-
dominik koza
sprzedaje paski do dresow, biale, w kazdej ilosci. przy wiekszym zakupie mozliwosc negocjacji ceny.
cena netto: 2 zl. -
Za jeden zeta to muszą być jakieś pseudokreszowe podróbki z wietnamskich marketów dla wetaranów baletu:/
Uważajcie na takie uniwersalne pasy, gdyż nie są kompatybilne ze wszystkimi modelami. Wspomnę tu chociażby o różnicach w fasonie i geometrii kantów u Adacha i Najka.
Firmowy dres z pewną metką posiada także striplocka, który nie zewala nam na doszycie dowolnego pasa!
Olorin! Czy Ty człeniu masz licencję ziomokrawca w ogóle? O akcyzę na laną tu wodę już nie pytam nawet.. -
Anonim
ja jakem chlopak z dzielni stary kastomer bazarnych dresow ortalionowych tudziez dresow wszelkiej innej masci jako ze uwielbiam swa dzianine i nosze ja z duma i wdziekiem, poruszam sie do pracy jak i na silownie pod wielkim atlasem znanym silaczem, ktorego dzianiny sa wyznacznikiem naszej kultury zglaszam protest!!!!!
kiedys nadzialem sie na takowa rzecz i zakupilem dorabiany pasek, ktory mial byc kompatybilny z odwieczna triada 3 paskow co sie okazalo, stracilem na tym poniewaz ze nie dosc ze nie dalo sie tego przyszyc, na mej dzianinie pozostala dziura... wyobrazcie sobie jaka hanba!!! dlatego ostrzegam was ludzie, nie dajcie kupujcie doszywanych paskow, wstyd o tym pisac...
zawiedziony kastomer -
-
Grono.Net
-
dominik koza
ziomale calego kraju laczcie!
paski nie po zeta po dwa zety stoja a z tego wzgledu tak drogo, ze se mozesz trzasnac je do kazdego modelu naja i adasia, szczerze powiem - nie wiem jak z pumami, ale co naj i adas to nie puma.
nie ma co sie bac, bierta poki jeszcze sa bo ida jak precle na rynku. -
Anonim
Jakby szle, jako zapodajesz, nie musialbys sie
drugi raz reklamowac.
Sciema to zajezdza. Zreszta, nuz sie faktycznie dzianina podziurawi?
-
Grono.Net
!@#$%^&*............
mam dla przedmowcy rade;
kup sobie trzy paseczki i wszyj do bundezwery zamiast tej ohydnej flagi!!!!!!!!!!!!
%-[
-
dominik koza
cos watku nie poczytalas, nie dwa razy reklamuje a odpowiadam na zarzuty. roznica zasadnicza. -
Grono.Net
-
Rebionok: niunia chyba wklikałaś do złej pałatki że wąta nie trybisz. Każda nobilitacja a także modna akcja wymaga zmiany pasów! Jak pewien git rzekł kiedyś: nawijaj i popuszczaj pasa!
Olorin: Toć rachować umim i kąsam, że za 2 pasy to 2 zyle będzie, a przecież na każdej szacunem wyklepanej dzielni, nikt Ci nie kupi pojedynczego dzielnika, więc od 2 zaczynamy licytację a nie że niby liczby pierwsze się pchać mają zara..
Certa pokaż loluś lepiej jakżem prosił. Byłeś w ogóle kiedyś na tajwanie bo coś mi się kmini żeś z kwadrata własnego nigdy się nie wypisał.... -
dominik koza
paroksyzm: ja cos sobie mysle, ze Ci musze tego certa pokazac bo mi fame zla niesiesz po miescie i slabiej pasy ida. tajwan znam jak swoja kieszen bo bylem tam dwa razy po dwa dni wiec swoje widzialem, wypilem i kupilem. kurde blacha, jak Ci tego certa pokazac, no moze kiedys w blizej nieokreslonej przyszlosci na zlocie grono da sie cos wykminic.
tymczasem sle wielkie yo i zapraszam do kupowania. -
Grono.Net
-
dominik koza
-
-
Grono.Net
-
dominik koza