-
Anonim
-
MatizS
https://eres.elka.pw.edu.pl/er es/woferty$.startup
znajduje przedmiot, którego potrzebujesz i uwaga tu podchwytliwe(.!) klikasz 'Szczególy'; P
EDIT. nie wiem dlaczego grono dzieli ten link na dwa... żeby działało, trzeba przekopiować usunąć spacje i wtedy powinno być git :) -
Bubowska
-
Anonim
-
-
Mikołaj
A czy wie ktoś coś na temat tych zajęć dla osób które dostały 65-70 pkt? Na stronie pisze, że będziemy mieć 30 godzin ogólnotechnicznego i 30 godzin przygotowania do B2, z tym że, trzeba zadeklarować B2 na początku semestru.
Czy w takim wypadku deklaruję JA-1 za 2 JD i to drugie za 2 JD? Czy tylko JA-1 za 4 JD?
I gdzie zadeklarować chęć zdawania B2?
Coś czuję, że będę musiał do nich zadzwonić. -
Bubowska
hmmm jest taka grupa JX-3E dla ludzi ktorzy chca jak najpredzej to B2 zdawac... -
Anonim
JX-3E to chyba deklaracja samego egzaminu B2.
Ze strony elki nie wynika jasno, czy idąc po B2 na kurs języka pozawydziałowy trzeba zadeklarować JX-1 czy JA-PW. Ale zadeklarowałam ostatecznie JR-1 za 60 jd, może mnie faktycznie ze studiów nie wyrzucą :o
I wysłanie deklaracji do dziekanatu chyba w istocie nie jest nijak potwierdzone, bo ja po prostu wysłałam, jestem pewna, że nie zerwało mi wtedy połączenie, a strona nadal wyglądała dokładnie tak jak przed wysłaniem. Co zresztą też jest niedopatrzeniem w tym systemie... -
Mikołaj
Zadzwoniłem do SJO żeby się czegoś dowiedzieć, ale panie niestety nie wiedzą w jaki sposób zadeklarować ten angielski. Powiedziały mi tylko, że przed pokojem lektorskim chyba w naszym gmachu jest wywieszona informacja na ten temat. Ale ja jestem daleko od warszawy, jak pewnie dużo część z nas, więc chyba się nie dowiem ; /
Ok, zadzwoniłem w inne miejsce, i dowiedziałem się. Dla tych, którzy chcą zdawać B2 w czerwcu: wybierajcie JX-3E. -
Katsia
Musicie dzwonić do naszego dziekanatu jeżeli już... w SJO nic nie wiedzą na temat naszego wydziałowego ERESa -
Mikołaj
Ten system jest bez sensu. Żadnego potwierdzenia się nie dostaje, czy udało się wprowadzić tę deklarację czy nie; / -
Tomek
Wydaję mi się, że potwierdzenie jest kliknięcie opcji 10L- wyświetlają się przedmioty, na które złożyłeś deklaracje.
Chyba tak, to działa;] ale mogę być w błędzie. -
Anonim
No tak. A to, że w okienku po prawej pokazuje mi się, że "nie jestem zarejestrowana w semestrze 10L" to jest poprawne?
Generalnie jak się loguję to wyświetla mi się na deklaracja, którą złożyłam kilka dni temu. -
Mikołaj
Deklaracja to mi się wyświetlała zanim jeszcze ją wprowadziłem do bazy dziekanatu. No nic, najwyżej się nie dostaniemy na drugi semestr :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne