IPSIR 2009 - 2012 [172]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ::::...Lux...::::

Oficjalne i jedyne w swoim rodzaju OTRZĘSINY Instytutu Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji, czyli najlepsza uniwersytecka impreza tej jesieni!!!

Powitamy naszych pierwszaków wielką fetą w środę, 21 października, w klubie Mirage (wejście obok Sali Kongresowej) - http://www.clubmirage.pl/

Niepowtarzalny wieczór uświetni Vocal Live Act + DJ set (Monika Sadowska & DJ Bobby - studenci WZ).

START: 21:00

Bilety: 10 PLN (w klubie 15 PLN)

Browar w cenie biletu dla wszystkich studentów UW!

Wejściówki do nabycia w dniach:

19 października (poniedziałek) – w godzinach 11.30-12.00, 13.30-13.45, 15.15-15.30
    20 października (wtorek) – w godzinach: 9.45-10.15, 11.45-14.00
    21 października (środa) – w godzinach: 10.00-10.10.15, 11.45-14.00.

Bilety będziemy sprzedawać na specjalnym stoisku na parterze naszego Instytutu, zaraz przy wejściu. Na pewno go nie przegapicie! :)
    Jednocześnie będziemy rozdawać również Karty Rabatowe Studenta UW!

Imprezę otrzęsinową nakręcają:

Samorząd Studentów IPSiR UW
    Samorząd Studentów WZ UW
    szturmowa.com
    Samorząd Studentów KJS UW

P.S. Jednocześnie przypominamy, że dla całego I roku, w czwartek, 22 października, obowiązują godziny dyrektorskie – zajęcia rozpoczynacie dopiero o godzinie 12.00!

Pozdrawiamy serdecznie,
    Wasz Samorząd :)
  • °☆Cαroℓine☆°

Ye ye ye;D i o to chodzi xD
    Wiec kto z Was moi mili sie wybiera :D
  • Per aspera ad astra.

ja na 70% bede wiedziec na pewno we wtorek wiec prosze mi do srody bilet jakiś zostawić ^^

Dobrze, zostawię jeden bilet, ale we wtorek potwierdź, abyśmy ewentualnie mogli wprowadzić ten "złoty bilet" w obieg w środę! :)
  • Per aspera ad astra.

dzięki :*
  • Per aspera ad astra.

btw. myślałam że otrzesiny są "dla wszystkich" czyli ze biletów nie powinno zabraknąć dla 1 - rocznych; >

Na otrzęsiny zaproszeni są wszyscy, nie tylko I rok. Ale oczywiście Wy macie pierwszeństwo i to jest impreza organizowana głównie dla Was! :) Aczkolwiek nie mamy nieskończonej ilości biletów. Powinno wystarczyć dla wszystkich chętnych, ale już zdarzyło się w naszej historii, że dwa czy trzy razy bilety na imprezę się skończyły przed czasem. Dlatego też nie ma co czekać do ostatniej chwili! :)
  • Per aspera ad astra.

ok ^^
  • AnQa

będzie można zawsze kupić w klubie, co prawda troche drożej, ale jak się ktos zagapi to jego strata; P
  • Agata Kulpan

Mirage to bardzo ładny klub... ale moim zdaniem po prostu za drogi na otrzęsiny
  • AnQa

W jakim sensie za drogi?
  • Agata Kulpan

w sensie piwo kosztuje 10 złotych i na dodatek nie ma polskiego piwa, JA np. uważam że to drogo, ale drogo dla każdego znaczy co innego

Momento, momento! :) Nikt nie powiedział, że na Waszych otrzęsinach piwo będzie po 10 zł! :) Zapewniam Cię, że będzie w niższej cenie przez całą noc! :)
  • Anonim

To dokładnie kiedy są otrzęsiny w końcu, bo w instytucie stoi,że impreza byla 15; ]
  • Per aspera ad astra.

21. :) 15 były otrzesiny ale nie nasze ale ogolnie dla wszytkich uczelni warszawskich :)
  • Anonim

Aha :D
  • Agata Kulpan

Nawet jak będzie za 10 złotych to przyjdę, niech stracę; )
    ale jeśli ma być tańsze to baaaardzo miła wiadomość,a jakby jeszcze było Polskie to zamieszkam tam :D
  • °☆Cαroℓine☆°

Ja leje na to piwo za ile i jakie i tak bym mogła tam zamieszkac:P ha ha mam nadzieje ze bedzie nieziemsko; D
  • AnQa

Agato, zgadzam sie z Tobą,że dziesięć złotych to sporo dlatego wynegocjowaliśmy piwo po 8 złotych przez całą noc a to chyba normalna cena , w większości klubów tyle sie płaci za piwo.Poza tym nie uważam, żeby Otrzesiny miałby byc tylko okazją do schlania sie piwem w jakimś obskurnym klubie. W końcu beda tylko raz na całe studia :)

Pozdrawiam :)

Nieziemsko na pewno będzie, szczególnie jeżeli pojawicie się tłumnie na tych otrzęsinach! :)
  • 1
  • 2
| |

:)

IPSiR - UW

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)