IINiSB UW II rok licencjacki (2009-2012) [93]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lu

Hej! Podobno była jakaś praca domowa z UI? Zna ktoś może jakieś szczegóły?:)
  • Hanna

W mojej grupie-czwartek 13:15 (inne pewnie maja to samo) trzeba skategoryzowac użytkowników BUW z podaniem kryterium, jakim sie kierowalismy.
  • .

może ktoś orientuje się któr grupy ma w czwartek użytkownikó informacji??
  • Hanna

gr 2 i 3, zresztą przesłałam wszystkim info na skrzynke roku
  • Pan Moderator

Czy ktos wie co było trzeba przeczytac;-)?
  • Hanna

Text korduli szczechury- ktos nawet był tak miły i wysłał go na nasza skrzynkę, jesli dobrze pamiętam...

Poza tym David Nicolas "Potrzeby"roz. E-gracz
  • Bi:D

A czy ten Nicolas jest gdzieś w necie dostępny, albo może ktoś już to ma?
  • Hanna

w necie nie widziałam... :( Może bedzie w bibliotece instytutu- ale tylko strzelam, bo nie sprawdzałam.
  • Anonim

Nicholas D., Dobrowolski Z., Informacyjny gracz: nowa koncepcja użytkownika informacji. [online] [dostęp 04 marca 2010]. Dostępny w WWW: http://bbc. uw.edu.pl/Content/7/ Dobrowlski_Nicholas1.

z maila doktor przastek-samokowej.

jeśli link nie działa (mi nie zadziałał) wystarczy wpisać w bbc nicholas.
  • Pan Moderator

czy mogę wiedziec o co chodzi z mejlem Pani Przastek-Samokowej w sprawie potwierdzenia grup?
  • anna maria

>Pan Moderator napisał
    >czy mogę wiedziec o co chodzi z mejlem Pani
    >Przastek-Samokowej w sprawie potwierdzenia grup?

chodzi o "wycieczkę" do biblioteki dla niewidomych
  • Pan Moderator

to czy grupy 2 i 3 moga sie tutaj zdeklarowac? Poprosze zeby deklaracje były przygotowane do czwartku aby Pani Doktor mogła nas umówic w bibliotece, dobrze?
  • Anonim

>Pan Moderator napisał
    >to czy grupy 2 i 3 moga sie tutaj zdeklarowac? Poprosze zeby
    >deklaracje były przygotowane do czwartku aby Pani Doktor
    >mogła nas umówic w bibliotece, dobrze?

nie było mnie na zajęciach, więc nie bardzo wiem, do czego mam się zdeklarować (jakiś konkretny dzień/godzina?). mógłbyś napisać dokładniej, o co chodzi?
  • Pan Moderator

Aniu, podawałas mi przez telefon terminy wiec jakbys mogła to przypomnij tutaj? mnie tez nie było na tych zajeciach.
  • anna maria

grupa 2 prawdopodobnie 5maja miała by "wycieczkę" do biblioteki dla niewidomych o 11.45.trwało by to 1,5 h i 6maja by nie było zajęć.

a i 22.04 nie ma zajęć bo dr Przastek-Samok wyjeżdża na konferencje oraz nie wiem czy inne grupy mają już podany temat pracy która trzeba zrobić ale to dopiero pod koniec maja.

• Anonim

dzięki Aniu za przybliżenie sytuacji :) a czy ktoś z grupy 3 mógłby napisać, co zostało ustalone na naszych zajęciach?
  • Ruda

Aniu a możesz podać tematy prac jeżeli je podawała bo mnie to chyba ominęło; ]
  • anna maria

information literacy na stronach internetowych w bibliotekach

wymagania: tekst w wordzie, mamy wysłać pod koniec maja [ dokładny termin będzie jeszcze uzgodniony] , tekst bez screenów na 5-6stron [dodatkowo oprócz tych 5stron mogą być oczywiście screen'y] tekst pisany 12 Times New Roman,wyjustowany, interlinia 1,5.

to wszystko co mam zapisane w notatkach
  • .

Czy ktoś mógłby napisać coś więcej na temat tego tematu?? Nie za bardzo go rozumiem..
  • Kasiaa

>anna maria napisała:
    >information literacy na stronach internetowych w
    >bibliotekach
    >
    >wymagania: tekst w wordzie, mamy wysłać pod koniec maja [
    >dokładny termin będzie jeszcze uzgodniony] , tekst bez
    >screenów na 5-6stron [dodatkowo oprócz tych 5stron mogą
    >być oczywiście screen'y] tekst pisany 12 Times New
    >Roman,wyjustowany, interlinia 1,5.
    >
    >to wszystko co mam zapisane w notatkach

Nie było mowy o tym, że praca ma być na 5-6 stron o ile pamiętam. Pani Przastek-Samokowa powiedziała raczej, że nikomu nic nie narzuca, ale nie wyobraża sobie, aby taka praca mogła się zmieścić na 2 stronach. :)
| |

Grono byblotekarzy:P

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)