Pedagogika specjalna II rok [2009/2010] [254]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Crokodille

Proponuję taki temat dla porządku, żeby nam się nie popieprzyło w najbliższym czasie. Jakieś info? Co nas czeka na starcie?
  • Moniczka

wiem na pewno, że prof tatarkiewicz; ) zapowiedział zerówke z filozofii. Tylko nie mam w domu zeszytu i termin napisze w przyszłym tygodniu :)
  • magda.

25 stycznia chyba
  • Crokodille

I to jest pierwszy egzamin?
  • LEA

Na początek, 15 stycznia (piątek) czeka nas zaliczenie z podstaw pedagogiki, potem 25 jest egzamin "zerowy" z filozofii, a 1 lutego (na dwie tury, ale teraz nie pamiętam godzinowo jak...) jest egzamin z historii wychowania. To na razie tyle; )
  • LEA

18 stycznia są wpisy z filozofii, tak na marginesie już; )
  • Anonim

a z podstaw pedagogiki to zerówka jest 15?
  • LEA

Nie, bo z tego przedmiotu jest tylko kolokwium na zaliczenie.
  • magda.

>Ise. napisała:
    >Nie, bo z tego przedmiotu jest tylko kolokwium na
    >zaliczenie.

a to ma być test czy pyt. otwarte, wiadomo już? i jakieś książki są do tego czy tylko notatki?
  • LEA

Babeczka wysłała kiedyś tam bardzo dawno temu sylabus na pocztę i tam w zasadzie jest wszystko; miała wysłać coś jeszcze (napisałam do niej maila, ale święta, to na pewno nei odebrała) nie wiem co... Tam w sylabusie są książki i jest, że to będzie test - 40 pytań. Na pierwszych zajęciach powiedziała, że 21 zalicza.
  • Anonim

ojoj niefajnie :/
  • LEA

Trochę. Moje notatki z tego kosmicznego wykładu to jeszcze większy dla mnie kosmos ... :/
  • Moniczka

o kurka wodna o_O już 15 jest z podstaw? dziewczyny macie dobre notatki z tego?
  • Anonim

Czy macie jakiekolwiek notatki z tego :|
  • Crokodille

>Agu. napisała:
    >Czy macie jakiekolwiek notatki z tego :|

to jest prawidłowo zadane pytanie :P
  • Słodko- gorzcy prowokanci

Ja mam z 2! xD w sensie, że te wykresy co ona przedstawia. Tylko, że one nie wiele mówią. Rzekłabym nawet, że NIC nie mówią. No po prostu czarna magia.
  • Ola

A czy macie tego całego syllabusa od niej?Bo ja nie mogę znaleźć :| jak ktoś to ma to niech wstawi na ogólnego i od razu na aps.gr13@gmail.com

Dzięki bardzo :)
  • magda.

wysłałam na ogólnego (nie doczytałam, że dla gr. 13 osobno:P)
  • kasia.

jestem przerażona :/
  • Anonim

a czy macie moze juz wpis z BHP na usosie ??
| |

Grono dziennej pedagogiki specjalnej :)

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej, Pedagogika specjalna

Zapisz się do klasy

Strona 1/20

Agnieszka K.

Ni

Monika M.

Anonim

Aneć:)))

Paulina

Grona tematyczne: