-
Ola
-
Niepozbieralny
Łaaaaał ...i tylko tyle powiem, a propos samego pleneru oczywiście; ) -
Ola
mi się bardzo podobało!!!
szczególnie czekanie na kozła na ambonce i kajaki! :D:D:D -
Anonim
-
-
ADHD
-
Ola
czytając ostatniego posta wyskoczyła mi reklama przewodników książkowych z PARKIEM NARODOWYM BORY TUCHOLSKIE na czele!
:D -
Meandrująca
-
to był znak Alex! znak ze trzeba to powtorzyc i to jak najszybciej^^
a po tobie Czesław to juz wszystkiego sie mozna spodziewac skoro brales za kozła sosne...;p
juz nie wspomne o Hipszoczento^^
pozdr dla ekypy z piątej ambonki :) -
Ola
Dziś o 18.00 jest zbiórka pod rotundą dla tych, którzy chcą się pobawić w podchody po warszawie
:-) -
Anonim
nie ma to jak sarenki nie ruszające sie przez godzine i jeden komar plu gratis- dwa kleszcze. I tak jesteśmy najlepsi i nikt nas nie pokona. To jak znów nasza czwórka za rok na plener jedziem ?? -
no ba jedziem! jak nie my to kto:P i tak juz wszyscy inni wymiękli. Chodzcie pobijemy rekord^^
-
Ola
a ja bym jeszcze chciała dodać, że nie wyobrażam sobie kolejnego pleneru bez Anny! :DDD
nie odpuścimy jej, co??? :DDD -
Niepozbieralny
Myślę, że to ona może nam nie odpuścić; )
Ale ja sobie nie wyobrażam... -
Niepozbieralny
Jutro (8.07) :)
Umawiamy się na małe spotkanie przed salsą, czyli :
17 pod rotundą
W razie czego piszcie do mnie(na kom.) lub do Kaśki. -
Anonim
-
Anonim
Jesteście okropni. Przeprowadzać się do różnych miast żebyście nie mogli się spotykać tak często. I tak was pomęczę pod koniec sierpnia a Anne to już wogule nocując u niej. Po mojej wizycie juz nie pojedzie z nami na plener :D -
Ola
ja żem nie mogę wcześniej być...bo jadę z koleżanką z legionowa autem, a wiecie, kto będzie z nami na salasie??
i jak macie jakiegoś faceta to weźcie dla mnie!!!, bo mój się na mnie wypiął CHAM :]
i jeszcze jedno....rozmawiałam dziś z Agatą S. i ona 22 sierpnia wyjeżdża, bardzo prosiła o spotkanie przed 22 ! -
Anonim
o rany, to powiedzcie mi kto jutro będzie ?:D
bo niby wiem... ale nie wiem xD -
Anonim
Dla mnie bez roznicy kiedy sie spotkamy wakacjie i tak do konca wrzesnia mam :D nie tak jak inni :) wiec mzoe byc przed 22 albo po 22 obojetne ale lepiej spotkac sie cala paczka i proponuje w kielcach u mnie na dzialce Agata z krakowa ebdzie meic blisko i wy tez uwazam ze to najlepsze rozwiazanie :D. -
Anonim
jesli chodzi o mnie to tez mogę w 2 połowie sierpnia bo wtedy wracam z nad morza. o.; P