-
ElFilipo
Informacja dla gospodarki cyfrowej dot. prezentacji z technologii
informacyjnych:
Dr Sitarski zapomniał zaznaczyć, że prezentować danego tematu nie
muszą wszystkie osoby z grupy, w zupełności wystarczy jedna, byle
ogarnięta (tym bardziej, że forma prezentacji również będzie
oceniana). -
W temacie prezentacji z TEINF.
Na pierwszych zajęciach do mnie i Marcina Gajowniczka zostali przydzieleni do grupy: P. Paćko i P. Kowalski.
Do zainteresowanych: jeśli wiedzieliście z kim macie prezentacje to nie było trudno znaleźć mojego adresu email na gmailu, można też było napisać tutaj do mnie albo do Marcina.
W ogóle się z nami nie skontaktowaliście w tej sprawie, więc NIE będziemy was wpisywać do naszej prezentacji, a prezentujemy jutro na zajęciach. -
ElFilipo
Dr Sitarski napisał, żebyśmy jutro zajęcia zaczęli o 10:30.
Jeśli ktoś bardzo nie chce wysłuchać ostatniej prezentacji, może przyjść na 11, byle nie dużo później (i byle nie wchodził do sali w trakcie wystąpienia).
Dodatkowo proszę kogoś z grupy, która ostatnią prezentację przeprowadzi, o wysłanie na mój adres (elfilipo@gmail.com) potwierdzenia otrzymania tej informacji. -
ElFilipo
-
-
.::marcin g::.
UWAGA UWAGA UWAGA
Wszystkie osoby, które nie pisały zaliczenia z TEINF proszę o kontakt na gronie lub na maila mgajowniczek@op.pl
Byłem dziś w tej sprawie u p. Sitarskiego. Powiedział mi, żeby zebrać grupę osób, które nie zaliczały pisemnie kolokwium i przesłać do niego, wtedy ustali termin zaliczenia. Wstępnie mówił coś o wtorku, ale nie wiem którym:)
Pozdr!
Marcin Gajowniczek