IINiSB UW II rok licencjacki (2009-2012) [93]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasiaa

Kto dostał referat na temat "Biblioteka Richarda de Fournivala" i ma już książkę Istoria inostrannoj bibliografii, którą trzeba się posłużyć przy tworzeniu tegoż referatu? Będę wdzięczna za udostępnienie mi tej książki przynajmniej żeby skserować potrzebne informacje.; )
  • Kasia_Katarzyna

Mam dwie sprawy:

1. Czy ktoś z grupy dr. No ma referat o pierwszych drukarniach i drukarzach w Polsce? Albo chociaż czy dr. podał piśmiennictwo do tego tematu?

2. Chodzi mi o sprawę "wycieczki" do biblioteki. Na stronie instytutu dr. No napisał, że zajęcia z logiki są normalnie i mamy wyjść z tej biblioteki w taki sposób, żeby zdążyć na tą logikę. To znaczy, że jak jestem zapisana na grupę o 11, a logikę mam o 11:30, to mam wyjść po 10 minutach, żeby przyjść na te zajęcia..? Z resztą ta dziewczyna co robiła listę to powiedziała, że załatwi sprawy tak, żeby tej logiki nie było. Więc proszę o sprostowanie. Bo może wszystko dla wszystkich jest jasne, tylko ja nie zatrybiłam :P
  • Hepatia

z tego co wiem nie ma logiki 11.30-13 są zajęcia natomiast od 13.15.
  • Kasia_Katarzyna

Jeszcze raz mam pytanie dotyczące referatu na temat pierwszych drukarzy polskich. Ciekawi mnie kto ma referat w mojej grupie, czyli trzeciej. Bo nie chce powielać informacji co ta osoba. Więc jakby ten ktoś, kto ma też referat na środę mógł napisać jaki konkretnie ma temat to byłabym wdzięczna :)
  • Pan Moderator

Dr.Nowak kazał nam się zastanowić wspólnie nad terminem egzaminu ustnego z PNOK i mówił że może warto żeby zrobić go przed sesją...

Moim zdaniem najlepszym terminem byłby piątek 22 stycznia, co Wy na to?:)
  • anna maria

>inaccessible man napisał
    >Dr.Nowak kazał nam się zastanowić wspólnie nad terminem
    >egzaminu ustnego z PNOK i mówił że może warto żeby
    >zrobić go przed sesją...
    >
    >Moim zdaniem najlepszym terminem byłby piątek 22 stycznia,
    >co Wy na to?:)

z której grypy jesteś?
  • Pan Moderator

Grypy po koziej:)

gr.3
    Ale myślę że może warto by zrobić dla tych dwóch grup egzamin od razu...
  • anna maria

>Grypy po koziej:)
    >
    >gr.3
    >Ale myślę że może warto by zrobić dla tych dwóch grup
    >egzamin od razu...

a przeczytasz na 22stycznia książki?
  • Pan Moderator

Nie wszystkie ale i tak nas wszystkich czeka egzamin wiec czy predzej czy później on sie odbedzie:)
    Poza tym dr.No powiedzial ze wolalby wczesniej:P
  • Pan Moderator

Choć może jak sie zepne to przeczytam wsjo:P
  • anna maria

>Choć może jak sie zepne to przeczytam wsjo:P

będę trzymać za ciebie kciuki! :)
  • Hepatia

powodzenia! jak dla mnie 22 może być.
  • .

mi 22 też odpowiada, zależy mi tylko żeby było przed sesją.
  • Pan Moderator

i prosiłbym o szybkie czytanie ksiazek bo jest nas 40 osób a ksiazek w buwie po 1 egz czasem;)
    rozumiem ze mozna z innych bibliotek korzystac i tak robie ale dajmy szane innym zeby przynajmniej cokolwiek przeczytali.Dziekuje.
  • Manaika マナイカ

>Moim zdaniem najlepszym terminem byłby piątek 22 stycznia,
    >co Wy na to?:)
    Jako głos II roku poprawiających proszę, nie, błagam!! nie piątek 22 stycznia to byłby już 3 egzamin tego dnia i do tego 2 ustny... proszę o wyrozumiałośc :)

• Pan Moderator

Hm, ok, rozumiem ale my mamy w sesji 4 egzaminy i nie wiem czy każdy by zdzierżył jeszcze jeden egzamin ustny w czasie sesji. Myślę że lepiej jakbyśmy mieli już z głowy ten jeden egzamin a dla tych którzy nie mogą przyjść na egzamin 22 stycznia z BARDZO BARDZO BARDZO WAŻNYCH POWODÓW niech zdadzą go w innym terminie - np. na dyżurze u dr.Nowaka np. w środę przed 22 stycznia.
  • Lu

Myślę, że 22 to świetny termin (nie)zdamy i będzie z głowy!!!:D
  • Anonim

>anna maria napisała:
    >z której grypy jesteś?

>Grypy po koziej:)

Rozwaliło mnie to hahahaha :D:D:D

A propo zajęć- szkoda, że w związku z innym prowadzącym nie możemy wam pomóc; /
  • Nina

czy ktoś dokładnie wie jak ma wyglądać praca dot. biogramów na jutro?? czy chodzi o rozwinięcie i połączenie obu krótkich biogramów itd?
  • Kasia_Katarzyna

mi się wydaje, że to miało byś swego rodzaju porównanie informacji na temat danej osoby z obu tych źródeł.
| |

Grono byblotekarzy:P

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)