- 1
- 2
-
AnQa
Już najbliższy czwartek, 17 września, zapraszamy wszystkich na After Żabinka PARTY!
Startujemy o 21:00, klub HYBRYDY (ul. Złota 7/9)
Za oprawę odpowiada nasz Żabinkowy DJ - Mido!
Dodatkowo: pokaz zdjęć z Żabinki!
HAPPY HOUR! 21:00 - 22:00 - piwo 5 PLN
DRESS CODE: świecimy się jak MILIONY MONET :)
Uczestnicy obozu integracyjnego 2009 - WSTĘP FREE!
Pozostali, wjazd - 10 PLN
Serdecznie zapraszamy!
Samorząd Studentów IPSIR UW -
Eee...Typie!
Zapraszamy wszystkich na imprezę do Proximy w dniu 08.10.2009!
Będzie to doskonała okazja do zintegrowania się i poznania ludzi z własnego jak i sąsiedniego akademika.
Szczegóły na plakacie.
Zapraszamy! -
Eee...Typie!
-
Agata Kulpan
Ktos wie kiedy będą jakieś otrzęsiny? jesli w ogole są na tym wydziale? :) -
-
Per aspera ad astra.
neioficjalnie wiem tyle że
21 październik z WZ i wydziałem Iberystyki..ale to baardzo nieoficjalnie. :) -
°☆Cαroℓine☆°
Aaa.. wczoraj były otrzesiny dla studentów w mirage:D było super xD (jesli o klubowe otrzesiny chodzi) na tomiast o zwyklych nic mi nie wiadomo, tylko tyle ze wlasnie pod koniec października:P -
::::...Lux...::::
>Per aspera ad astra. napisała:
>neioficjalnie wiem tyle że
>
> 21 październik z WZ i wydziałem Iberystyki..ale to
>baardzo nieoficjalnie. :)
Ta nieoficjalna informacja ma w sobie sporo prawdy! :)
Oczywiście, jak w przypadku wszystkich organizowanych przez nasz samorząd imprez, zostaniecie poinformowani o otrzęsinach odpowiednio wcześniej! W ciągu kilku najbliższych dni możecie spodziewać się konkretów przesłanych mailem i umieszczonych na gronie.
Pozdrawiam
Łukasz -
Ewelina
-
°☆Cαroℓine☆°
Za to musimy byc na otrzesinach w mirage!!! 21 pażdziernika:) WZ & KJS & IPSIR:D -
Per aspera ad astra.
impreza z środy na czwartek kiedy jest najwiecej zajęc...bedzie cieżko :/ -
Spokojnie, postaramy się dla Was o jakieś godziny dyrektorskie w czwartek. Może uda się zrobić tak, abyście mieli zajęcia np. od 12.00. Będziemy rozmawiać z Dyrekcją. Jak tylko zapadnie jakaś decyzja, to zostaniecie o tym poinformowani!
Pzdr -
Per aspera ad astra.
ja gdybym nie miała ang miałabym od 12... postarajcie sie Łukaszu. frekwencja od razu bedzie 2 razy wieksza ^^ -
°☆Cαroℓine☆°
Żebym miala nawet na ta 8( chociaz mam na 10:P ) i ak sie musze pojawic xD Imprezaaaa:) -
Postaramy się, jak zawsze! :) Z tego co pamiętam, to rok temu udało się, więc liczę, że tym razem nie będzie inaczej! :) -
Per aspera ad astra.
-
-
Per aspera ad astra.
-
Pierwszy rok nie ma żadnych zajęć, które odbywają się do godziny 12. Po tej godzinie zajęcia są już normalnie! :) -
Ewelina
-
Bartoo
Z tego co pamietam to zanosi karteczke ze mial godziny dyrektorskie;] albo grzecznie wraca do domu o 22=]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne