PW TRANSPORT zaoczne T6 - grupa trzymająca władzę !! [21]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥ Wiola ♥

Czy na najblizszym zjezdzie sa planowane jakies kolosy????
  • Anonim

Piątek informatyka (gr T6) i sobota matma
  • ♥ Wiola ♥

dzieki wielkie, a z informatyki to pierwszy termin tak? bo inaczej bedzie w plecy :D
  • Weekendowa maskotka

tak, pierwszy teramin. inaczej ze mną byłoby źle, bo pomyliłem i myślałem, ze na nastepnym zjeździe dopiero mamy :P
  • ♥ Wiola ♥

hehe to nie jestem sama :D no to mamy dwa tygodnie na ogarniecie tego pieknego programiku :]
  • Marcin

o kur...a ja chcialem dzis pojechac i sobie zgrac ten program zeby zaczac sie go uczyc;o A to mozna isc na oba terminy napewno?

A i apelowal bym zeby kazdy w miare mozliwosci porobil zdjecia tresci swojego zadania, wrzucimy to na grono i moze cos sie powtorzy za dwa tygodnie.
  • Weekendowa maskotka

ja tam nie idę w ogóle dzisiaj; P
  • Anonim

halo halo powie ktos co ciekawego nas czeka w niedzielle :> bo nie za bardzo pamietma co moze nas ciekawego czekac???

apropo kolosa z elektry wie ktos jak co gdzie keidys mozna zaliczyc ??

pzdr
  • Weekendowa maskotka

W tę Niedzielę nie ma nic. Na nastepnym zjeździe bedzie zapierdol; P
  • Marcin

No na nastepnym zdjezdzie to juz ostro z dupy bedzie:]
    Macie jakies materialy na ten egzamin z elektry? znaczy sie nie chodzi mi o te 200stron slajdow z jego strony, tylko czy sa jakies gotowe pytania z zeszlych lat ? Albo to samo pytanie wzwiazku z Informatyka (egzamin z wykladow)- sa pytania moze?

o matme to nawet nie pytam bo profesor Kac-yk pewnie co roku daje inne coraz bardziej pojebane zadania:/

A jeszcze jedno, z mechany na pierwszym kolosie byly zadania IDENTYCZNE jak na zajeciach? czy tylko podobne/analogiczne ?
  • ♥ Wiola ♥

a egzamin z elektry jest na najblizszym zjezdzie czy w sesji; >
  • Marcin

no w ten wekend jest i kolos z elelktry i egzamin z wykladow
  • Anonim

Macie jakieś materiały na jutro?? Albo info co mniej wiecej moze byc??!!
| |

Grupa trzymająca władzę GRUPA T6 !!

Miejsca grona (0)