LipDub UW !!! [560]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.

W imieniu Sekcji Kultury oraz Sekcji Przedsiębiorczości Samorządu Studentów UW a także swoim własnym i wszystkich osób czynnie biorących udział w pracach nad LD, zapraszam wszystkich zainteresowanych organizacją lub uczestnictwem w tworzeniu projektu na drugie spotkanie.

TERMIN: piątek 18 lutego 2010, godzina 17

MIEJSCE: Sala konferencyjnej SS UW, Krakowskie Przedmieście 24, drugie piętro, budynek przylegający do Bramy Głównej. Wejście od małego dziedzińca ( pierwsze wejście po prawej wchodząc przez bramę główną )

CEL - możliwość dopisania się do grup pracujących nad LD, omówienie najważniejszych kwestii związanych z produkcją i przygotowaniami do niej, wymiana pomysłów.

Przyprowadźcie ze sobą jak najwięcej osób !!!
  • Angel

no to 18, czy 19 luty?
  • El Rodrigo

19 luty - PIĄTEK, godzina 17sta. M. się pomylił; -)

Pozdr.
  • Katka

>19 luty
    lutego; ))
  • Angel

Spoko. Ja zbieram najbardziej szalone pedagożki i wpadam na to spotkanie. Będzie szał :P
  • El Rodrigo

>Katka napisała:
    >>19 luty
    >lutego; ))

racja :P hihi
  • olga jot.

Czy jest ktoś odpowiedzialny za scenariusz?

Bo mam pewien pomysł i nie wiem czy mogę go jeszcze przedstawić na owym spotkaniu czy może lepiej z kimś skonsultować (kimś kto odpowiada za scenariusz..)

?
  • M.

jasne że możesz :)
  • Đz ¥ne ķ

dobry termin, ludzie juz zdaza powracac z jakichs wyjazdow, Bedzie mozna spokojnie dostosowac inne spotkania do niego :)

Pozdrawiam
    Dzynek
    ZSS WGiSR
  • 3vva

>M. napisał
    >W imieniu Sekcji Kultury oraz Sekcji Przedsiębiorczości
    >Samorządu Studentów UW a także swoim własnym i
    >wszystkich osób czynnie biorących udział w pracach nad
    >LD, zapraszam wszystkich zainteresowanych organizacją lub
    >uczestnictwem w tworzeniu projektu na drugie spotkanie.
    >
    >TERMIN: piątek 18 lutego 2010, godzina 17
    >
    >MIEJSCE: Sala konferencyjnej SS UW, Krakowskie Przedmieście
    >24, drugie piętro, budynek przylegający do Bramy
    >Głównej. Wejście od małego dziedzińca ( pierwsze
    >wejście po prawej wchodząc przez bramę główną )
    >
    >CEL - możliwość dopisania się do grup pracujących nad
    >LD, omówienie najważniejszych kwestii związanych z
    >produkcją i przygotowaniami do niej, wymiana pomysłów.
    >
    >Przyprowadźcie ze sobą jak najwięcej osób !!!

spotkanie drugiej szansy?-fajnie^^
  • Olga

Coś mi sie wydaje ze przybedzie sporo nowych osób; )
  • estrell

tylko studenci UW, czy mozna przyprowadzic zajaranych lipdubem studentow innych uczelni warszawskich? :)
  • Agnieszka

Żeby nam podkradli pomysły?:P
  • Katka

>Żeby nam podkradli pomysły?:P
    hahaha; )) to na pewno szpiedzy z krainy deszczowców; p
  • estrell

o nie! ze tez tego nie przewidzialam!; /

ale tak calkiem serio - mam kolezanke, ktora to strasznie cieszy, ale ona niestety z jakiejs Wyzszej Szkoly Lansu i Prawa czy cos takiego...
  • Agnieszka

Wiesz no jak jedna koleżanka to chyba nie ma problemu. I tak w ogóle to fajnie z Twojej strony, że pytasz, bo przecież nikt by tego raczej nie sprawdzał nawet (no bo na spotkaniu nie każą nagle wyjmować legitek/indeksów, prawda?:P). Nie mnie o tym decydować, ale jestem na tak w razie czego;)
  • estrell

pytam, pytam, bo imo taki lipdub w siecie to fajna wizytowka dla uniwerku i wiadomo, ze lepiej, aby tam byli studenci, a nie jacys randomowi ludzie, wzieci z ulicy :P

• Marcin Maciak

Pomysł ekstra. Niestety szkoda ze robiony bez nagłośnienia na uniwerku. Ja dopiero dziś się o wszystkim dowiaduje że coś się dzieje w temacie LBu na gronie. Nomen omen bardzo wiele osób zwłaszcza nie warszawiaków nie posiada grona. Na politechnice utworzono oddzielną stronę dla Lipdubu http://www.lipdubpw.pl/
    na którą zapisało się już ponad 1000 osób. U nas jest 400 z hakiem a jak przyjdzie co do czego to 2/3 zrezygnuje bo termin nie pasuje bo to bo tamto. Zamykanie się i robienie LipDubu w wąskim gronowym forum nie jest dobrym wyjściem. Oczywiście decyzje co do miejsca gdzie kręcić jaka muzyka itd musi podjąć wąskie grono bo inaczej nie będzie żadnej decyzji. Ale w dalszej fazie radzę ruszyć z promocją i zaangażowaniem szerokiej grupy bo inaczej do wiosny więcej niż 100 osób nie dotrwa. Na SGHu było ponad 500 chętnych a ostatecznie z takich czy innych powodów wystąpiło tylko 130.
  • Katka

spokojnie, będzie strona naszego lipdubu - przeczytaj najpierw cały temat zanim zaczniesz krytykowac...
  • Marcin Maciak

nie krytykuje jedynie radzę... bo fajnie by było aby nasz lipdub nie był nie wypałem. Forum czytałem i nie widziałem nic na ten temat ale jest tyle spamu że może mi coś umknęło i nie zauważyłem napomknięcia o stronie lipdupu. Jak o tym jednak już gdzieś było to musiało mi umknąć więc przepraszam.
  • 1
  • 2