiem :D mozna sie najebac bezkarnie -
-
Kilo
Chciałem tylko poinformować, że na to grono trafiają różni ludzie...
poza tym trochę ciekawe bo jeśli praktyki odbywają się poza miastem gdzie znajduje się uczelnia powinny być całościowo sfinansowane (czytaj zwrot).
A za co ma PW nam zwracać? bo chyba poza przejazdem to tylko nocleg (znając życie bez wyżywienia) -
-
memorabilis
nie panikuj Kilo, przeciez to joke; )
Uczelnia ma zaplacic za nocleg w hotelu i wyżywienie.
Przejazd na koszt wlasny - albo w 1 albo w 2 strony (dziekan tylko pod takim warunkiem przystal na to, bo uczelnia ma jakies problemy finansowe podobno...) -
Żółwiu
bo nieodpowiedzialni studenci nie placa za powtarzane przedmioty w terminie.
a ja i tak napisze ze mam zamiar sie tam anjebac... i co? przeczyta to Sumila i wyrzuca mnie z uczelni? Kilo - ogarnij sie :D -
Kilo
>memorabilis napisał
>nie panikuj Kilo, przeciez to joke; )
Prima Aprilis jest dopiero dziś :)
>Uczelnia ma zaplacic za nocleg w hotelu i wyżywienie.
>Przejazd na koszt wlasny - albo w 1 albo w 2 strony (dziekan
>tylko pod takim warunkiem przystal na to, bo uczelnia ma
>jakies problemy finansowe podobno...)
Aha, pewnie dlatego że dobudowują skrzydło do naszego wydziału :) -
Pata
nie kupili 2 ryzy papieru, żebyśmy mogli drukować sobie protokoły z laborek -
Dokumentacja praktyki
Dotyczy przedmiotu: Praktyki specjalistyczne
Ustalono, że dokumentem wystarczającym do suplementu jest ZAŚWIADCZENIE O ODBYCIU PRAKTYKI sporządzonym na druku PW. Dodatkowym dokumentem niezbędnym do zaliczenia praktyki jest RZECZOWE SPRAWOZDANIE z zadań realizowanych w trakcie odbywania praktyki.
UWAGA: Istotne jest wskazanie daty rozpoczęcia i zakończenia praktyki.
Inne dokumenty wymieniane w zarządzeniach dotyczą trybu specjalnego zaliczenia praktyki, tj. własna działalność biznesowa, praktyki na terenie PW, itp.
W przypadku wątpliwości proszę o kontakt z opiekunem praktyk w Zakładzie.
Marek Sumiła, 2010-09-16
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne