-
Czerwona
Ej, kto wie na którym peronie jest zbiórka jutro i w ogóle do jakiego miasta jedziemy? -
Anonim
Daria nie przesłała info?
ostatnia wersja była taka, że spotykamy się w hali głównej Centralnego pod tablicami odjazdów i przyjazdów. mam nadzieję, że to jeszcze aktualneXD -
Czerwona
chiba właśnie tam gdzie schody są te duże.
przesłała, ale miejsca zbiórki nie podała; p ale się wywiedziałam drogą gadugadową.
kurwa, i tak na pewno nie trafię; / -
-
Anonim
-
Czerwona
-
ИГОРЬ
heh, ale to jest dobre bo przeczytałem tego maila i tam jest rozpisane wszystko, co zamierzamy zwiedzić, a o miejscowości noclegowej ani słowa. można się co najwyżej domyśleć, że to ma być ustka...
w każdym razie na pewno nad Bałtykiem wylądujemy :-) -
Czerwona
Też dziś to rozkminiłam; p Dobra, ważne jest tylko to, żeby sobie dobrze czas zorganizować, a?; p
Nad Bałtykiem, ale w Kaliningradzie xD -
-
Czerwona
To było dawno i nieprawda; p Rzadko kto skojarzyłby już dziś Obwód z Królewcem. Jeśli skojarzy Obwód w ogóle; p -
Możemy sobie o obwodzie porozmawiać w pociągu; p nie wiem, może ja po prostu trochę przestarzały jestem; p a z tej samej beczki - w jakich dwóch większych polskich miastach nie było strajków za prlu?
-
ИГОРЬ
-
Anonim
Lwów i Wilno, przecież to oczywiste! Ale było jeszcze pare trakich miast... Czikago na przykład -
Czerwona
-