Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • --

Czy mógłby tu ktoś wypisać ewentualne terminy egzaminów(jesli byly takie podawane) i potwierdzić(lub nie) zasłyszaną plotkę, że jest tylko jeden termin zaliczenia z prawa i pedagogiki? Dzięki;)
  • Anna Robin T.S.

hmmm filozofia ale nie wiem czy ćwiczenia czy wykład 25.01
    wstęp do pedagogiki 19.01
    reszty nie wiem
  • paulina

ja slyszalam ze 19.01 ma byc prawo a nie pedagogika. ale nie wiem jak jest naprawde
  • ola:):*

19 jest i prawo i pierwszy termin z pedagogiki
  • paulina

aha:) a wiecie kiedy jest z historii? i czy to prawda że prawa i historii nie mozna poprawiać?
  • Ewelina

piszcie jeszcze do terminów czy bd test wyboru czy opisowy, jeśli wiecie :)

z prawa test wyboru, prawda?
  • .Pau.

Tak z prawa ma być 10 pytań testowych... z pedagogiki pytania otwarte-5... z filozofii porównania... z psychologii test. I Biomedyczne test...Tyle wiem; p
  • ~Danusia:)~

A czy z psychologii wiadomo kiedy jest egzamin?A i jeszcze z historii wychowania?bo zobaczyłam właśnie,że historia jest zal na ocenę, więc musi być przed sesją, a niestety nie mam jak chodzić na te wykłady więc proszę o info:)
    A i nie wiem czy już Was pani od prawa uprzedzała,ale u Niej test trwa 3-4min,pytania się same zmieniają,w zależności od stopnia trudności był czas 20-40 sek na odpowiedź...Więc warto sie przygotować,bo nie ma czasu,żeby sie dobrze zastanowić,a co dopiero na spojrzenie co sąsiad obok ma...
  • Anna Robin T.S.

Ja proponuje zbiorową naukę.; -)
    Dzięki pomyliło się z tą pedagogiką
  • (L)uz :)

mi babka od prawa powiedziała, że będzie drugie podejście dla tych co nie zdali za pierwszym razem
  • .//Aga//.

babka już na początku coś wspominała że jest jeden termin ale jak komuś sie nie powiedzie to ona nie wstawia oceny i mozna poprawiac
  • .//Aga//.

a nie wiecie kiedy biomedyka?
  • (L)uz :)

Phi, z tego co pamiętam wszystkie terminy mieliśmy znać jeszcze przed świętami...<oburzenie>
  • roman.

oż cudownie. prawo i pedagogika w moje urodziny, dziękuję, postoję, kurna...
  • .//Aga//.

hahahhaha no to ,że tak powiem wszystkiego najlepszego :)
  • Anonim

czyli w koncu kiedy prawo ? kiedy pedagogika? i to i to 19.01 ?
  • Anonim

ja bym bardzo prosiła o date zaliczenia Historii Wychowania ( wykładu ) . Jezeli juz jest taka.
  • agaa.

a pierwszy termin pedagogiki nie jest przypadkiem 12.01?
  • Anna Robin T.S.

oby jutro coś wisiało bo się obrażę.; P
    gggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
  • Anonim

>agaa. napisała:
    >a pierwszy termin pedagogiki nie jest przypadkiem 12.01?

12.01 jest "powtórzenie wiadomości"