- 1
- 2
-
W imieniu Sekcji Kultury oraz Sekcji Przedsiębiorczości Samorządu Studentów UW a także swoim własnym i wszystkich osób czynnie biorących udział w pracach nad LD, zapraszam wszystkich zainteresowanych organizacją lub uczestnictwem w tworzeniu projektu na drugie spotkanie.
TERMIN: piątek 18 lutego 2010, godzina 17
MIEJSCE: Sala konferencyjnej SS UW, Krakowskie Przedmieście 24, drugie piętro, budynek przylegający do Bramy Głównej. Wejście od małego dziedzińca ( pierwsze wejście po prawej wchodząc przez bramę główną )
CEL - możliwość dopisania się do grup pracujących nad LD, omówienie najważniejszych kwestii związanych z produkcją i przygotowaniami do niej, wymiana pomysłów.
Przyprowadźcie ze sobą jak najwięcej osób !!! -
Angel
-
El Rodrigo
-
Katka
-
-
Angel
Spoko. Ja zbieram najbardziej szalone pedagożki i wpadam na to spotkanie. Będzie szał :P -
El Rodrigo
-
olga jot.
Czy jest ktoś odpowiedzialny za scenariusz?
Bo mam pewien pomysł i nie wiem czy mogę go jeszcze przedstawić na owym spotkaniu czy może lepiej z kimś skonsultować (kimś kto odpowiada za scenariusz..)
? -
-
Đz ¥ne ķ
dobry termin, ludzie juz zdaza powracac z jakichs wyjazdow, Bedzie mozna spokojnie dostosowac inne spotkania do niego :)
Pozdrawiam
Dzynek
ZSS WGiSR -
3vva
>M. napisał
>W imieniu Sekcji Kultury oraz Sekcji Przedsiębiorczości
>Samorządu Studentów UW a także swoim własnym i
>wszystkich osób czynnie biorących udział w pracach nad
>LD, zapraszam wszystkich zainteresowanych organizacją lub
>uczestnictwem w tworzeniu projektu na drugie spotkanie.
>
>TERMIN: piątek 18 lutego 2010, godzina 17
>
>MIEJSCE: Sala konferencyjnej SS UW, Krakowskie Przedmieście
>24, drugie piętro, budynek przylegający do Bramy
>Głównej. Wejście od małego dziedzińca ( pierwsze
>wejście po prawej wchodząc przez bramę główną )
>
>CEL - możliwość dopisania się do grup pracujących nad
>LD, omówienie najważniejszych kwestii związanych z
>produkcją i przygotowaniami do niej, wymiana pomysłów.
>
>Przyprowadźcie ze sobą jak najwięcej osób !!!
spotkanie drugiej szansy?-fajnie^^ -
Olga
-
estrell
tylko studenci UW, czy mozna przyprowadzic zajaranych lipdubem studentow innych uczelni warszawskich? :) -
Agnieszka
-
Katka
>Żeby nam podkradli pomysły?:P
hahaha; )) to na pewno szpiedzy z krainy deszczowców; p -
estrell
o nie! ze tez tego nie przewidzialam!; /
ale tak calkiem serio - mam kolezanke, ktora to strasznie cieszy, ale ona niestety z jakiejs Wyzszej Szkoly Lansu i Prawa czy cos takiego... -
Agnieszka
Wiesz no jak jedna koleżanka to chyba nie ma problemu. I tak w ogóle to fajnie z Twojej strony, że pytasz, bo przecież nikt by tego raczej nie sprawdzał nawet (no bo na spotkaniu nie każą nagle wyjmować legitek/indeksów, prawda?:P). Nie mnie o tym decydować, ale jestem na tak w razie czego;) -
estrell
pytam, pytam, bo imo taki lipdub w siecie to fajna wizytowka dla uniwerku i wiadomo, ze lepiej, aby tam byli studenci, a nie jacys randomowi ludzie, wzieci z ulicy :P
-
Marcin Maciak
Pomysł ekstra. Niestety szkoda ze robiony bez nagłośnienia na uniwerku. Ja dopiero dziś się o wszystkim dowiaduje że coś się dzieje w temacie LBu na gronie. Nomen omen bardzo wiele osób zwłaszcza nie warszawiaków nie posiada grona. Na politechnice utworzono oddzielną stronę dla Lipdubu http://www.lipdubpw.pl/
na którą zapisało się już ponad 1000 osób. U nas jest 400 z hakiem a jak przyjdzie co do czego to 2/3 zrezygnuje bo termin nie pasuje bo to bo tamto. Zamykanie się i robienie LipDubu w wąskim gronowym forum nie jest dobrym wyjściem. Oczywiście decyzje co do miejsca gdzie kręcić jaka muzyka itd musi podjąć wąskie grono bo inaczej nie będzie żadnej decyzji. Ale w dalszej fazie radzę ruszyć z promocją i zaangażowaniem szerokiej grupy bo inaczej do wiosny więcej niż 100 osób nie dotrwa. Na SGHu było ponad 500 chętnych a ostatecznie z takich czy innych powodów wystąpiło tylko 130. -
Katka
spokojnie, będzie strona naszego lipdubu - przeczytaj najpierw cały temat zanim zaczniesz krytykowac... -
Marcin Maciak
nie krytykuje jedynie radzę... bo fajnie by było aby nasz lipdub nie był nie wypałem. Forum czytałem i nie widziałem nic na ten temat ale jest tyle spamu że może mi coś umknęło i nie zauważyłem napomknięcia o stronie lipdupu. Jak o tym jednak już gdzieś było to musiało mi umknąć więc przepraszam.
- 1
- 2