-
Lu
Hej! Podobno była jakaś praca domowa z UI? Zna ktoś może jakieś szczegóły?:) -
Hanna
W mojej grupie-czwartek 13:15 (inne pewnie maja to samo) trzeba skategoryzowac użytkowników BUW z podaniem kryterium, jakim sie kierowalismy. -
.
może ktoś orientuje się któr grupy ma w czwartek użytkownikó informacji?? -
Hanna
-
-
Pan Moderator
-
Hanna
Text korduli szczechury- ktos nawet był tak miły i wysłał go na nasza skrzynkę, jesli dobrze pamiętam...
Poza tym David Nicolas "Potrzeby"roz. E-gracz -
Bi:D
A czy ten Nicolas jest gdzieś w necie dostępny, albo może ktoś już to ma? -
Hanna
w necie nie widziałam... :( Może bedzie w bibliotece instytutu- ale tylko strzelam, bo nie sprawdzałam. -
Anonim
Nicholas D., Dobrowolski Z., Informacyjny gracz: nowa koncepcja użytkownika informacji. [online] [dostęp 04 marca 2010]. Dostępny w WWW: http://bbc. uw.edu.pl/Content/7/ Dobrowlski_Nicholas1.
z maila doktor przastek-samokowej.
jeśli link nie działa (mi nie zadziałał) wystarczy wpisać w bbc nicholas. -
Pan Moderator
czy mogę wiedziec o co chodzi z mejlem Pani Przastek-Samokowej w sprawie potwierdzenia grup? -
anna maria
>Pan Moderator napisał
>czy mogę wiedziec o co chodzi z mejlem Pani
>Przastek-Samokowej w sprawie potwierdzenia grup?
chodzi o "wycieczkę" do biblioteki dla niewidomych -
Pan Moderator
to czy grupy 2 i 3 moga sie tutaj zdeklarowac? Poprosze zeby deklaracje były przygotowane do czwartku aby Pani Doktor mogła nas umówic w bibliotece, dobrze? -
Anonim
>Pan Moderator napisał
>to czy grupy 2 i 3 moga sie tutaj zdeklarowac? Poprosze zeby
>deklaracje były przygotowane do czwartku aby Pani Doktor
>mogła nas umówic w bibliotece, dobrze?
nie było mnie na zajęciach, więc nie bardzo wiem, do czego mam się zdeklarować (jakiś konkretny dzień/godzina?). mógłbyś napisać dokładniej, o co chodzi? -
Pan Moderator
Aniu, podawałas mi przez telefon terminy wiec jakbys mogła to przypomnij tutaj? mnie tez nie było na tych zajeciach. -
anna maria
grupa 2 prawdopodobnie 5maja miała by "wycieczkę" do biblioteki dla niewidomych o 11.45.trwało by to 1,5 h i 6maja by nie było zajęć.
a i 22.04 nie ma zajęć bo dr Przastek-Samok wyjeżdża na konferencje oraz nie wiem czy inne grupy mają już podany temat pracy która trzeba zrobić ale to dopiero pod koniec maja.
-
Anonim
dzięki Aniu za przybliżenie sytuacji :) a czy ktoś z grupy 3 mógłby napisać, co zostało ustalone na naszych zajęciach? -
Ruda
Aniu a możesz podać tematy prac jeżeli je podawała bo mnie to chyba ominęło; ] -
anna maria
information literacy na stronach internetowych w bibliotekach
wymagania: tekst w wordzie, mamy wysłać pod koniec maja [ dokładny termin będzie jeszcze uzgodniony] , tekst bez screenów na 5-6stron [dodatkowo oprócz tych 5stron mogą być oczywiście screen'y] tekst pisany 12 Times New Roman,wyjustowany, interlinia 1,5.
to wszystko co mam zapisane w notatkach -
.
Czy ktoś mógłby napisać coś więcej na temat tego tematu?? Nie za bardzo go rozumiem.. -
Kasiaa
>anna maria napisała:
>information literacy na stronach internetowych w
>bibliotekach
>
>wymagania: tekst w wordzie, mamy wysłać pod koniec maja [
>dokładny termin będzie jeszcze uzgodniony] , tekst bez
>screenów na 5-6stron [dodatkowo oprócz tych 5stron mogą
>być oczywiście screen'y] tekst pisany 12 Times New
>Roman,wyjustowany, interlinia 1,5.
>
>to wszystko co mam zapisane w notatkach
Nie było mowy o tym, że praca ma być na 5-6 stron o ile pamiętam. Pani Przastek-Samokowa powiedziała raczej, że nikomu nic nie narzuca, ale nie wyobraża sobie, aby taka praca mogła się zmieścić na 2 stronach. :)