Nienawidzę.. POMIDORÓW! [3]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A czy wszystko to co pomidorowe tez jest waszym wrogiem?? Ja na przyklad uwielbiam zupe pomidorowa ale surowego pomidora na kanapce nie znosze.
  • Anonim

ja nienawidzę tylko surowych pomidorów, wszelkie przetwory lubię, np. zupę pomidorową, ketchup, czy sos do pizzy :) myślałm, że tylko ja tak mam:)
  • Zajrzałem w biust Matce Boskiej.

ja tez ja tez. tez myslalem ze tylko ja tak mam :D

zupa pomidorowa, a teraz was zadziwie, jadam zupe pomidorowa z kartofelkami, nie z makaronem, nie z ryzem tylko wlasnie z kartofelkami. :D
  • Anonim

z kartofelkami? Och, to muszę obowiązkowo spróbować.. chociaż.. to pasuje do siebie?.. zupa pomidorowa + kartofelki?

ja wszystkie zupy jadam z kartofelkami oprocz rosoły ktorego nie jadlem lata.

kartofelki sa zajebiste, niektore zupy sa zajebiste wiec zupa pomidorowa z kartofelkami to zajebistosc do kwadratu :)
  • Anonim

dla mnie the best jest z ryzem. Kartofelki hmm moze na drugim miejscu.
  • Anonim

ja pomidorową z makaronem przeuwielbiam :) z ryżem też lubię, ale z kartofelkami.. :P
  • Anonim

Wczoraj jadlam klopsiki w sosie pomidorowym. Malo brakowalo a poprosilabym o porcje sosu do kubeczka; )

no obiad gdzie sa ziemniaki to najlepiej je zalac sosem pomidorowym; ]

wlasnie jem pyszna zupe pomidorowa z ziemniakami. mrrrrał taka kwaskowa, mniami :D
| |

zapewne wszyscy je uwielbiacie, lecz a nóż widelec i łyżka trafi się ktoś kto ich NIE CIERPI....

Miejsca grona (0)