-
Madame Brovary
Witam, świat dopadł kaloszowy szał. Posiadanie gumiaków od Pucciego, Weitzmana czy Burberry to właściwie konieczność! Co Wy na to?
Czekajmy marcowych pluch!
Howgh!
;) -
Anonim
no właśnie w warszawie jakaś straszna żenada, bo kaloszy nie ma, a ja w najblizszym czasie nigdzie nie wyjeżdżam, więc nie wiem co to będzie. O kaloszach marzę już od pół roku! -
Madame Brovary
Nie pozostaje nic innego jak liczyć na dobrą ciocie z Hameryki, ale ciekawe czemu jedne treny się przyjmują a inne wcale. Weźmy takie broszki, albo satynowe kokardy, wszędzie ich pełno. Jakieś koncepcje co do braku kaloszków? -
Anonim
nie mam pojęcia... być może w polsce mało kto by się na nich poznał.
Myślę, że trzeba kaloszy poszukać w jakichś bardzo elitarnych sklepach tylko dla warszawki. znasz jakieś? -
-
Madame Brovary
Tak sobie myślę, że pewnie w Shoe Be Do coś by się znalazło, kwestia tylko za ile. -
Anonim
?
co to jest?
gdzie to jest?
( i czy moja ignoracja w warszawkowym lansie właśnie teraz sięga szczytu?) -
Madame Brovary
:)
Galeria Mokotów, drogie buty, znane i równie nadziane klientki,w dwóch słowach: pełen lans!; -) -
Anonim
no tak......... Do Galerii Mokotów zaglądam chyba najrzadziej... ale, jeśli kaloszki...
zastanawiałam się też, czy by nie znaleźć gdzieś takich zwykłych, starych kaloszy, ale ładne są tylko dziecięce, a te duże są chyba strasznie nudne... -
Madame Brovary
Niestety, albo gumofilce, albo inne żeglarskie tudzież rybackie obuwie. Nawet na allegro pustki, eh mimo dobrych chęci jakże trudno być "trędi"!
:) -
Anonim
CHCIAŁAM OZNAJMIĆ WSZEN I WOBEC, ŻE MAM JUŻ KALOSZE. RÓŻOWE. SĄ ŚLICZNE. O. -
Anonim
CHCIAŁAM OZNAJMIĆ WSZEM I WOBEC, ŻE MAM JUŻ KALOSZE. RÓŻOWE. SĄ ŚLICZNE. O. -
Anonim
-
Madame Brovary
Różowe? Jak, gdzie, co ? :) Mam tylko jedną teorię: masz małe stopy i to ze sklepu z obuwiem dziecięcym. :) Pzdr. -
Anonim
nieee..................... ale też nie do końca zgodnie z tematem tego forum. Z Berlina.
pozdrawiamy, ja i dwa gumowe buty! -
szem
no wkoncu ktos ma kalosze a gdzie dalo by sie kupic meska wersje z plomieniami po bokach, hane? -
Anonim
-
mysia
generalnie w anglii wszystko sie dostanie
sliczne last year kupowalam po 17 funtow -
Anonim