-
Proponuję taki temat dla porządku, żeby nam się nie popieprzyło w najbliższym czasie. Jakieś info? Co nas czeka na starcie?
-
Moniczka
wiem na pewno, że prof tatarkiewicz; ) zapowiedział zerówke z filozofii. Tylko nie mam w domu zeszytu i termin napisze w przyszłym tygodniu :) -
magda.
-
-
-
LEA
Na początek, 15 stycznia (piątek) czeka nas zaliczenie z podstaw pedagogiki, potem 25 jest egzamin "zerowy" z filozofii, a 1 lutego (na dwie tury, ale teraz nie pamiętam godzinowo jak...) jest egzamin z historii wychowania. To na razie tyle; ) -
LEA
-
Anonim
-
LEA
-
magda.
>Ise. napisała:
>Nie, bo z tego przedmiotu jest tylko kolokwium na
>zaliczenie.
a to ma być test czy pyt. otwarte, wiadomo już? i jakieś książki są do tego czy tylko notatki? -
LEA
Babeczka wysłała kiedyś tam bardzo dawno temu sylabus na pocztę i tam w zasadzie jest wszystko; miała wysłać coś jeszcze (napisałam do niej maila, ale święta, to na pewno nei odebrała) nie wiem co... Tam w sylabusie są książki i jest, że to będzie test - 40 pytań. Na pierwszych zajęciach powiedziała, że 21 zalicza. -
Anonim
-
LEA
Trochę. Moje notatki z tego kosmicznego wykładu to jeszcze większy dla mnie kosmos ... :/ -
Moniczka
o kurka wodna o_O już 15 jest z podstaw? dziewczyny macie dobre notatki z tego? -
Anonim
-
>Agu. napisała:
>Czy macie jakiekolwiek notatki z tego :|
to jest prawidłowo zadane pytanie :P -
Słodko- gorzcy prowokanci
Ja mam z 2! xD w sensie, że te wykresy co ona przedstawia. Tylko, że one nie wiele mówią. Rzekłabym nawet, że NIC nie mówią. No po prostu czarna magia. -
Ola
A czy macie tego całego syllabusa od niej?Bo ja nie mogę znaleźć :| jak ktoś to ma to niech wstawi na ogólnego i od razu na aps.gr13@gmail.com
Dzięki bardzo :) -
magda.
-
kasia.
-
Anonim