IPSIR 2009 - 2012 [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Adam

Ktoś coś wie o tej liscie co to miała się na stronie katedry pojawić?
  • Ewa

podobnież miala byc dzis na www katedry, jak do tej pory nie znalazłam tam nic
  • M.

eeej jaka lista;> ?
  • Adam

lista odnośnie tych podań na specjalizacje, czy są jakieś których nie miał chęci podpisac :) które go nie wzruszyły :))
  • M.

aha! dzikuje:) a to nie wiedziałam, że takową stworzy...ale nie ma nic na stronie tej katedry..tak? bo przynajmniej ja nie widzę...
  • Ewelina

kurde, ja mu to dopiero dzis zanosze do podpisania.( bo widze ze ma dzis dyzur od 16 dopiero) Mam nadzieje ze dzien spóznienia ich w sekretariacie nie zbawi... chcoiaz Pania Joasie pewnie tak; ] , no ale moze da sie to jakos zalatwić.
  • Ewa

nadal nie ma nic ..; /
  • °☆Cαroℓine☆°

>Ewelina napisała:
    >kurde, ja mu to dopiero dzis zanosze do podpisania.( bo
    >widze ze ma dzis dyzur od 16 dopiero) Mam nadzieje ze dzien
    >spóznienia ich w sekretariacie nie zbawi... chcoiaz Pania
    >Joasie pewnie tak; ] , no ale moze da sie to jakos
    >zalatwić.

Cóż jestem w podobnej sytuacji.. tyle ze ja mu nawet zanies tego dzis nie moge bo w godzinach jego dyzuru, ja mam zajecia:( wiec chyba w czwartek dopiero bede mogla isc do niego, a o spoznieniu ze zlozeniem podania juz nie wspomne.. :P
  • Bartoo

bez paniki i tak przyjmuja na specjalizacje ktora chcecie bez limitow:)
  • °☆Cαroℓine☆°

no a co z ich wymaganiami odnosnie np. sredniej? i czy sie czepiaja o ten termin skladania podan?
  • Bartoo

o termin skladania sie czepiaja chociaz zawsze mozna zmienic specjalizacje:) a srednia nie wazna jaka by byla i tak cie przyjma:)
  • M.

on i tak nam nie oddał tych podań, zeby dać do sekretariatu, wiec spokojnie:)
  • Bartoo

w ogole dziwota ze je podpisal;]
  • M.

w sumie to niewiadomo czy je podpisal... moze go zadne nie wzruszyło :P
  • Bartoo

nawet jak nie podpisze teraz to sie nic nie stanie w zeszlym roku zadnego nie podpisal:)
  • Anonim

kwintesencja rzepy;)
| |

:)

IPSiR - UW

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)