- 1
- 2
-
::::...Lux...::::
Oficjalne i jedyne w swoim rodzaju OTRZĘSINY Instytutu Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji, czyli najlepsza uniwersytecka impreza tej jesieni!!!
Powitamy naszych pierwszaków wielką fetą w środę, 21 października, w klubie Mirage (wejście obok Sali Kongresowej) - http://www.clubmirage.pl/
Niepowtarzalny wieczór uświetni Vocal Live Act + DJ set (Monika Sadowska & DJ Bobby - studenci WZ).
START: 21:00
Bilety: 10 PLN (w klubie 15 PLN)
Browar w cenie biletu dla wszystkich studentów UW!
Wejściówki do nabycia w dniach:
19 października (poniedziałek) – w godzinach 11.30-12.00, 13.30-13.45, 15.15-15.30
20 października (wtorek) – w godzinach: 9.45-10.15, 11.45-14.00
21 października (środa) – w godzinach: 10.00-10.10.15, 11.45-14.00.
Bilety będziemy sprzedawać na specjalnym stoisku na parterze naszego Instytutu, zaraz przy wejściu. Na pewno go nie przegapicie! :)
Jednocześnie będziemy rozdawać również Karty Rabatowe Studenta UW!
Imprezę otrzęsinową nakręcają:
Samorząd Studentów IPSiR UW
Samorząd Studentów WZ UW
szturmowa.com
Samorząd Studentów KJS UW
P.S. Jednocześnie przypominamy, że dla całego I roku, w czwartek, 22 października, obowiązują godziny dyrektorskie – zajęcia rozpoczynacie dopiero o godzinie 12.00!
Pozdrawiamy serdecznie,
Wasz Samorząd :) -
°☆Cαroℓine☆°
-
Per aspera ad astra.
ja na 70% bede wiedziec na pewno we wtorek wiec prosze mi do srody bilet jakiś zostawić ^^ -
Dobrze, zostawię jeden bilet, ale we wtorek potwierdź, abyśmy ewentualnie mogli wprowadzić ten "złoty bilet" w obieg w środę! :) -
-
Per aspera ad astra.
-
Per aspera ad astra.
btw. myślałam że otrzesiny są "dla wszystkich" czyli ze biletów nie powinno zabraknąć dla 1 - rocznych; > -
Na otrzęsiny zaproszeni są wszyscy, nie tylko I rok. Ale oczywiście Wy macie pierwszeństwo i to jest impreza organizowana głównie dla Was! :) Aczkolwiek nie mamy nieskończonej ilości biletów. Powinno wystarczyć dla wszystkich chętnych, ale już zdarzyło się w naszej historii, że dwa czy trzy razy bilety na imprezę się skończyły przed czasem. Dlatego też nie ma co czekać do ostatniej chwili! :) -
Per aspera ad astra.
-
AnQa
będzie można zawsze kupić w klubie, co prawda troche drożej, ale jak się ktos zagapi to jego strata; P -
Agata Kulpan
Mirage to bardzo ładny klub... ale moim zdaniem po prostu za drogi na otrzęsiny -
AnQa
-
Agata Kulpan
w sensie piwo kosztuje 10 złotych i na dodatek nie ma polskiego piwa, JA np. uważam że to drogo, ale drogo dla każdego znaczy co innego -
Momento, momento! :) Nikt nie powiedział, że na Waszych otrzęsinach piwo będzie po 10 zł! :) Zapewniam Cię, że będzie w niższej cenie przez całą noc! :) -
Anonim
To dokładnie kiedy są otrzęsiny w końcu, bo w instytucie stoi,że impreza byla 15; ] -
Per aspera ad astra.
21. :) 15 były otrzesiny ale nie nasze ale ogolnie dla wszytkich uczelni warszawskich :) -
Anonim
-
Agata Kulpan
Nawet jak będzie za 10 złotych to przyjdę, niech stracę; )
ale jeśli ma być tańsze to baaaardzo miła wiadomość,a jakby jeszcze było Polskie to zamieszkam tam :D -
°☆Cαroℓine☆°
Ja leje na to piwo za ile i jakie i tak bym mogła tam zamieszkac:P ha ha mam nadzieje ze bedzie nieziemsko; D -
AnQa
Agato, zgadzam sie z Tobą,że dziesięć złotych to sporo dlatego wynegocjowaliśmy piwo po 8 złotych przez całą noc a to chyba normalna cena , w większości klubów tyle sie płaci za piwo.Poza tym nie uważam, żeby Otrzesiny miałby byc tylko okazją do schlania sie piwem w jakimś obskurnym klubie. W końcu beda tylko raz na całe studia :)
Pozdrawiam :) -
Nieziemsko na pewno będzie, szczególnie jeżeli pojawicie się tłumnie na tych otrzęsinach! :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
:)