Filozofia UW 09-14 [58]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czerwona

Ej, kto wie na którym peronie jest zbiórka jutro i w ogóle do jakiego miasta jedziemy?
  • Anonim

Daria nie przesłała info?
    ostatnia wersja była taka, że spotykamy się w hali głównej Centralnego pod tablicami odjazdów i przyjazdów. mam nadzieję, że to jeszcze aktualneXD
  • Czerwona

chiba właśnie tam gdzie schody są te duże.

przesłała, ale miejsca zbiórki nie podała; p ale się wywiedziałam drogą gadugadową.

kurwa, i tak na pewno nie trafię; /
  • Anonim

jak już się znajdziesz w hali głównej to ktoś pewnie Cię znajdzieXD
  • Czerwona

liczę na to x)
  • ИГОРЬ

heh, ale to jest dobre bo przeczytałem tego maila i tam jest rozpisane wszystko, co zamierzamy zwiedzić, a o miejscowości noclegowej ani słowa. można się co najwyżej domyśleć, że to ma być ustka...

w każdym razie na pewno nad Bałtykiem wylądujemy :-)
  • Czerwona

Też dziś to rozkminiłam; p Dobra, ważne jest tylko to, żeby sobie dobrze czas zorganizować, a?; p

Nad Bałtykiem, ale w Kaliningradzie xD
  • halogen

Jakoś mimo wszystko milej dla mojego ucha brzmi "Królewiec"...; )
  • Czerwona

To było dawno i nieprawda; p Rzadko kto skojarzyłby już dziś Obwód z Królewcem. Jeśli skojarzy Obwód w ogóle; p
  • halogen

Możemy sobie o obwodzie porozmawiać w pociągu; p nie wiem, może ja po prostu trochę przestarzały jestem; p a z tej samej beczki - w jakich dwóch większych polskich miastach nie było strajków za prlu?
  • ИГОРЬ

obstawiam Lublin i Białystok nie kojarzą się w ogóle ze strajkami.
  • Anonim

Lwów i Wilno, przecież to oczywiste! Ale było jeszcze pare trakich miast... Czikago na przykład
  • Czerwona

i jak wrażenia po integracji?; p
| |

Filozofia

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)