-
Anonim
-
---->CeeZetU<----
hahaha chcialabys :P...ja to myslalem, ze to umarlo juz :P a tu taki o :P -
Anonim
-
Łonias Zawsze Spoko
-
-
Anonim
-
Hubert
-
Anonim
-
Łonias Zawsze Spoko
-
Hubert
Jeszcze dwa wpisy i "sprawy ogólne" będą najczęściej komentowanym tematem na gronie " PW Zarządzanie magisterskie".wow, czyste szaleństwo. -
H3LGA
-
Anonim
-
Byłoby dobrze, gdyby to forum było chociaż niedostępne dla osób niezalogowanych, a najlepiej gdyby dołączanie do grupy było akceptowane przez założyciela. Bo tak jak jest teraz to sobie każda osoba postronna może zobaczyć jakimi danymi się wymieniamy, a chyba tego byśmy nie chcieli...
Tak, lubię się czepiać; ) -
Łonias Zawsze Spoko
prawda jest taka, ze jak ktos bardzo chce, bez problemu moze zdobyc login i haslo na chomika, czy gmaila. tam wlasnie wymieniamy pliki, a tutaj mozna 'pogadac' nie zasmiecajac skrzynki i bez glupich anonimowych tekstow, ktore wprowadzaja w blad.
przeciekow danych nie unikniemy, ale mozemy spojrzec na to z innej strony, bo przeciez mozemy sie nimi normalnie podzielic; ]
jezeli chodzi o mnie, to mysle, ze wystarczylby gmail i to grono wlasnie... -
Anonim
ale wiesz... moze p.Ploch sledzi nasze poczynania na gronie :) i pyatnia pozmienia :) wiec moze zalozymy blokade na grono? -
Anonim
tylko mozliwe ze to tylko administrator (czyli chyba Aga?) moze zrobic... ale moge sie mylic -
Łonias Zawsze Spoko
pomyslalem o tym, ale doszedlem do wniosku, ze J.P. na 100% nie wie co to jest grono :P
obawiam sie, ze nie ma opcji upowazniania do dostepu do danego grona. mozna jedynie nakladac bany. ale zorientuje sie jeszcze dokladnie... -
Przy zakładaniu grona jest możliwość wybrania poziomu prywatności. Jeśli da się je zmienić na już istniejącym gronie to tylko jego założyciel lub ewentualnie moderatorzy (jeśli tacy są) mogą to zrobić; )
-
Łonias Zawsze Spoko
-
Anonim
-
Łonias Zawsze Spoko
zapytalem na forum moderatorow gron, a odpowiedzial mi czlowiek z administracji :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne