-
Mleczuś ; )
Hmm, jako iż nie znalazłam tu wątku z ogólnymi pytaniami i ewentualnymi udzielanymi pomocami, to pytam tutaj; D
Jakby ktoś mógł się przyznać, że należy do piątkowo porannej grupy magistra Sali z ontologii i Brożkowych ćwiczeń z hfsu zajęcia później również w piątek, to byłabym bardzo wdzięczna ^^ Chyba, że ktoś byłby na tyle miły, że mógłby mi po prostu napisac co trzeba przeczytać na te zajęcia?
Z góry dziękuję, wybaczcie nie wiem kto do tych grup nalezy, wiec musze pytac ogolnie; )
Ju! -
Anonim
-
Mleczuś ; )
O ludzie! Czy my... ten teges... jutro...
Może nie mamy zajęć z hfsu z Górniakiem?
Z powodu wigilii i godzin dziekańskich?
To tak piękne, że aż uwierzyć nie mogę! ^^
Ale szkooda trochem... szkoda. -
-
Anonim
Ja też proszę o informację. :)
Czy istnieją jakieś przeszkody praktyczne, aby osoba niebędąca studentem UW chodziła na wykłady w IF? (szczególnie chodzi mi o ontologię w wykonaniu bigajowym lub grygiancowym)
Z góry dziękuję. -
badmaś
akurat na ontologię nie będzie problemu, bo już np na poniedziałkowej logice są straszne tłumy, ciężko się oddycha i niektórzy mdleją, więc trzeba im zakładać nogę za głowę -
Pleban
Nie zgodzę się z koleżanką, na ontologii często bywało dosyć sporo ludzi. Tzn. ich liczba była duża, bynajmniej nie ilość.Taaak... -
Mleczuś ; )
-
Anews
czuję się w obowiązku podeprzeć wypowiedź Poli materiałem filmowym Filipa: -
ИГОРЬ
kto wie jaki jest tekst na jutro do p. Grygiańca na ćwiczenia? bo się pogubiłem i jestem w innym świecie możliwym. mam nadzieję, że to ten świat, w którym nie ma jutro kartkówki -
Qdr
"Ewentyzm punktowy" Augustynka
a czy ktoś wie, gdzie będzie szkolenie z podstaw ochrony własności intelektualnej? w 205, czy na wydziale chemii? -
ИГОРЬ
dziękuję Aniu :*
no ale teraz mi głupio, bo Ty mi odpowiedziałaś, ale ja w kwestii owi nie potrafię Ci pomóc... ale w końcu to grono filozofii, zaraz coś wymyślimy => -
Anews
DEUS EX MACHINA
II termin zajęć z POWI:
9 stycznia
Wydział Chemii, ul. Pasteura 1, w auli (300 osób) na I piętrze,
w godzinach 11:00-14:15 -
badmaś
-
-
Qdr
no ja tez dostalam tego maila, ale na wydzaile wisi ogłoszenie, ze w sali 205.
i chyba tak, jest obowiązkowa. -
Tomek
-
Czerwona
-
Qdr
-
Mleczuś ; )
ej bo.. ten wyklad nie jest obowiązkowy, to wykład; D
w sensie oficjalnie lepiej być, ale i tak nikt u nas listy nie sprawdzał ani wspisów do indeksów tez nie dawali; )
ważny test -
Czerwona
O kurwa to pewnie na 13.15 też zrobił... a niech go demoniszcze...; / -
justyna.