-
::::...Lux...::::
Jeżeli do godziny 12 masz zajęcia poza naszym Instytutem, to w naszym sekretariacie poproś o potwierdzenie, że tego i tego dnia do tej i do tej godziny były godziny dyrektorskie i udaj się z tym potwerdzeniem do osoby prowadzącej zajęcia. :) -
Per aspera ad astra.
-
::::...Lux...::::
Miło mi, ale to raczej zasługa prof. Kwaśniewskiego, bo w końcu mógł się nie przychylić do naszej prośby! :) -
Per aspera ad astra.
znałazłam coś takiego..znow Mirage ale muzyka lepsza...:)
*** STUDENCKIE HALLOWEEN w klubie MIRAGE @ 29.10 CZWARTEK @ Impreza PRZEBIERANA ***
Studenckie Holloween w klubie Mirage to prawdopodobnie najbardziej upiorne wydarzenie wpisane w studencki kalendarz imprez OBOWIĄZKOWYCH. Przebierz się za ducha lub idź na całość - za upiora i poddaj się gorączce halloweenowej nocy! Profesjonalna fotorelacja wykonana przez naszych paparazzi pozwoli Ci się cieszyć halloweenową nocą na długo po jej zakończeniu!
29 października 2009 (czwartek)
Klub Mirage, PKiN (wejście od ulicy Emilii Plater)
Start: 21.00
Muzyka: Hity z najnowszych list przebojów oraz disco 70’s, 80’s, 90’s
BILETY:
0zł - przebrani za duchy i upiory
10zł - pozostali
SUPER Promo BAR:
Wódka WIŚNIÓWKA (40ml) - 5 PLN całą noc !!!
UWAGA!!!
Pierwszseństwo wstępu do klubu mają osoby przebrane (wchodzą bez kolejki).
ZOBACZ jak bawiliśmy się na ostatniej naszej imprezie w klubie MIRAGE:
http://www.tinyurl.pl?Y7Y8yqXv -
-
Anonim
a moze ktos urzadza cos prywatnego? :)
szkoda ze budynku IPSiRu nie udostepniaja studentom w celach integracyjnych - to mialoby swoj magiczny urok :) w ogole to ze IPSiR jest troszke "kameralny" w porownaniu do innych wydzialow (molochow) uwazam za jego super zalete :) -
Per aspera ad astra.
Krzysiu jak cos zorganizujesz i zaprosisz cały I rok obiecuje ze napewno ktoś sie pojawi ^^ -
Anonim
gdybym tylko mial mozliwosc (czyt: lokal), od razu bym to zrobil, wierz mi... :(
bardzo ladne zdjecie jako wizytowka/avatar (jakkolwiek na to sie mowi) btw :) -
Per aspera ad astra.
dziękuje bardzo.
wracając do imprez - jak cos wiekszego bedzie sie szykować dam znać; -) -
Anonim
nie wiem czy to cos wiekszego ale proponuje piątek oraz sobotę
piątek w medyku, tak? (niech wypowie się kompetentna osoba, proszę)
a w sobotę w ? (j.w. bo zapomniałem nazwy :)
moj apel: chodzmy gdzies! -
Posemca
Hello ludzie,
Misiek wzywa na juwenalia na Kampus Centralny UW - każdy kto chce się napić, zabawić, napić, rozluźnić, napić i posłuchać muzyki...
Start? Koncert Fisza rusza o 18.00. Możecie się spotkać na skrzyżowaniu Świętokrzyska-Nowy Świat-Krakowskie Przedmieście bo nie znajdziemy się przed Kampusem pewnie.
Ja dołączę dopiero o 19.30 około. Mam korki a trza zarobić na zabawę, prawda?
Nie każdy ma grono więc do części piszę na kom. Wstępnie więc 18.00 lub o 19.15 (mniej więcej) ze mną, tj. ja zgarnę osoby ze skrzyżowania i dołączymy. Później może jakiś klub, plener etc.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich,
Ja, czyli ja -
Anonim
wtorek wieczorem
ta imprezownia przy politechnice (ciagle zapominam nazwy)
wpisywac sie robaczki -
Ania Grygoruk
-
Posemca
Dziś NOC MUZEÓW...
Wszystkich idących w plener zachęcam do kontaktu ze mną lub innymi... łączmy się w grupy zwierzątka a grupy w stada; P
Ja ruszam ok. 22 sprzed Bramy Kampusu Głównego - później zobaczymy...
:*
-
Anonim
jutro (dzisiaj?) wieczorem - Remont
nawołuję niby zadeklarowane, pałające entuzjazmem istoty, by procz wzioslych deklaracji "no jasne, idziemy!!!!!!! no co Ty? chooooooodz!!!!" wykazały się również chęcią realizacji postulatów!; )
no więc ?
pozdrawiam -
ajj tam Remont:) "pałające entuzjazmem istoty"-na połowinki przyjdźcie!!! :D
-
Kamilla
>Krzys napisał
>jutro (dzisiaj?) wieczorem - Remont
>
>nawołuję niby zadeklarowane, pałające entuzjazmem
>istoty, by procz wzioslych deklaracji "no jasne,
>idziemy!!!!!!! no co Ty? chooooooodz!!!!" wykazały się
>również chęcią realizacji postulatów!; )
>
>no więc ?
>pozdrawiam
ja jestem pałającą entuzjazmem istotą i dopiero teraz zauważyłam że w tym temacie się coś dzieje... więc powtarzam jeszcze raz, nie liczcie że blondynka coś zauważy, dzwońcie, wysyłajcie smsy albo wiadomości prywatne :)
to na którą ten Remont? -
`Cath.
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne