Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bartoszu

Misie kochane.
    Kto zgłasza gotowość grania w przyszłą niedzielę?
    Tutaj wyjątkowo skład trzeba wybrać dużo wcześniej, najpóźniej do środy-czwartku. Bo nie chcę za was płacić - a gdy ja nie gram, to maleje szansa, że wszystko pójdzie jak z płatka :P

No ale, mimo to, puszczam listę:

1. Wieczór
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.

Miłej zabawy, skarby.
  • Radek

1. Wieczór
    2. Jacek
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.

Jak jutro nie będzie więcej chętnych to przekaże Jackowi, że jednak nie ma hali.Mi osobiście przyda się przerwa, stopy mnie bolą po ostatniej grze...
  • ->/M@C!u$/->

Jeśli tak sytuacją wygląda to bez sensu...
  • Radek

Miałem nie grać tylko ja, Bartek i Marek.To tylko 3 osoby, a na hali grały już ok. 30 różne osoby.Więc dziwie sie że nie chce wam sie ogarnąć 12 :P
  • Michał

1. Wieczór
    2. Jacek
    3. Lichy
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
  • Radek

Tak jak pisałem Maćkowi, niech sam sie wpisze jeśli chce grać, Artur może wróci do niedzieli, Paweł wyrażał chęć, może i Piotr, bo ostatnio jest zawsze, ojciec Wieczorka sami słyszeliście, moge zapytać Krzyśka G jeśli chcecie, może Balon, Mario z Michałem i macie 12 osób.
  • Bartoszu

Coś wam nie idzie zbieranie składu? :P
    Pamiętajcie, że macie się wyrobić WCZEŚNIEJ niż zwykle. Bo nie mam zamiaru świecić oczami i płacić za nic. Więc tam, hoppy hopp! do dzieła.
  • ->/M@C!u$/->

1. Wieczór
    2. Jacek
    3. Lichy
    4.Maciuś się wpisał :P
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.

Dobra dobra a co z resztą... czy mógłby w taki razie Admin lub osoby " Gronowładne; p" popisać esy z neta tudzież e-maile ponieważ ja nie posiadam takowej listy wszystkich naszych piłkarzyków; ?
  • Bartoszu

Ja niestety nie mam czasu na zbieranie wam ludzi :)
    Ale przesłałem ci listę kontaktów na maila, jaką przesyłałem wcześniej głównym zbieraczom gruzu i graczy.
  • RooTek ™

Tradycji stanie się zadość, czyli jestem w następnym tygodniu; )
  • ->/M@C!u$/->

Jakiej tradycji? Grasz czy nie grasz? szybko odpowiedź? możesz skołować kogoś?
  • ->/M@C!u$/->

1. Wieczór
    2. Jacek
    3. Lichy
    5.Mario
    6.Radka kolega
    7.Michal(jeszcze nie potwierdzone)
    8.Paweł(jeszcze nie potwierdzone)
    9.Piotr(jeszcze nie potwierdzone)
    10.
    11.
    12.

Nie wiem ile Mario i Wieczór załatwi osób...
  • Radek

Maciek mówiłem Ci że "Radka kolega" to Jacek! :D
  • Radek

Wyjeżdżam bardzo rano więc pisze Jackowi że nie ma składu! Jeśli będzie brakowało wam jednej osoby to dajcie znać, to znowu mu powiem że jednak hala jest.

1. Wieczór
    2.
    3. Lichy
    5.Mario
    6.
    7.Michal(jeszcze nie potwierdzone)
    8.Paweł(jeszcze nie potwierdzone)
    9.Piotr(jeszcze nie potwierdzone)
    10.
    11.
    12.
  • Bartoszu

No a ja ujmę to tak:
    Potrzebuję do około 15 godziny deklaracji jakiejkolwiek osoby, że po niedzieli wręczy mi 96zł- a w załatwię z kierowniczką, żebyście spoko grali.
    Jeśli no jednak nikt mi tego nie zagwarantuje, będę musiał odwołać tę niedzielę.
  • Bartoszu

No więc tak:
    Widzę, że nie macie składu. Dzwonię i odwołuję niedzielne spotkanie. Proszę poinformować ludzi, którzy mieli grać, że nie grają. Pozdro :*
| |

na prośbę coponiektórych zakładam to grono i tutaj możemy sie umawiać na gre w gałe i ogólni...

Fotki

Miejsca grona (4)