-
Legendarne Zakopane 2010
Samorząd Studentów WPiA UW zaprasza (jak co roku) na wyjazd do Zakopanego, który odbędzie się po zimowej sesji poprawkowej, w dniach 11-14 marca.
Miejsce: ośrodek Chałubiński znajdujący się w samym centrum Zakopanego (m.in. 300 m od dworca PKP i PKS, 700 m od Aquaparku i ok. 1000 m od Krupówek).
http://www.urlopwpolsce.pl/miejsce....
W cenie wyjazdu zapewniamy:
• zakwaterowanie: ośrodek wczasowy, pokoje (2-, 3- i 4-osobowe) z łazienkami i TV
• posiłki: śniadanie, obiad, kolacja
• transport: autokar
• ubezpieczenie NNW
• koszulki
• wejście na imprezy zamknięte
• niezapomniane przeżycia!!!
Dodatkowe atrakcje:
• wypad do Morskiego Oka
• możliwość wypadu na narty
• wyjście do Aquaparku.
• imprezy zorganizowane
• zniżki w okolicy obozu
• niespodzianki; P
Cena: 269 zł (+10 zł kaucji zwrotnej płatnej na konto)
Zgłoszenia poprzez wypełnienie formularza na stronie samorządu: http://www.samorzad.wpia.uw.edu.pl/
Wszelkie pytania i wątpliwości prosimy kierować na maila:
legendarne.zakopane2010@gmail. com
lub bezpośrednio do organizatorów:
• Marcina Szlasa-Rokickiego 691 661 966
• Aleksandra Grabeckiego 501 402 899
• Marka Porzeżyńskiego 606 433 023
Zapraszamy!!!
-
ZYGA
-
AG
Tak, istnieje taka możliwość, tzn. ludzie spoza UW mogą jechać. Chcielibyśmy jednak, żeby każdorazowo było to z nami uzgadniane, z takiego względu, że co do istoty Legendarne Zakopane to wyjazd integracyjny naszych studentów. Absolutnie nie zabrania to innym bawić się z nami. -
jolaarsenal
-
-
Franz
Nie sądzicie , że numer dowodu osobistego to przesada na takim formularzu zgłoszeniowym? -
AG
Informacje dotyczące płatności zostaną przesłane do Was na adresy e-mail, które podacie w zgłoszeniu. Zapewne zamieszczone zostaną także na gronie oraz FB.
Jeśli chodzi o dane w formularzu zgłoszeniowym - zapewniam, że mają one swoje uzasadnienie i nie są wymyślone od czapy. Gwoli ścisłości chodzi np. o formalności dot. umowy ubezpieczeniowej. -
Jeśli chodzi o osoby spoza UW należy w rubryczce "uwagi i informacje dodatkowe" napisać, że jest się spoza UW.
przelewu należy zaś dokonać w ciągu 7 dni od daty otrzymania maila zwrotnego
-
jolaarsenal
Wysłałam juz dwa razy formularz i nie dostalam zadnego maila. Mam wysłac 3 raz?? -
Paczes
Ile osob juz zaplacilo?
Czekam jeszcze na wyniki sesji i wysle kase dopiero jak je otrzymam, wiec jezeli juz mi teramin tygodniowy minal to wysylac jeszcze raz zgloszenie ? -
Kozacki
Czekam już tydzień na maila zwrotnego z informacją o koncie... wyjazd za 3 dni, więc miło byłoby się dowiedzieć, czy czasem moje zgłoszenie gdzieś nie przepadło; o -
Anonim
-
jolaarsenal
-
Pieniek
no właśnie... co to za ploty że wyjazdu nie będzie?
Jeśli to faktycznie prawda, to czemu do tej pory nie podano żadnej oficjalnej informacji? -
Anonim
Dziś powinna być oficjalna informacja.
To nie plotka. Nie zebrało się konieczne minimum niestety. zabrakło ok 30 osób. -
ziółek
-
bartoszdz
no, szkoda, ze nie wyszedl wyjazd.... a kiedy mozna spodziewac sie zwrotu wplaconej kwoty ?? -
jutro Marek dokona przelewów na Wasze konta
po prostu najpierw musieliśmy zająć się formalnościami... -
Anonim