Lans or Die! ; ) [12]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madame Brovary

Witam, świat dopadł kaloszowy szał. Posiadanie gumiaków od Pucciego, Weitzmana czy Burberry to właściwie konieczność! Co Wy na to?

Czekajmy marcowych pluch!
    Howgh!
    ;)
  • Anonim

no właśnie w warszawie jakaś straszna żenada, bo kaloszy nie ma, a ja w najblizszym czasie nigdzie nie wyjeżdżam, więc nie wiem co to będzie. O kaloszach marzę już od pół roku!
  • Madame Brovary

Nie pozostaje nic innego jak liczyć na dobrą ciocie z Hameryki, ale ciekawe czemu jedne treny się przyjmują a inne wcale. Weźmy takie broszki, albo satynowe kokardy, wszędzie ich pełno. Jakieś koncepcje co do braku kaloszków?
  • Anonim

nie mam pojęcia... być może w polsce mało kto by się na nich poznał.
    Myślę, że trzeba kaloszy poszukać w jakichś bardzo elitarnych sklepach tylko dla warszawki. znasz jakieś?
  • Madame Brovary

Tak sobie myślę, że pewnie w Shoe Be Do coś by się znalazło, kwestia tylko za ile.
  • Anonim

?
    co to jest?
    gdzie to jest?
    ( i czy moja ignoracja w warszawkowym lansie właśnie teraz sięga szczytu?)
  • Madame Brovary

:)
    Galeria Mokotów, drogie buty, znane i równie nadziane klientki,w dwóch słowach: pełen lans!; -)
  • Anonim

no tak......... Do Galerii Mokotów zaglądam chyba najrzadziej... ale, jeśli kaloszki...
    zastanawiałam się też, czy by nie znaleźć gdzieś takich zwykłych, starych kaloszy, ale ładne są tylko dziecięce, a te duże są chyba strasznie nudne...
  • Madame Brovary

Niestety, albo gumofilce, albo inne żeglarskie tudzież rybackie obuwie. Nawet na allegro pustki, eh mimo dobrych chęci jakże trudno być "trędi"!
    :)
  • Anonim

CHCIAŁAM OZNAJMIĆ WSZEN I WOBEC, ŻE MAM JUŻ KALOSZE. RÓŻOWE. SĄ ŚLICZNE. O.
  • Anonim

CHCIAŁAM OZNAJMIĆ WSZEM I WOBEC, ŻE MAM JUŻ KALOSZE. RÓŻOWE. SĄ ŚLICZNE. O.
  • Anonim

.......................ups.... ......hihihi; )
  • Madame Brovary

Różowe? Jak, gdzie, co ? :) Mam tylko jedną teorię: masz małe stopy i to ze sklepu z obuwiem dziecięcym. :) Pzdr.
  • Anonim

nieee..................... ale też nie do końca zgodnie z tematem tego forum. Z Berlina.
    pozdrawiamy, ja i dwa gumowe buty!
  • szem

no wkoncu ktos ma kalosze a gdzie dalo by sie kupic meska wersje z plomieniami po bokach, hane?
  • Anonim

zgaduję, że w amsterdamie; )
    nie mam pojęcia.
  • mysia

generalnie w anglii wszystko sie dostanie
    sliczne last year kupowalam po 17 funtow
  • Anonim

olać kalosze...ja tam się lansuje w pumkach; P
| |

Gdzie, jak, z kim, w czym? Wszystko na ten temat! Adresy, nazwiska, brandy, ceny, plotki, ploteczk...

Miejsca grona (0)