-
Per aspera ad astra.
-
Anonim
-
Kinga
-
leci sobie w kulki
-
-
Anonim
zwalniam miejsce, dostalm sie na pschoogie na UŁ, powodzenia Kinieczko :) -
Kinga
-
**Marlena**
witam wszystkich. Narazie w rezerwie, a docelowo na resocjalizacje :) -
Anonim
Przynoszę niektórym dobre wieści; ] http://www.ipsir.uw.edu.pl/news/pra... -
nf
-
**Marlena**
Natalie, studiujesz już prawda? Czy orientujesz sie może w jakich granicach były przesunięcia na listach w zeszłym roku i Czy było az tak mało chętnych na socjalną jak podaja w statystykach? -
nf
wydaje mi się, że statystyki są z pierwszej tury rekrutacji i dlatego wygląda na to, że było mało chętnych :) z tego co wiem, większość ludzi z naszego roku dostała się z drugiego naboru, bo wcześniej składali na kierunki typu prawo, socjologia (gdzie wiadomo słabi ludzie nie składają) i sie nie dostali wiec złożyli na PS, dlatego też nasze wyniki broń Boże nie były takie jak w statystykach! Poza tym u nas brano pod uwage chyba i wos i hist i pol, więc troche inaczej...a przesunięcia powinny być duże, tak samo jak na resocjalizacji, chociaż tam jest więcej miejsc...hm.. zobaczymy. A jesteś na rezerwie? -
Kinga
3 przedmioty brano pod uwage?! I to tak rozne, niz teraz? Teraz chyba wystarczy miec 2 rozszeszenia z wielu innych, i mozna bylo brac udzial w rekrutacji ( przynajmniej mnie zaakceptowali :D ).
Ja jestem na 6 miejscu teraz i juz nie jestem tak optymistycznie nastawiona, jak wczesniej, przed rekrutacja, bo sie boje, ze jednak te 6 miejsc nie przejdzie i bede miala 2 lata w plecy.:D -
**Marlena**
-
Kinga
Czekaj, moze sie uda.
Teraz sie zaczela dopiero druga tura, a ja myslalam, ze to juz trzecia:| -
nf
spokojnie !! :D a skad sie dowiadujecie jakie macie aktualnie miejsce? -
Kinga
-
Kinga
-
-