IINiSB UW II rok licencjacki (2009-2012) [93]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich serdecznie na gronie przyszłych byblotekarzy:P
  • ~Sylwia~

Rownież witam :)
    miło Cie poznać :)
  • Anonim

O.Az jedna osoba sie odezwala...witaj:)
  • Paula.

A ja witam w imieniu drugiego już roku INiB; ]
    Życzę powodzenia :)
  • Kasiaa

No to jest nas już troje na pierwszym roku; ) Witam serdecznie
  • Anonim

hej Paula, moze cos opowiesz na o studiach czy Ci sie podoba? czy duzo zajec jest? i moze skad wziasc podreczniki:D?
  • Anonim

czy Tobie tez sie wydawalo jak skladalas papiery ze wieje tam komuna i psychiatrykiem:D? bo mi tak, no nie wiem, moze mam jakies dziwne skojarzenia...:p
  • ~Sylwia~

tez jestem ciekawa jak jest na tym kierunku... wiec, jesli mozesz opowiedz troche :)
  • Paula.

>M M napisał
    >hej Paula, moze cos opowiesz na o studiach czy Ci sie
    >podoba? czy duzo zajec jest? i moze skad wziasc
    >podreczniki:D?

Podoba mi się bardzo ze względu na program zajęć, ale też niezwykłą atmosferę, którą tworzą studenci i wykładowcy; ]
    Co do zajęć, możecie sobie zerknąć na Wasz plan, który znajduje się na stronie naszego instytutu (http://www.lis.uw.edu.pl). Są tam rozpisane wykłady i wszystkie grupy ćwiczeń i z tego wszystkiego układacie sobie plan tak, jak Wam pasuje.
    Podręczniki raczej nie są potrzebne, no może oprócz jednego do literatury, reszta to jakieś skrypty itp., ale na to jeszcze macie czas.
    :)
  • Anonim

a kiedy mamy sie zapisywac na zajecia??:) skad te skrypty mozna uzyskac?
  • Paula.

>M M napisał
    >czy Tobie tez sie wydawalo jak skladalas papiery ze wieje
    >tam komuna i psychiatrykiem:D? bo mi tak, no nie wiem, moze
    >mam jakies dziwne skojarzenia...:p

Jeżeli składacie tam, gdzie my, czyli na pierwszym piętrze (nie pamiętam nr pokoju), to faktycznie korytarz jest trochę mroczny, no i właśnie TEN pokój to miejsce konsultacji m. in. dr. Nowaka - zapamiętajcie to nazwisko - postrach pierwszego semestru; D
    Nasz instytut mieści się na piętrze trzecim, a tam jest już o wieeeele przyjemniej. W dodatku Was chyba będzie mniej, bo nas na początku była prawie setka, więc nie będzie aż takich tłoków; p
  • Paula.

>M M napisał
    >a kiedy mamy sie zapisywac na zajecia??:)

zapisy są jakoś pod koniec września, pewnie w ostatnim tygodniu, informacja na pewno będzie na stronie instytutu i na forum ( http://students.lis.uw.edu.pl/iinis...

>skad te skrypty mozna uzyskac?

haha, dobre pytanie... najpierw trzeba sobie zasłużyć, bo tworzymy je my, studenci, w miarę potrzeb i możliwości; p

• Anonim

pokoj 111...myslalem ze tam zwariuje dzisiaj...a kto to ten dr?czego uczy?
    Bylem dzis na pietrze instytutu-ladnie i odnowione...
  • Paula.

>M M napisał
    >pokoj 111...myslalem ze tam zwariuje dzisiaj...a kto to ten
    >dr?czego uczy?

własnie... 111 :) z doktorem Nowakiem macie w pierwszym semestrze Źródła informacji, niezapomniane doświadczenie; p
    prowadzi też jakieś fakultety i pewnie coś na magisterce...

• Anonim

a co to za zajecia i co to za niezapomniane doswiadczenie?uchyl rabka tajemnicy:P
  • Paula.

>M M napisał
    >a co to za zajecia i co to za niezapomniane
    >doswiadczenie?uchyl rabka tajemnicy:P

o nieee... nie zabiorę Wam tej przyjemności samodzielnego doświadczania uroków źródeł informacji; p ale uwierz mi, będzie ciekawie. jedyne, co powiem, to to, że w pierwszym terminie egzamin zdało tylko kilkanaście osób. wystarczy?; )
  • Anonim

a.to sprawa jasna;) nie moge sie doczekac tej jazdy!:D
  • Paula.

same zajęcia są naprawdę bardzo przyjemne, tylko ten egzamin to jedna wieeeelka niewiadoma była.
  • Paula.

>Paula. napisała:
    >zapisy są jakoś pod koniec września, pewnie w ostatnim
    >tygodniu, informacja na pewno będzie na stronie instytutu i
    >na forum ( http://students.lis.uw.edu.pl/iinis...

to o zajęciach instytutowych, na które zapisuje się na jednym usosie: usosweb.dak.uw.edu.pl
    a zajęcia ogólnouniwersyteckie, wf-y i lektoraty na usosie żetonowym rejestracja.usos.uw.edu.pl i tam już są terminy wypisane
    ;]
  • Anonim

ale to mamy sie tam juz rejestrowac,zapisywac??hm...zn ow ta biurokracja...nie ma jak szkola:]
| |

Grono byblotekarzy:P

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)