-
Đz ¥ne ķ
Witajcie,
Dzisiaj odbyło się spotkanie osób zainteresowanych tworzeniem scenariusza do naszego LipDuba. Czas minął nam bardzo szybko, głównie na tak zwanej burzy mózgów. Rzucaliśmy pomysłami, które możliwe, że wykorzystamy w ostatecznej wersji. Szkoda (a może i dobrze), że było nas tylko 8 osób. Doszliśmy również do wniosku, że zrobimy jeszcze około 2-ch spotkań ogólnych scenariuszowych (dla wszystkich, którzy są chętni coś wnieść do etapu tworzenia), podczas których wyklaruje się grupa ostatecznie dopracowująca to co będziemy robili podczas klipu. Wszystkie najważniejsze informacje będziemy prezentować tutaj bądź na stronie, która powstanie.
Generalne założenie na najbliższą przyszłość dla wszystkich zainteresowanych:
Spotykamy się (osoby chcące pisać scenariusz) w najbliższy Czwartek, 4-go marca o godzinie 17 gdzieś w pomieszczeniach ZSS-u przy Krakowskim Przedmieściu.
Praca domowa dla wszystkich którzy chcą pomóc przy scenariuszu:
1. Ogarnąć tekst piosenki ( http://www.tekstowo.pl/piosenka,the... oraz jego tłumaczenie
2. Przeczytać/przejrzeć cały temat Motyw? ( http://grono.net/forum/topic/183943... i wybrać najciekawsze pomysły
3. Przemyśleć co można włączyć do naszego klipu (jakieś "fajerwerki", co ogarnąć do czasu nagrania)
4. Przyjść na spotkanie :)
Pozdrawiam
Dzynek -
Olga
-
Maciey
jedno co warto wspomnieć, że jeśli kogoś wcześniej na spotkaniach scenariuszowych nie było, a ma ochotę pomóc to będzie ta osoba zawsze miele widziana :) -
maRuda
czy to oznacza, że jeśli nie byłam wcześniej i teraz też nie mogę przyjść to będzie jeszcze jakaś okazja? :)
apeluję żeby to było jakimś późniejszym wieczorem... -
-
Olga
mysle ze jeszcze tak, aczkolwiek im pozniej tym bedziemy juz mieli wiecej ustalen; )
A 18 juz lepsza? Bo pewnie bedziemy ustalac termin nastepnego spotkania, info bedzie oczywiscie na gronie; ) -
Marcin Szlasa-Rokicki
-
Maciey
-
El Rodrigo
-
wrzo
-
Maciey
wchodzisz bramą główną, w prawo, przechodziszkoo bankomatu i pierwsze drzwi na prawo. 1 albo 2 piętro. -
Đz ¥ne ķ
Również proponuję przeniesienie spotkania na godzinę 18 :)
Co do miejsca, nie jest dokładnie ustalone (oprócz tego, że w pomieszczeniach ZSS-u) bo nie wiedziałem jak z dostępnością sal będzie - jak "coś" (problemy ze znalezieniem miejscówki) możecie skontaktować się ze mną (784-06-06-41)
Poza tym doskonale wytłumaczona została droga w poscie powyżej :)
Pozdrawiam
Dzynek -
Fa
W takim razie ja chętnie do Was dołączę:) Tylko też byłabym za spotkaniem o 18 bo wcześniej mam zajęcia... -
maRuda
mnie generalnie chodziło o jeszcze późniejsze godziny - pracę kończę właściwie dzień w dzień o 18:30. może uda mi się wybrać na kolejne spotkanie, a jeśli nie.. to po prostu szkoda; )
powodzenia dzisiaj! :) -
Đz ¥ne ķ
!@#$#%!$$! nie moge przyjsc - masakrycznie mi sie skomplikowal dzien :(
Please wrzuccie info co sie dzialo dzisiaj na gronko; ) -
Olga
Oj Dzynuś; (
To w koncu o ktrej zebranko? Ja tez moge na 18...
?????? -
Lady D.
wiec spotykamy się o 18, najwyżej obchód terenu przełożymy na jakiś inny dzień. -
-
Ada