-
Pan Moderator
>Emilia napisała:
>>Bi:) napisała:
>>hej, kiedy będą wpisane oceny w USOS z logiki?
>
>jak wszyscy zaliczą
>
A jak ktos nie zaliczy to nie bedzie ocen;-)? -
Hanna
>Aleksander napisał
>>(mail, dyzur)?
>
>Są w USOS-webie: http://tinyurl.com/yfpchpz
>
>>prof.
>
>Dr.; )
dzieki :) dr., ale habilitowany- czyli "prawie" profesor.... -
.
-
Kestal
Wszystkich chyba pytał o to przy poprawie (jeśli delikwent miał coś napisane, to dociekał co z tą treścią - przynajmniej w moim przypadku): Na czym polega to, ze wynikanie analityczne i wynikanie logiczne jest relacją zachowująca prawdziwość?
Jeśli jakaś dobra dusza mogłaby to wyjaśnić, to moja wdzięczność będzie niezmierzona. -
-
ala.s
Mnie tez sie o to wlasnie zapytal, i wydawalo mi sie ze umiem...ale profesor mnie z bledu wyprowadził i powiedzial, ze nie umiem odpowiedziec na jego pytanie. No i po pol godzinnym posiedzeniu "face to face" i maglowaniu mnie w ta i tamta, profesor doszedl do wniosku, ze z ciezkim sercem postawi mi 3, bo bronilam sie i cokolwiek powiedzialam; / Powiedzial tez, ze nie rozumie dlaczego nie potrafimy odpowiedziec na pytanie o wynikanie logiczne, skoro dal nam notatki (te co byly w bibliotece) i tam wszystko jest ! Co wiecej, dlaczego nie wymienaimy sie opiniami na ten temat miedzy soba ?! (Myslalam, ze zejde przed nim ze smiechu <lol>). Takze moja rada : jak sie pyta o wynikanie logiczne i czy zachowuje ono prawdziwosc ? - opowiadaj wszystko to co wiesz, a jak ci prof. przerywa, to przytakuj i mow dalej, cokolwiek ! Nawet nie na temat, wtedy on sam rezygnuje, i zaczyna pytac o cos innego :D tak bylo ze mna :):):) powodzenia; P