-
Anna Tarnowska
Któregoś pięknego dnia stwierdziłam, że muszę zrobić Kurs Animatora Czasu Wolnego :D Przypadkowo weszłam na stronę STAGEMAN , czytając powiedziałam organizuję kurs w Białej Podlaskiej:) Skontaktowałam się z BASIĄ LIGOCKĄ , rewelacyjna dziewczyna sekundowo odpowie na wszelkie pytania, doradzi- super:) Szkolenie odbyło się 14- 15 stycznia. Poprowadził je PAWEŁ CIEŚLAK- człowiek, który POSIADA TYLE POZYTYWNEJ ENERGII I UŚMIECHU, że mnie uskrzydlił. Wszyscy byli zachwyceni, po pierwsze mnóstwo praktyki, śmiechu, zabawy, radości, tańców, gier. Pełny profesjonalizm. Szkolenie pomimo że trwało 2 dni zleciało jakby w 5 minut. Nie zaprzestałam na tym zorganizowała kolejne, które odbyło się w ubiegły weekend. Miałam pewność że będzie NIEZIEMSKIE JAK TE POPRZEDNIE. OCZYWIŚCIE NIE MYLIŁAM SIĘ. Nie ma lepszych szkoleń, JEŻELI PÓJDZIE SIĘ NA JEDNO, CHCE SIĘ UCZĘSZCZAĆ NA KOLEJNE. WCIĄGA JAK W JAKIŚ TRANS I BEZOPAMIĘTANIA CHCE SIĘ WIĘCEJ. DODATKOWYM ATUTEM JEST KSIĄŻKA JAKUBA B. BĄCZKA, w której zawartych jest multum gotowych scenariuszy , gier tematycznych, każdy znajdzie coś dla siebie:) Jeśli ktoś zadaje sobie pytanie warto czy nie warto? WARTO TO ZA MAŁE SŁOWO, NAMAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, NIKT NIE ŻAŁOWAŁ, TYLKO WYCHODZĄC Z ZAKOŃCZONEGO KURSU MÓWIĄ MI CHCEMY WIĘCEJ.DLATEGO KOLEJNE JUŻ W CZERWCU!!!
DZIĘKUJĘ CAŁEJ FIRMIE STAGEMAN bo mam teraz 100% pewność że bycie animatorem jest dla mnie:) Cały czas się śmieje, słucham piosenek z płyty Mini Disco :D SZAŁ:D