swps, filologia angielska 4-letnia. 2009-2013. [20]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

Dostaliście wiadomość od p. Krzywickiej na Wirtualnej Uczelni?
  • Wojtasso

nieeee...???
  • Wojtasso

no jest wiadomość ...;(
    "The first homework is waiting for you in the course. The enrollment key is 3R. The deadline is 14th October"; )
  • p.

jaki tam byl adres?
  • Karola

moze jzu to ktos zrobil ?:D i napisze odpowiedzi?:D haha
  • Łukasz

Here's an idea... why don't you do it first?;]
  • Karola

a wiesz wlasnie obczailam ze to jest dopiero na za tdzien :P wiec nie robie tego dzisiaj :P
    ide spac :)
  • ~SkY iS ThE LiMiT~ nothing else.

mam czesc odpowiedzi z e-learningu (krzyzowka + 1 vocabulary quizz) jesli ktos nie ma pojecia jak to zrobic - chetnie podziele sie tym co mam
  • Wojtasso

wkurza mnie to że wszystko przez internet...; ( gdzie te zadania znajde z e-learningu?

http://kursy.swps.edu.pl/
    musisz sie zalogowac i znalezc odpowiednie kursy, powinienes miec zanotowane bo na kazdych zajeciach podawali nazwe kursu i haslo, jak nie masz to daj cynk, napisze Ci [=
  • Wojtasso

no wpisuje skills mam przed sobą skillsy morusiewicz i gadomska 09/10, ale nigdzie nie mam tego okienka gdzie mam wpisać tajne hasło skills...; (
  • Wojtasso

albo inaczej. Michał, daje w takim razie cynk; P

• Wojtasso

Michał dzięki bardzo za to, wszystko ładnie poszło, wszystko gra, jutro odpalam to i będę próbował coś wyskrobać; )

3maj sie

gitara [=

gl&hf z e-learningiem; p
  • Wojtasso

jakieś dziwne skróty mi tu tworzysz; P gl&hf; P (?); D

good luck & have fun; p widac ze nie grasz w nic po necie; D
  • Wojtasso

nie mam za bardzo czasu...;( niestety... korzystam jeszcze z w miarę dobrej pogody; P
  • blackcat

Pod koniec sylabusa z Readingu jest punkt: "...- preparing a report on a book read during the semester...". Skoro babka na pierwszych zajęciach nie mówiła, że będzie nas rozliczać z czytanych książek, to nie wiem o co kaman z tym punktem. Nie wiem czy mam coś specjalnie wypożyczać.
  • Anonim

Najlepiej będzie jeśli napiszesz do tej kobiety, ew. zapytasz ją osobiście. Nie sądzę, by ktokolwiek rozwiał Twoje wątpliwości, skoro nikt nic nie wie na ten temat :-p
  • 1
  • 2