-
♥ Wiola ♥
-
Anonim
-
♥ Wiola ♥
dzieki wielkie, a z informatyki to pierwszy termin tak? bo inaczej bedzie w plecy :D -
Weekendowa maskotka
tak, pierwszy teramin. inaczej ze mną byłoby źle, bo pomyliłem i myślałem, ze na nastepnym zjeździe dopiero mamy :P -
-
♥ Wiola ♥
hehe to nie jestem sama :D no to mamy dwa tygodnie na ogarniecie tego pieknego programiku :] -
Marcin
o kur...a ja chcialem dzis pojechac i sobie zgrac ten program zeby zaczac sie go uczyc;o A to mozna isc na oba terminy napewno?
A i apelowal bym zeby kazdy w miare mozliwosci porobil zdjecia tresci swojego zadania, wrzucimy to na grono i moze cos sie powtorzy za dwa tygodnie. -
Weekendowa maskotka
-
Anonim
halo halo powie ktos co ciekawego nas czeka w niedzielle :> bo nie za bardzo pamietma co moze nas ciekawego czekac???
apropo kolosa z elektry wie ktos jak co gdzie keidys mozna zaliczyc ??
pzdr -
Weekendowa maskotka
-
Marcin
No na nastepnym zdjezdzie to juz ostro z dupy bedzie:]
Macie jakies materialy na ten egzamin z elektry? znaczy sie nie chodzi mi o te 200stron slajdow z jego strony, tylko czy sa jakies gotowe pytania z zeszlych lat ? Albo to samo pytanie wzwiazku z Informatyka (egzamin z wykladow)- sa pytania moze?
o matme to nawet nie pytam bo profesor Kac-yk pewnie co roku daje inne coraz bardziej pojebane zadania:/
A jeszcze jedno, z mechany na pierwszym kolosie byly zadania IDENTYCZNE jak na zajeciach? czy tylko podobne/analogiczne ? -
♥ Wiola ♥
-
Marcin
-
Anonim
Macie jakieś materiały na jutro?? Albo info co mniej wiecej moze byc??!!