-
R E
Ma ktoś jakieś materiały na to?
PS. Ja się rejestruję na III semestr, więc mi ryba. Może być i w listopadzie ta zalka. -
memorabilis
-
Kilo
-
R E
pytania z pierwszego terminu - czesc lab.:
1 - Czym rozni sie numer fizyczny abonenta od katalowego?
2 - Dlaczego operacja REDIAL w aparacie ISDN jest wykonywana szybciej niż w aparacie CB?
3 - Wymień krytyczne elemnty niezbędne do uruchomienia nowego abonenta w centrali DGT
4 - Do czego wykorzystywane sa rejestry przyjsciowe i wyjsciowe na porcie abonenckim?
5 - Do czego sluza rekordy T,F,U?
6 - W jaki sposob taryfikowane sa rozmowy telefoniczne przez abonenta? opisz je.
7 - Wymien zdarzenia sygnalizacjio cyfrowej DSS1 (przynajmniej 3)
8 - Jakie w kolejnosci sa przekazywane wiadomosci sygnalizacyjne podczas nawiazywania polaczenia w ISDN?
teoria (wyklad)
1 - Wymien i scharakteryzuj styki w ISDN
2 - Scharakteryzuj strukture sygnalizacji SS7
Myślicie, że da te same?! -
-
R E
Zaliczenie przedmiotu
Dotyczy przedmiotu: Systemy komutacyjne
Zainteresowani zaliczeniem przedmiotu zapraszam 19.09.2010 w gmachu NK o godzinie 9.30.
Marek Sumiła, 2010-09-19
--------------------------
Data chyba trochę nie ta, ale godzina już pewnie bardziej. -
R E
-
-
R E
-
Pata
-
Kilo
-
Pata
-
to kiedy robimy termin z komutacyjnych????zrobmy wtedy gdy nie ma zadnego egzaminu
-
Tak jak patrzyłem z Pawłem na plan sesji to dobrym terminem jest 9.02 ? co wy na to???
-
Ej to działamy coś z tymi komutacyjnymi?????? Pasuję wam 9.02?? Jaka godzina???
-
Ej pisał ktoś do Sumiły o tym terminie który ustaliliśmy ? Bo ja napisałem ale nie dostałem od niego odpowiedzi i w sumie nie wiem czy jemu pasuje.
-
Gadałem z Sumiłą i zaakceptował termin: 8.04.2011 godz.12 sala 12 zaliczenie Wykładu z Komutacyjnych
Przekażcie zainteresowanym
Pozdro
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne