PW WZ Zarządzanie magisterskie '09 [101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ElFilipo

Informacja dla gospodarki cyfrowej dot. prezentacji z technologii
    informacyjnych:

Dr Sitarski zapomniał zaznaczyć, że prezentować danego tematu nie
    muszą wszystkie osoby z grupy, w zupełności wystarczy jedna, byle
    ogarnięta (tym bardziej, że forma prezentacji również będzie
    oceniana).
  • Vi

W temacie prezentacji z TEINF.
    Na pierwszych zajęciach do mnie i Marcina Gajowniczka zostali przydzieleni do grupy: P. Paćko i P. Kowalski.
    Do zainteresowanych: jeśli wiedzieliście z kim macie prezentacje to nie było trudno znaleźć mojego adresu email na gmailu, można też było napisać tutaj do mnie albo do Marcina.
    W ogóle się z nami nie skontaktowaliście w tej sprawie, więc NIE będziemy was wpisywać do naszej prezentacji, a prezentujemy jutro na zajęciach.
  • ElFilipo

Dr Sitarski napisał, żebyśmy jutro zajęcia zaczęli o 10:30.

Jeśli ktoś bardzo nie chce wysłuchać ostatniej prezentacji, może przyjść na 11, byle nie dużo później (i byle nie wchodził do sali w trakcie wystąpienia).

Dodatkowo proszę kogoś z grupy, która ostatnią prezentację przeprowadzi, o wysłanie na mój adres (elfilipo@gmail.com) potwierdzenia otrzymania tej informacji.
  • ElFilipo

Jeszcze małe uzupełnienie - na zaliczeniu dostaniemy test zamknięty.
  • .::marcin g::.

UWAGA UWAGA UWAGA

Wszystkie osoby, które nie pisały zaliczenia z TEINF proszę o kontakt na gronie lub na maila mgajowniczek@op.pl

Byłem dziś w tej sprawie u p. Sitarskiego. Powiedział mi, żeby zebrać grupę osób, które nie zaliczały pisemnie kolokwium i przesłać do niego, wtedy ustali termin zaliczenia. Wstępnie mówił coś o wtorku, ale nie wiem którym:)

Pozdr!
    Marcin Gajowniczek
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)