Filozofia UW 09-14 [58]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mleczuś ; )

Hmm, jako iż nie znalazłam tu wątku z ogólnymi pytaniami i ewentualnymi udzielanymi pomocami, to pytam tutaj; D

Jakby ktoś mógł się przyznać, że należy do piątkowo porannej grupy magistra Sali z ontologii i Brożkowych ćwiczeń z hfsu zajęcia później również w piątek, to byłabym bardzo wdzięczna ^^ Chyba, że ktoś byłby na tyle miły, że mógłby mi po prostu napisac co trzeba przeczytać na te zajęcia?

Z góry dziękuję, wybaczcie nie wiem kto do tych grup nalezy, wiec musze pytac ogolnie; )
    Ju!
  • Anonim

Ontologia - dr hab. Tomasz Bigaj - "Kłopoty z abstraktami".
  • Mleczuś ; )

O ludzie! Czy my... ten teges... jutro...
    Może nie mamy zajęć z hfsu z Górniakiem?
    Z powodu wigilii i godzin dziekańskich?

To tak piękne, że aż uwierzyć nie mogę! ^^
    Ale szkooda trochem... szkoda.
  • Anonim

Ja też proszę o informację. :)
    Czy istnieją jakieś przeszkody praktyczne, aby osoba niebędąca studentem UW chodziła na wykłady w IF? (szczególnie chodzi mi o ontologię w wykonaniu bigajowym lub grygiancowym)
    Z góry dziękuję.
  • badmaś

akurat na ontologię nie będzie problemu, bo już np na poniedziałkowej logice są straszne tłumy, ciężko się oddycha i niektórzy mdleją, więc trzeba im zakładać nogę za głowę
  • Pleban

Nie zgodzę się z koleżanką, na ontologii często bywało dosyć sporo ludzi. Tzn. ich liczba była duża, bynajmniej nie ilość.Taaak...
  • Mleczuś ; )

U Omyły? Tłumy? :D
  • Anews

czuję się w obowiązku podeprzeć wypowiedź Poli materiałem filmowym Filipa:
  • ИГОРЬ

kto wie jaki jest tekst na jutro do p. Grygiańca na ćwiczenia? bo się pogubiłem i jestem w innym świecie możliwym. mam nadzieję, że to ten świat, w którym nie ma jutro kartkówki
  • Qdr

"Ewentyzm punktowy" Augustynka

a czy ktoś wie, gdzie będzie szkolenie z podstaw ochrony własności intelektualnej? w 205, czy na wydziale chemii?
  • ИГОРЬ

dziękuję Aniu :*

no ale teraz mi głupio, bo Ty mi odpowiedziałaś, ale ja w kwestii owi nie potrafię Ci pomóc... ale w końcu to grono filozofii, zaraz coś wymyślimy =>
  • Anews

DEUS EX MACHINA

II termin zajęć z POWI:

9 stycznia
    Wydział Chemii, ul. Pasteura 1, w auli (300 osób) na I piętrze,
    w godzinach 11:00-14:15
  • badmaś

czy "obecność obowiązkowa" znaczy, że obecność jest obowiązkowa?
  • Qdr

no ja tez dostalam tego maila, ale na wydzaile wisi ogłoszenie, ze w sali 205.
    i chyba tak, jest obowiązkowa.
  • Tomek

hmmm, a jakby ten test w internecie zaliczyć to też obowiązkowa?
  • Czerwona

była kartkówka u GRYGIAŃCA dziś...? powiedzcie, że nie...
  • Qdr

o 15 była
  • Mleczuś ; )

ej bo.. ten wyklad nie jest obowiązkowy, to wykład; D
    w sensie oficjalnie lepiej być, ale i tak nikt u nas listy nie sprawdzał ani wspisów do indeksów tez nie dawali; )

ważny test
  • Czerwona

O kurwa to pewnie na 13.15 też zrobił... a niech go demoniszcze...; /
  • justyna.

zrobił, zrobił.
| |

Filozofia

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)