-
nF
Przede wszystkim nie idźcie na angielski do p. Świerk :-)
Na szczęście USOS jest na filozofii podrzędny, bo nikt sobie z nim nie radzi, więc większość zapisów jest de facto (o ile coś się nie zmieniło) na pierwszych zajęciach. Dlatego ważne jest, żeby w pierwszym tygodniu wszędzie pójść. Bardzo warto też w pierwszych 2-3 tygodniach pochodzić na wszystkie zajęcia (różni wykładowcy) i dopiero potem wybrać te, które najbardziej pasują. Zajęcia mogą bardzo różnić się w zależności od prowadzącego (dobry przykład to właśnie logika i ontologia, trzeba też zwrócić uwagę na konwersatoria). -
Czerwona
>halogen napisał
>czytam i nic nie rozumiem; p ale co tam, przynajmniej nie
>jestem jedyny; ) moim zdaniem trzeba po prostu złapać i
>zmolestować kogoś z wyższych lat żeby ładnie za
>rączkę poprowadził krok po kroku, przynajmniej jak dla
>mnie to dobry pomysł; D inaczej totalne zagubienie i
>weltschmerz. nieznoszę biurokracji we wszelkich jej
>przejawach; p
Ty dawaj idziemy do Pani Marii z sekretariatu, bo coś widzę, że mamy podobny poziom ogarnięcia; p -
kle
Czy ktoś może wie jak to jest z tymi nowożytnymi, czy muszę chodzić na angielski na IF-ie, jeśli już odrobiłam lektoraty?
-
justyna.
a czy ktoś moze orientuje się ile można wybrać tych przedmiotów ogólnouniwersyteckich? tylko jeden czy ile? -
-
Anonim
-
justyna.
no tak, to już wiem. 9 pkt po 3 latach ale nadal nie wiem jak sprawdzic za ile pkt są konkretne przedmioty.. -
Anonim
w USOSie przy każdych zajęciach powinna być informacja ile się zań punktów ects dostaje. zdaje się że jak się w szczegóły wejdzie, nie pamiętam;P chyba czas tam zajrzeć.. -
Anonim
Czy ktoś wie cokolwiek o wpłatach na indeksy? Czy na filo są za darmo?:)
(Przy okazji, witam wszystkich:)) -
justyna.
aaa! czy ktoś wie może jak to jest z tymi lektoratami? bo mamy w planie podane pewne godziny angielskiego a na USOSie ich nie ma więc na lektoraty mam zapisać się nie patrząc na ten nasz plan? bo już się w ogóle pogubiłam.. -
Czerwona
-
Anonim
12 w starym buwie - to na kampusie centralnym, po przejściu głównej bramy pani pójdzie prosto-lewo -
Czerwona