IPSIR 2009 - 2012 [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Per aspera ad astra.

czyli kto co wie :)
  • AnQa

Witajcie,
    Jestem przedstawicielem Zarządu Samorządu Studentów IPSiR i pragnę poinformować,że obóz integracyjny odbędzie sie 6-11 września. Jedziemy do ośroda wypoczynkowego "Żabinka" na Mazurach.
    Oficjalne info jeszcze będzie ale pisze już, abyście mogli sobie zaplanować jakoś ten wyjazd.
    Ulotki otrzymacie razem z listem z uczelni z informacjami,że sie dostaliście na studia.

Pozdrawiam
    Anka ZSS IPSiR
  • Per aspera ad astra.

dzieki wielkie :)
  • AnQa

Zarząd Samorządu Studentów IPSiR UW ma zaszczyt zaprosić wsztstkich studentów I roku Profilaktyki Społecznej i Resocjalizaji oraz Pracy Socjalnej na obóz integracyjny w Żabince

Kiedy?
    6 września – 11 września 2009

Gdzie?
    Ośrodek Żabinka, k. Giżycka

Za ile?
    349zł

Co nas czeka?
    Atrakcje lepsze niż gdziekolwiek indziej! Ten wyjazd zapamiętasz (albo i nie…) do końca swojego (studenckiego) życia! Nie przegap okazji!

Ilość miejsc ograniczona-zapisz się jak najszybciej!

Oto oficjalna strona zapisów na wyjazd intergracyjny Zabinka 2009!

http://oboz.szturmowa.com/

Cena:
    349 - dla Studentów UW
    399 - dla Studentów spoza UW ( jeżeli masz ochotę kogoś ze sobą zabrać to nie ma problemu :)

do zobaczenia na obozie!

Pozdrawiam
    Anka
  • Per aspera ad astra.

gdzie i do kiedy kasę należy wpłacić :)
  • AnQa

Jeśli zapisałaś/eś się na obóz przesyłając formularz ze strony > oboz.szturmowa.com < wszystkie informacje odnośnie obozu, dane do przelewu i inne będziesz otrzymywać sukcesywnie na swojego maila podanego przy rejestracji. Czasem trzeba trochę poczekać, cierpliwości :]

Każdy będzie poinformowany o wszystkich niezbędnych rzeczach. Co więcej - w tym roku mamy zamiar uruchomić pilotażowy projekt informowania obozowiczów smsami...!

Dla osób zastanawiających się, niezdecydowanych, przypominam, że wszelkie pytania na temat obozu udzielamy pod adresem mailowym

>>> info.samorzad@gmail.com <<<

w tym roku głównym koordynatorem obozu integracyjnego Żabinka 2009 jest Michał Kozłowski z Wydziału Zarządzania i to do niego należy kierować wszelkie pytania związane z obozem. Na pewno z wielką przyjemnościa na wszystkie odpowie :)

Buziaki
    Anka ZSS IPSiR
  • Kamilla

Właśnie, czy ktoś się na ten obóz wybiera?
  • Ada

ja chyba...; ]
  • Per aspera ad astra.

ja na 100%. formularz wypełniony :)
  • AnQa

Witam ponownie :)
    Jeśli chodzi o zainteresowanie obozem to jestesmy bardzo zaskoczeni w tydzień zarejestrowało sie aż ponad 80 osób, to bardzo duzo zważywszy na to ,że miejsc jest 220. Wiem,że z Ipsiru troche osób jest chociaż wiekszość z nich to studenci II roku, którzy jadą i w tym roku bo bardzo im sie podobało :)
  • °☆Cαroℓine☆°

Powiedz, że Ci z drugiego roku są STUDENTAMI na dodatek fajnymi, a zaraz bedzie 320 osob chetnych :P
  • AnQa

Mam nadzieje ,że nasze lovelasy z zeszłego roku jadą ale jakby żaden z nich nie zrobił na Was wrażenia to chłopaki z Zarządzania na pewno dają radę :)))))
  • Per aspera ad astra.

mm... może być ciekawie :D
  • ~>>Ewcia<~

Ciekawie to mało powiedziane:D Trzeba chyba wziąć pod uwagę wypad;p
  • Anonim

goraco polecam, mimo iz w tamtym roku nie bylem to z tego co slyszalem to naprawde bylo swietnie :) jade i wiem ze sporo ludzi z 2 roku tam leci; )

Aniu o jakich lowelasow Ci chodzi ?? bo jak chodze po ipsirze to zadnego nie widze; P
  • Kępka

kurcze, no ja bym bardzo chętnie pojechała, ale niestety nie mogę.. Opowiecie potem, jak było, co nie?:D
  • Kamilla

Mi właśnie też zależy na tym obozie, tylko że termin mi trochę nie pasuje, a tak dokładnie to przez cały wrzesień pilnuje młodszej (dwuletniej) siostry, mam nadzieje że znajdę kogoś na swoje zastępstwo... Ale boje się że nim do tego dojdzie nie będzie już miejsc!
  • Per aspera ad astra.

>RadekBP napisał
    >goraco polecam, mimo iz w tamtym roku nie bylem to z tego co
    >slyszalem to naprawde bylo swietnie :) jade i wiem ze sporo
    >ludzi z 2 roku tam leci; )
    >
    >Aniu o jakich lowelasow Ci chodzi ?? bo jak chodze po
    >ipsirze to zadnego nie widze; P

ja jade na 100% :P
  • .

Też bardzo chciałam pojechać, ale niestety nie mogę. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że za pojadę za rok; )
  • AnQa

Radek, no w zeszłym roku prym wiódł Armando i Adaś a lovelasów powinnam wziąć w cudzysłów he he he he :DDDDDD. Polecam bardzo gorąco ten obóz, bo to świetny początek studiów i zapoznanie sie z życiem studenckim, nowe znajomości i mnóstwo atrakcji a dla tych , którzy nie próbowali w zeszłym roku chodzenia po rozżarzonych węglach okazja w tym roku też będzie :) może wreszcie ja się zdecyduje :D
| |

:)

IPSiR - UW

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)