IINiSB UW II rok licencjacki (2009-2012) [93]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Moderator

>Emilia napisała:
    >>Bi:) napisała:
    >>hej, kiedy będą wpisane oceny w USOS z logiki?
    >
    >jak wszyscy zaliczą
    >

A jak ktos nie zaliczy to nie bedzie ocen;-)?
  • Hanna

>Aleksander napisał
    >>(mail, dyzur)?
    >
    >Są w USOS-webie: http://tinyurl.com/yfpchpz
    >
    >>prof.
    >
    >Dr.; )

dzieki :) dr., ale habilitowany- czyli "prawie" profesor....
  • .

może ktoś wie co trzeba umieć na poprawę do Brykczyńskiego?
  • Kestal

Wszystkich chyba pytał o to przy poprawie (jeśli delikwent miał coś napisane, to dociekał co z tą treścią - przynajmniej w moim przypadku): Na czym polega to, ze wynikanie analityczne i wynikanie logiczne jest relacją zachowująca prawdziwość?

Jeśli jakaś dobra dusza mogłaby to wyjaśnić, to moja wdzięczność będzie niezmierzona.
  • ala.s

Mnie tez sie o to wlasnie zapytal, i wydawalo mi sie ze umiem...ale profesor mnie z bledu wyprowadził i powiedzial, ze nie umiem odpowiedziec na jego pytanie. No i po pol godzinnym posiedzeniu "face to face" i maglowaniu mnie w ta i tamta, profesor doszedl do wniosku, ze z ciezkim sercem postawi mi 3, bo bronilam sie i cokolwiek powiedzialam; / Powiedzial tez, ze nie rozumie dlaczego nie potrafimy odpowiedziec na pytanie o wynikanie logiczne, skoro dal nam notatki (te co byly w bibliotece) i tam wszystko jest ! Co wiecej, dlaczego nie wymienaimy sie opiniami na ten temat miedzy soba ?! (Myslalam, ze zejde przed nim ze smiechu <lol>). Takze moja rada : jak sie pyta o wynikanie logiczne i czy zachowuje ono prawdziwosc ? - opowiadaj wszystko to co wiesz, a jak ci prof. przerywa, to przytakuj i mow dalej, cokolwiek ! Nawet nie na temat, wtedy on sam rezygnuje, i zaczyna pytac o cos innego :D tak bylo ze mna :):):) powodzenia; P
| |

Grono byblotekarzy:P

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)