Eventy i Animacja Czasu Wolnego [304]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mariusz Sadko

Kurs naprawde swietny! caly czas masa smiechu i zabawy bez chwili nudy! kurs godny polecenia wszystkim ktorzy lubia zabawe i smiech! pozdrowienia dla Tomka :D
  • Karolina Ukołowa

W miniony weekend miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu z pedagogiki zabawy, które Firma Stageman zorganizowała w Katowicach. To niesamowite, że grupa nieznanych sobie osób w ciągu kilku godzin potrafiła się tak zintegrować:) Paweł świetnie poprowadził zajęcia, które w głównej mierze składały się z tańców (zakochałam się w zumbie :) ), nie zabrakło też zajęć manualnych jak malowanie twarzy i skręcania balonów. Bardzo polecam szkolenia Stageman'a bo wyzwalają w człowieku niesamowite pokłady dobrej energii i motywują do ogarnięcia się :)

Pozdrawiam całą grupę szkolonych jak i szkolącego wraz z Ojcem Dyrektorem :)

Ahoj ! :)

Ps. Korzystając z okazji:
    Czy znalazłaby się grupa chętnych ( min 10 osób), które byłyby zainteresowane poniższymi szkoleniami:
    - teambuilding i gry integracyjne
    http://www.stageman.pl/teambuilding...
    - animator sportowy
    http://www.stageman.pl/animator-spo...
    - animator osoby niepełnosprawnej i starszej
    http://www.stageman.pl/animator-oso...

na Śląsku, w Krakowie lub Wrocławiu ?

Potencjalnych chętnych zapraszam do kontaktu pod adresem mailowym:
    karolinaukolowa81@gmail.com
  • Stageman Polska

Oto terminy szkoleń z Animacji Czasu Wolnego w najbliższym czasie:
    - Katowice: 17 - 18 grudnia
    - Bielsko-Biała: 17 - 18 grudnia
    - Warszawa: 07 - 08 stycznia
    - Lublin: 14 - 15 stycznia

Więcej informacji na stronie http://www.stageman.pl i pod mailem szkolenia@stageman.pl
  • Karolina Wojciech

Uczestniczyłam w szkoleniu, które odbyło się w Lesznie :) (Animator osoby starszej i niepełnosprawnej) Szkolenie świetne, godne polecenia ! Mega pozytywne pod każdym względem, wiele się nauczyłam, a przy tym świetnie się bawiłam :) Żałuję tylko, że trwało ono tak krótko :( Jeszcze parę słów o prowadzącym; p Paweł Cieślak bo z nim właśnie odbyło się to szkolenie, mega uzdolniony animator, świetne podejście do swojej pracy i ludzi z którymi przyszło mu współpracować; p po prostu widać, że lubi to co robi, a to jest w życiu najważniejsze :)

Jeszcze raz chciałabym wszystkim polecić takie szkolenia, ponieważ potrafią wnieść wiele dobrego do naszego życia :D
  • Marta Majorczyk

Uczestniczyłam w dwóch szkoleniach i z chęcią poszłabym na kolejne. Nie spodziewałam się, że możne być tak fajnie na kursie. Można bardzo dużo się dowiedzieć wyłącznie poprzez praktyczne zajęcia. To wyjątkowy kurs bez żadnych teoretycznych sucharów. Świetna zabawa to podstawa dla prowadzącego. Ani chwili nudy! Nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłam a zarazem uczyłam z obcymi ludźmi. Moje kursy odbywały się dwa dni z rzędu a nic się nie powtarzało, czyli doznałam podwójnej dawki info dotyczącego pracy z ludźmi. Praktyczne wskazówki multum pomysłów i porady są bezcenne w pracy z ludźmi. Wszystko czego się dowiedziałam i doświadczyłam na własnym przykładzie na pewno się przyda. Pozdrawiam serdecznie i naprawdę polecam!; ):))
  • krecik krecik

hej powiem tak szkolenia mega konkretne dużo informacji konkretne
    bardzo dobrze prowadzone zajecia czy obozy podchodzicie do tematu z sercem i umiecie przekazywać waidomosci i wiedze wasza
    w tym roku juz nie zdąze ale w przyszłym roku kolejne szkolenia mam zamair zaliczyć wszsykie :) jak tylko fundusze pozwola mi na to
    ale jak dla mnie pełęn profesionalizm że tak powiem jestescie guru dla mnie

mam nadzieje ze do zobzczenia
  • Aneta Drabek

Najlepszy kurs w jakim do tej pory udało mi się uczestniczyć:)) Świetna zabawa, dużo śmiechu; )
    Ale również same przydatne wskazówki :)
    Kuba dziękujemy !:)
  • Marcin Mroczek

szkolenia organizowane przez Stageman są wysokiej jakości i na wysokim poziomie.i Prowadzone przez animatorów mających nie tylko wiedzę teoretyczne ale przede wszystkim praktyczną. są to osoby bogate w doświadczenie i umiejące w łatwy sposób zintegrowac grupę :)))
    pozdrawiam Marcin
  • Marta Sarnowska

Uczestniczyłam w szkoleniu z Animacji Czasu Wolnego w Gdańsku i polecam wszystkim. Jest to świetne doświadczenie, w krótkim czasie można się wiele nauczyć, dowiedzieć praktycznych informacji od doświadczonych animatorów. Takie szkolenie to przede wszystkim świetna zabawa, mnóstwo uśmiechu i możliwość poznania pozytywnie zakręconych ludzi:D:D
  • Adam Faryj

Szkolenie było Świetne :P
    Prowadzone przez Joanne , niesamowita osoba :)
    Polecam , masa Śmiechu ze świetnymi , bardzo otwartymi ludźmi :D
    Może uda się zebrać paczkę żeby to powtórzyć; p
  • Ewa Rutkiewicz

Polecam wszystkim szkolenia Stageman Polska poważnie myślącym o pracy Animatora Czasu Wolnego . Rewelacyjna atmosfera. Dobra zabawa i mnóstwo śmiechu. Naprawdę warto:)
  • ILona Nadolska

Szkolenie Animatora Czasu Wolnego przez Stageman Polska to doskonała okazja do poczucia "na własnej skórze" na czym dokładnie polega ta praca. Dzieki fantastycznemu Prowadzącemu niejakiemu Tomaszowi M.; ) przekonałam się że mnie to kręci; ) Niesamowita ilość energii oraz usmechu sprawiła że całkowicie obcy sobie ludzie w oka mgnieniu stali się jedną, zgraną grupą. Polecam wszystkim szkolenia Stageman Polska; )
| |

Fotki

Miejsca grona (0)