DAA Warszawa [27]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

temat być musi !; -)
  • Niepozbieralny

Łaaaaał ...i tylko tyle powiem, a propos samego pleneru oczywiście; )
  • Ola

mi się bardzo podobało!!!
    szczególnie czekanie na kozła na ambonce i kajaki! :D:D:D
  • Anonim

ja szukałem śnieżne króliczki i jelonki xD
  • ADHD

Nowy temat i jest o czym gadać
  • Ola

czytając ostatniego posta wyskoczyła mi reklama przewodników książkowych z PARKIEM NARODOWYM BORY TUCHOLSKIE na czele!
    :D
  • Meandrująca

hej, bylo naprawde ok :))))
  • Charlotte

to był znak Alex! znak ze trzeba to powtorzyc i to jak najszybciej^^
    a po tobie Czesław to juz wszystkiego sie mozna spodziewac skoro brales za kozła sosne...;p
    juz nie wspomne o Hipszoczento^^
    pozdr dla ekypy z piątej ambonki :)
  • Ola

Dziś o 18.00 jest zbiórka pod rotundą dla tych, którzy chcą się pobawić w podchody po warszawie
    :-)
  • Anonim

nie ma to jak sarenki nie ruszające sie przez godzine i jeden komar plu gratis- dwa kleszcze. I tak jesteśmy najlepsi i nikt nas nie pokona. To jak znów nasza czwórka za rok na plener jedziem ??
  • Charlotte

no ba jedziem! jak nie my to kto:P i tak juz wszyscy inni wymiękli. Chodzcie pobijemy rekord^^
  • Ola

a ja bym jeszcze chciała dodać, że nie wyobrażam sobie kolejnego pleneru bez Anny! :DDD
    nie odpuścimy jej, co??? :DDD
  • Niepozbieralny

Myślę, że to ona może nam nie odpuścić; )
    Ale ja sobie nie wyobrażam...
  • Niepozbieralny

Jutro (8.07) :)
    Umawiamy się na małe spotkanie przed salsą, czyli :
    17 pod rotundą
    W razie czego piszcie do mnie(na kom.) lub do Kaśki.
  • Anonim

Kaśki to znaczy mnie! <skacze i macha rękami > xD
  • Anonim

Jesteście okropni. Przeprowadzać się do różnych miast żebyście nie mogli się spotykać tak często. I tak was pomęczę pod koniec sierpnia a Anne to już wogule nocując u niej. Po mojej wizycie juz nie pojedzie z nami na plener :D
  • Ola

ja żem nie mogę wcześniej być...bo jadę z koleżanką z legionowa autem, a wiecie, kto będzie z nami na salasie??

i jak macie jakiegoś faceta to weźcie dla mnie!!!, bo mój się na mnie wypiął CHAM :]

i jeszcze jedno....rozmawiałam dziś z Agatą S. i ona 22 sierpnia wyjeżdża, bardzo prosiła o spotkanie przed 22 !
  • Anonim

o rany, to powiedzcie mi kto jutro będzie ?:D
    bo niby wiem... ale nie wiem xD
  • Anonim

Dla mnie bez roznicy kiedy sie spotkamy wakacjie i tak do konca wrzesnia mam :D nie tak jak inni :) wiec mzoe byc przed 22 albo po 22 obojetne ale lepiej spotkac sie cala paczka i proponuje w kielcach u mnie na dzialce Agata z krakowa ebdzie meic blisko i wy tez uwazam ze to najlepsze rozwiazanie :D.
  • Anonim

jesli chodzi o mnie to tez mogę w 2 połowie sierpnia bo wtedy wracam z nad morza. o.; P
| |

Tutaj mozemy pogadac o plenerach, ale i nie tylko;P

Miejsca grona (0)