-
-
Julo
w dzień rozpoczęcia już po całej uroczystości wpadamy gdzieś grupą, a co do większych spraw to akademicy niech się wypowiedzą; D -
no bo mamy jakies spotkanie grupowe w sali 118, to na tym spotkaniu prawdopodobnie poznamy reszte grupy i mysle ze integracyjne piwo to obowiazek :D
-
Julo
-
-
MatizS
-
Anonim
:) a slyszeliscie co jest w piatek?? jakis dzien wydzialu czy cos takiego... -
no wlasnie widzialam ogloszenie na stronie elki. wie ktos jak to sie odbywa? czy w ten dzien sa zajecia itd? :>
-
Julo
Napisali, że dla studentów I roku będą jakieś zajęcia, ciekawe co nam wymyślą w pierwszy dzień na uczelni :P -
MatizS
pewnie będą nas ogarniać... żebyśmy umieli korzystać z biblioteki i reszty tego typów 'cudów' politechniki.... no i na grilla zapraszają... ale w sumie nie ma co się za bardzo cieszyć, bo i tak w piątki nie mamy zajęć... -
Katsia
A z tym brakiem zajęć w piątki... to skąd to wiesz? Jest już gdzieś opublikowany plan? Czy to taka piękna tradycja tego wydziału? -
wlasciwie to mamy zajecia. wf.
http://studia.elka.pw.edu.pl/plan/t... -
Katsia
-
a tak w ogole to ciekawe czy na tym grillu bedzie mozna jakies piwko wypic heheh :D
-
Julo
hehe a Ty tylko o jednym :D
na tym planie my jesteśmy 1IBM1 a 1IBM2 to grupa z Mechatroniki? Dobrze się domyślam? Nie chce mi się już dziś grzebać na stronie :P -
Tomek
>aaa... napisała:
>a tak w ogole to ciekawe czy na tym grillu bedzie mozna
>jakies piwko wypic heheh :D
Przypuszczam, że nie o jedną butelkę się potkniesz :P nawet fajny pomysł z tym dniem wydziału, chociaż zobaczymy jeszcze w piątek.
Skoro już został wspomniany wf- gdzieś wyczytałem na jakimś forum, że można sobie przekładać. Więc 3-dniowy weekend.. czemu nie?
-
MatizS
hmm... co do wf to zdecydowanie nie ma co się przywiązywać do piątku bo jego termin zależy od tego jaką dyscyplinę wybierzesz...
tak, Julo IBM2 to Ci z mechatroniki...
a tamten plan do którego jest link nie wiedzieć czemu jest niepełny... z wszystkim zajęciami jest tu (działa dobrze w ie):
http://studia.elka.pw.edu.pl/plan/t...
ciesze się,że moge pomóc; ) -
ten link co podales to ten sam plan co ja wczesniej podałam :P wiec co brakuje? :P
-
MatizS
sorka. :-/ przepraszam i odszczekuje :)
Twój plan jest dobry...
chciałem wszystko na raz, za szybko i wyszło głupio... sorka za zamieszanie :)
reszty jestem jak najbardziej pewien :) -
luz, nic się przeciez nie stało :) aaa wlasnie chcialam sie Was zapytac czy macie juz jakies ksiazki czy inne materialy edukacyjne? :> bo ja to nie mam nic, nawet nie wiem co kupic...
-
MatizS
znów ja odpowiem :)
nie za bardzo wiadomo jakie by te książki ew. kupić... znaczy jak się poczyta opisy przedmiotów to tam jest jakaś bibliografia, ale jakby chcieć to wszystko kupować to lekkie przegięcie... na pierwszych zajęciach wykładowcy powiedzą co potrzebne i wtedy się chyba lepiej zabrać... tym bardziej,żę pewnie jakieś targi używanych będą w pierwszych tygodniach... a na razie to może w pare zeszytów się zaopatrzyć
tak myślę ja... a jak widać mogę się mylić; P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne