IPSIR 2009 - 2012 [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nika.

I tura rejestracji na zajęcia obowiązkowe i fakultety już rozpoczęta, oczywiście rejestrujemy się przez USOSweb :) trwa ona 7 dni jeszcze, kolejna tura rejestracji będzie udostępniona za 56 dni więc jeśli ktoś teraz nie zdąży to nie ma problemu :)

btw idzie ktoś na Fakultet - System sali sądowej. kulisy sprawiedliwości albo na Prawo w starożytności - kara? czy wszyscy do dr Kobesa na Prawną ochronę dziecka i rodziny? te 2 pierwsze brzmią mega interesująco.. :D tylko znów musi się zapisać ok 8 osób żeby fakultet ruszył..; /
  • Wiolcia

ja sie zapisalam wlasnie na System sali sądowej. kulisy sprawiedliwości:)

a jakie seminarium wybieracie?
  • nika.

ja i Kinga Brzeska tez na system sali sądowej :) myślę że to będą fajne zajęcia z tego co tam czytałam w opisie na USOSie :)

seminarium na razie u dr Gruszczynskiej.. fajnie by było jakby można było dr Woźniakowską wybrać, ale to Linka do niej juz napisala emaila i czekamy co odpisze bo z tego co widzialam to nie ma jej na rejestracjach dla zaocznych niestety :(

a Ty Wiolcia które wybierzesz jak nie bedzie u dr Woźniakowskiej?
  • Wiolcia

ja na razie wybralam nieprzystosowanie spoleczne mlodziezy...
  • nika.

Linka pisała do Pani dr Woźniakowskiej-Fajst i ona potwierdziła, ze u nas będzie prowadziła także seminarium i prosiła Nas o kontakt z naszym sekretariatem.

To już ja napisałam do Pani Kasi, od razu mi odpisała że był błąd w podpięciach i rzeczywiście u nas się nie wyświetlała opcja seminarium Pani dr Woźniakowskiej do wyboru.
    Napisała mi że powinno już być dobrze, co prawda u mnie jeszcze się to nie wyświetla ale może to musi przejść przez system jeszcze i dopiero pojawi się ostatecznie na USOSie, także cierpliwości :)
    przekazujcie dalej, zwłaszcza osobom które nie mają dostępu do grona i fB :)
  • Kingaa.

sala sądowa już full :)
  • nika.

widzę i się cieszę :)

można już się zalogować na USOSie na seminarium do dr Woźniakowskiej i do dr Bulendy :)
  • Kaśka

Mieszkania poszukuję jakieś informacje co gdzie za ile byle nie drogo...
    Pozdrawiam :D
| |

:)

IPSiR - UW

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)