PW WZ Zarządzanie magisterskie '09 [101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Może zaczniemy w końcu tu rozmawiać?
  • ---->CeeZetU<----

hahaha chcialabys :P...ja to myslalem, ze to umarlo juz :P a tu taki o :P
  • Anonim

no chciałabym :) dlatego właśnie trzeba spróbować :)
  • Łonias Zawsze Spoko

to ja zaczne... ladna mamy dzisiaj pogode, nieprawdaz?
    :P
  • Anonim

troche za duzo sniegu, ale nie jest zle :)
  • Hubert

to prawda, a Boruc nie dostał powołania do kadry...
  • Anonim

ale może kiedyś dostanie; )
  • Łonias Zawsze Spoko

rzeczywiscie, nie widzialem go w przedwczorajszym meczu z Francja...
  • Hubert

Jeszcze dwa wpisy i "sprawy ogólne" będą najczęściej komentowanym tematem na gronie " PW Zarządzanie magisterskie".wow, czyste szaleństwo.
  • H3LGA

Czego się spodziewać, wszyscy i tak wolą anonimowość na chomiku :P
  • Anonim

i nic nie można tam znaleźć... ludzie boją się ujawnić :)
  • Vi

Byłoby dobrze, gdyby to forum było chociaż niedostępne dla osób niezalogowanych, a najlepiej gdyby dołączanie do grupy było akceptowane przez założyciela. Bo tak jak jest teraz to sobie każda osoba postronna może zobaczyć jakimi danymi się wymieniamy, a chyba tego byśmy nie chcieli...

Tak, lubię się czepiać; )
  • Łonias Zawsze Spoko

prawda jest taka, ze jak ktos bardzo chce, bez problemu moze zdobyc login i haslo na chomika, czy gmaila. tam wlasnie wymieniamy pliki, a tutaj mozna 'pogadac' nie zasmiecajac skrzynki i bez glupich anonimowych tekstow, ktore wprowadzaja w blad.
    przeciekow danych nie unikniemy, ale mozemy spojrzec na to z innej strony, bo przeciez mozemy sie nimi normalnie podzielic; ]

jezeli chodzi o mnie, to mysle, ze wystarczylby gmail i to grono wlasnie...
  • Anonim

ale wiesz... moze p.Ploch sledzi nasze poczynania na gronie :) i pyatnia pozmienia :) wiec moze zalozymy blokade na grono?
  • Anonim

tylko mozliwe ze to tylko administrator (czyli chyba Aga?) moze zrobic... ale moge sie mylic
  • Łonias Zawsze Spoko

pomyslalem o tym, ale doszedlem do wniosku, ze J.P. na 100% nie wie co to jest grono :P

obawiam sie, ze nie ma opcji upowazniania do dostepu do danego grona. mozna jedynie nakladac bany. ale zorientuje sie jeszcze dokladnie...
  • Vi

Przy zakładaniu grona jest możliwość wybrania poziomu prywatności. Jeśli da się je zmienić na już istniejącym gronie to tylko jego założyciel lub ewentualnie moderatorzy (jeśli tacy są) mogą to zrobić; )
  • Łonias Zawsze Spoko

nie da sie tego zrobic.
  • Anonim

na pewno? moze sie mylisz :p
  • Łonias Zawsze Spoko

zapytalem na forum moderatorow gron, a odpowiedzial mi czlowiek z administracji :P
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)