Eventy i Animacja Czasu Wolnego [304]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stageman Polska

W tym wątku ogłaszamy wszystkie szkolenia z animacji czasu wolnego i eventów, jakie odbywają się w Polsce!
  • Stageman Polska

Zapraszam na najbliższe szkolenie z Animacji Czasu Wolnego, które odbywać się będzie już 30-31 stycznia w Gdańsku.

Szkolenie popularne w całej Polsce, które jest nie tylko nauką przez świetną zabawę, ale też szansą na zdobycie atrakcyjnej pracy nad morzem, uczenie się języków i nabywanie wartościowych kontaktów na świecie. Ogromna popularność, charyzmatyczny prowadzący i duża dawka wiedzy o organizacji czasu wolnego!

Szkolenie dostarczyć ma wszelkich informacji i umiejętności, które są niezbędne w pracy Animatora Czasu Wolnego. Praca ta nie jest łatwa i wymaga wielu umiejętności praktycznych. O tych umiejętnościach dowiesz się właśnie na szkoleniu.

Największą zaletą szkolenia są gotowe scenariusze gier, zabaw i zajęć animacyjnych, które można używać praktycznie wszędzie.

Szkolenie ma charakter praktyczny – dowiesz się więc, co robić jako Animator w rzeczywistych sytuacjach. Będzie dużo ćwiczeń, gier, zabaw, scenek i umiejętności! Wszystko w odniesieniu do prawdziwej pracy animacyjnej.
    Prowadzący:

Jakub B. Bączek - najpopularniejszy w Polsce szkoleniowiec animatorów czasu wolnego, autor książki "Animacja czasu wolnego" oraz wielu innych publikacji z tego tematu.

Cena: 305 zł
    W cenę wliczone jest:

a) 16 godzin z doświadczonym Trenerem Animatorów
    b) materiały szkoleniowe
    c) certyfikat ukończenia szkolenia
    d) książka „Animacja czasu wolnego”
    e) propozycja pracy w animacji!!!

Najbliższe szkolenia:

- Gdańsk: 30 - 31 stycznia
    - Wrocław: 27 - 28 lutego
    - Katowice: 20 - 21 marca

OSOBA KONTAKTOWA:

Barbara Ligocka
    Koordynator Szkoleń
    tel.: 794 513 937
    e-mail: szkolenia@stageman.pl
    gg: 12385489

Więcej na http://www.stageman.pl
  • JakubBBaczek

Będziemy także bardzo wdzięczni za opinie Naszych Kursantów na temat szkolenia. Zapraszam do dodawania ich poniżej:)

Pozdrawiam
    Jakub
  • Jowita Kita

Szkolenie naprawdę super, miła i ciągle wesoła atmosfera, zajęcia praktyczne z poczuciem humoru, których na pewno nie da się zapomnieć. Bardzo przyjemny sposób na zapoznanie sie z pracą animatora :)
  • Zdzisław Wiecznie głodny

ujmę to tak: jakby uczyli tak na studiach to te 5 lat to byłby moment i chciało by sie być wiecznym studentem:)
    no a tak to super atmosfera, prowadzący pozytywnie zakręcony, tak jak i cała grupa szkoleniowa!!!! jeszcze nigdy w życiu sie tak nie ubawiłem jak przez te 2 dni. Gorąco polecam!!!!

Pozdrawiam
    wiecznie głodny Zdzichu :)
  • Łukasz Ślączka

Szkolenie super. Tak pozytywnie zakręconego człowieka w życiu nie widziałem :) Potrafiłby przekonać do zostania optymistą nawet największego smutasa (ewentualnie siłą, gdyby perswazją słowną nie dałoby rady, -wszystkie "chłity" dozwolone :D ) Prócz tego, że szkolenie wypełnione po brzegi "sążnym" humorem, nie zabrakło także rzetelnych informacji i profesjonalnych rad. Ubawiłem się setnie, tysięcznie, a powiem nawet, że miliardowo. Było fajnie. :)

Na pozdrowienie macham trąbą; ) (a jak ktoś nie lubi trąb, to mogę zawsze wyciągnąć swój pistolet Bonda i powiedzieć, co o tym myślę :D Ahoj ! )
  • aquska

szkolenie we Wrocławiu....no cóż takie jakieś...POPIEPRZONE, ale jak najbardziej POZYTYWNIE! dużo śmiechu, zabawy, nauki,niezapomnianej atmosfery i konkretów. Polecam wszystkim, i tym co szukają pracy bezpośrednio w tym zawodzie, ale i tym którzy pracują z dzieciakami, ale również grupami dorosłych. Dużo cennych informacji, technik integracji grupy, ciekawe rady i uwagi oraz naga prawda o zawodzie animatora:) Na pewno niestracony czas! Warto warto warto!

Pozdrawiam całą "grupkę" i najbardziej zakręconego z zakręconych PROWADZĄCEGO!

Dziewczyna Bonda:)
  • Agata Drygała

to szkolenie było czymś więcej niż tylko szkoleniem :) do teraz chodzę nabuzowana energią! xD
    polecam naprawdę wszystkim, przyda się nie tylko przyszłym animatorom ale każdej osobie która wiąże swoją pracę i przyszłość z ludźmi.

Pozdrowienia dla B. Bączka :D:D i całej Wrocławskiej grupy, jesteście niesamowici :D
    aha i najważniejsze: JA CHCE JESZCZE RAZ! xD
  • Irmina Stasińska

a więc szkolenie było super! gorąco polecam je wszystkim zainteresowanym bez względu na wiek. Świetna zabawa, dużo praktyki, ciągły ruch i niezapomniane emocje;).Kurs szczególnie polecam osobom, które myślą o pracy animatora, która przedstawiona jest od każdej strony.
    Pozdrawiam wszystkich uczestników oraz prowadzącego;)
  • Agnieszka Augustyniak

Szkolenie we Wrocławiu...hmmm...aż chce się tam wrócić na samą myśl;)było świetnie.Nigdy w życiu nie przypuszczałam,ze szkolenie może być aż tak ciekawe i wesołe.Atmosfera była wręcz cudowna.Nie czuliśmy się skrępowani,zawstydzeni i znudzeni...W ciągu 2 dni nawiązaliśmy ze sobą kontakt,którego czasem i po długim czase nie da się nawiązać,a to wszystko dzięki prowadzącemu,który potrafił zmotywować nas do tego wszystkiego.
    Jeszcze raz dziękuję wszystkim za to,że mogłam przezyć taką zabawę.
    Pozdrawiam;)))
  • Zdzisław Wiecznie głodny

>Agata Drygała napisała:
    >to szkolenie było czymś więcej niż tylko szkoleniem :)
    >do teraz chodzę nabuzowana energią! xD
    >polecam naprawdę wszystkim, przyda się nie tylko
    >przyszłym animatorom ale każdej osobie która wiąże
    >swoją pracę i przyszłość z ludźmi.
    >
    >Pozdrowienia dla B. Bączka :D:D i całej Wrocławskiej
    >grupy, jesteście niesamowici :D
    >aha i najważniejsze: JA CHCE JESZCZE RAZ! xD

"nabuzowana" to dobre określenie :D ja wczoraj znajomych zagarnąłem do a ram zam zam i veo veo :) ubaw mieliśmy wszyscy po pachy:) a jeszcze spotkanie klasowe sie szykuje... oj sie bedzie działo:)
  • Anonim

Szkolenie Wrocław, moje wrażenia. To miał być zwykły weekend. Przed wyjściem z domu na szkolenie pomyślałem sobie, kurs jak każdy inny. Z taką świadomością doczłapałem się w umówione miejsce z anonimowym dla mnie Kubą B.B.

Przeżyłem prawdziwy szok, bo jeszcze nigdy nie miałem przyjemności uczyć się czegokolwiek z uśmiechem na buzi. Na szkoleniu uśmiałem się jak nigdy. Były momenty że od śmiechu rozbolały mnie mięśnie brzucha i tylko zastanawiałem się czy dożyje poniedziałku. Skoro przeżyłem to chciałbym z pełną odpowiedzialnością polecić Kubę. Przez te dwa dni otrzymałem niesamowitą dawkę wiedzy. Kuba nie bał się mówić o minusach pracy animatora za co jestem mu wdzięczny. Tym sposobem zachęcił mnie jeszcze bardziej żeby spróbować sił w animacji.

Dziękuję Kubie i wszystkim uczestnikom szkolenia we Wrocławiu. Bardzo fajnie było was poznać. Będę was miło wspominał.

Pozdrawiam Krzysiek T.
  • Ewelina Bartoszewicz

Zacznę od "HEJ!!!" Ełk wie o co chodzi :)

Jeśli czytacie to znaczy że szukacie jesteście zainteresowani animacja.
    Kurs jest na prawdę fajny są pokazane wady i zalety animacji co jest na prawdę ważne dla tych którzy chcą pracować w tym

Miałam możliwość uczestniczyć w tych zajęciach i na prawdę POLECAM zdobędziecie doświadczenie dużo ważnych informacji pomysłów to będzie wiedza praktyczna a nie teoretyczna ! :)
    Umiejętności pomysły same wam będą wpadać do głowy staniecie się otwarci na innych.
    Gwarantuje że kurs animacji czasu wolnego jest dla każdego w każdym wieku z rożnymi doświadczeniami, charakterem! Do wykorzystania nie tylko jako animator ale jako mama nauczycielka, opiekun, dla kogoś kto nie lubi się nudzić i szuka pomysłów to idealne miejsce :)

Pozdrawiam cała moją grupę :)
    Kuba jest na prawdę "wielki" z nim nie da się nudzić banan na twarzy cały czas :)
  • Monika Łajewska

Cześć wszystkim!!

Ja również muszę przychylić się do wypowiedzi Eweliny. Wszystkim, którzy nie odbyli jeszcze szkolenia pozdrawiam gorąco. To nie tylko kupa wiedzy, śmiechu ale również ciekawych przeżyć i zawiązanie świetnych znajomości.
    Wiem, że wszystkim Wam się bardzo podobało, bo wielu z was dziękowała mi juz po pierwszym dniu. Mam nadzieję, że uda nam się jeszcze spotkać w podobnym gronie, a może nawet z tym samym treneren:)
    Dziękuje Kubie i uczestnikom za to, że daliście z siebie wszystko i włączyliście się aktywnie we wszystkie zabawy i konkursy.

Pozdrawiam Was ciepło:)

Monika Łajewska

ps:Spróbuję zamieścić na tej stronce fotki ze szkolenia.
  • Anna Murawska

Hej :)
    Szkolenie dla animatorów czasu wolnego to świetna sprawa :) super spędzony czas, dużo zabawy i śmiechu a przy tym, zdobywanie wiedzy :) Ja, osobiście jestem bardzo zadowolona ze szkolenia bawiłam się świetnie, poznałam wielu zabawnych ludzi, a przy tym poznałam wiele gier, zabaw i potrzebnych informacji, które na pewno wykorzystam w praktyce, ponieważ uczę się na pedagoga :) podczas dwudniowego szkolenia przeprowadzonego przez Jakuba więcej się nauczyłam niż przez 3 lata studiów.Jakub jest świetny z nim nie będziesz się nudzić na pewno, a na dodatek wiele się nauczysz :) Pozdrowienia dla zwariowanego (pozytywnie) Kuby :) Polecam to szkolenie dla każdego, nie pożałujecie na pewno :)
  • Agnieszka Łask

Dołączam się do powyższych opinii; )
    Niesamowita atmosfera, kupa śmiechu i dobrej zabawy. Sama siebie tam nie poznawałam; ) Kuba - zazdroszczę energii i podejścia do ludzi :) Potrafisz zachęcić do wzięcia udziału w zabawach. Tak trzymaj! :) Szkolenie jak najbardziej polecam wszystkim, którzy jeszcze go nie przeszli, a chcieliby, a najbardziej tym sceptycznym (jak to było ze mną), bo z pewnością zmienią zdanie i będą się bawili (i uczyli) z wielką chęcią i pozytywnym nastawieniem.
    Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja spotkać się gdzieś, kiedyś, w równie miłych okolicznościach :)
  • Sabina Włodek

Gorąco polecam kurs wszystkim zainteresowanym tematem. Niezapomniana atmosfera, szalony (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) prowadzący, wiedza podana w pigułce (bez przynudzania) a co najważniejsze zajęcia pozwalają nabywać praktycznych umiejętności. Dawno się tak nie ubawiłam.
  • Anonim

Szkolenie w Lublinie (6-7 marca)

Na samą myśl o szkoleniu buźka sama się śmieje; D.
    Słoń, dziewczyny biegające po kwiatki lub ciągające stół do pingponga nie zapominając oczywiście o śpiewającej Jadzi to rzeczy których nie da się zapomnieć :D i jedne z niewielu atrakcji. Wszyscy bawili się z pełnym zaangażowaniem i wielką frajdą. Na takie szkolenia mogłabym chodzić praktycznie co weekend żeby się odstresować, wyluzować i pobawić; ).
    Oczywiście jak na szkolenie przystało można też było nauczyć się wielu rzeczy. Ale nie tak jak zazwyczaj nas uczą - z regułek, tylko zobaczyć jak się je stosuje. Każdy widział w jaki sprytny sposób Kuba zachęcił wszystkich do tańczenia, bawienia się, pisania wierszy itd.; D. Ja osobiście zauważyłam wiele niby oczywistych rzeczy, ale do których nikt nigdy nie przywiązuje uwagi. Po szkoleniu czuję się świadoma tego, co wpływa na zadowolenie, zaangażowanie w zajęcia innych i to jest dla mnie ogromnym plusem. Wiem już jak to zrobić, widziałam co jest ważne, jak powinnam się zachowywać, mówić, gestykulować... teraz mam tylko nadzieję, że teraz uda mi się to stosować i pozwoli mi na stawanie się coraz lepszą; ).

Wielkie gratulacje i podziw kieruję w stronę Kuby, który ma niesamowity talent, wiedzę i zaangażowanie w swoją pracę... oby więcej takich praktyków i szkoleniowców było; )

pozdrawiam całą lubelską grupę,
    "się nazywam Renata" :D

p.s. Jeśli ktoś nie był na tym szkoleniu i się waha czy warto... odpowiadam: WARTO, WARTO, WARTO!!!
  • Emi

Bardzo cieszę się, że mogłam uczestniczyć w szkoleniu, które odbyło się 6-7 marca 2010 r. w Lublinie.

Szkolenie było świetnie zorganizowane i prowadzone :) Zajęcia przebiegały w przemiłej atmosferze i chyba jeszcze nigdy czas mi aż tak szybko nie płynął! Praktyczna forma szkolenia (mnóstwo zabaw, śmieszne tańce, show) jest odskocznią od tradycyjnych, nudnych wykładów z których mało można wynieść. Atutem szkolenia był niewątpliwie prowadzący - Jakub B. Bączek, który nie tylko posiada doskonałą znajomość tematu, ale też potrafi wprowadzić wspaniałą atmosferę - doprawdy dawno się tak nie śmiałam :D Pasja, energia i zaangażowanie Kuby byłyby chyba w stanie zaszczepić miłość do tego zawodu nawet w tych, którzy nigdy o nim nie myśleli!; ) Napisana przez Niego rewelacyjna książka, będąca skarbnicą praktycznej wiedzy animatora, bez wątpienia będzie mi towarzyszyć w pracy z dziećmi :) Postaram się, by umiejętności nabyte w trakcie szkolenia nie poszły na marne!

Wszystkich chętnych i mających możliwość wzięcia udziału w szkoleniu "Animator czasu wolnego" serdecznie zachęcam - naprawdę warto ! ! ! Tego nie da się opisać w kilku słowach to trzeba przeżyć ! ! !

Pozdrawiam wszystkich uczestników szkolenia w Lublinie :)
    Emilka
  • Jadwiga Litkowska

BARDZO SZÓSTKA.... "kupa" śmiechu, radochy po pachy, imprezka nie kurs:):):):) same pozytywy. A na koniec jeszcze świadectwo ukończenia. Sami spróbujcie.
| |

Fotki

Miejsca grona (0)