- 1
- 2
-
Kasiol
Wpisujcie wasze najdebilniejsze pomysły jakie przyszło wam wymyslić... wszystko co tylko chcecie.. pochwalnie się wyczynami z innymi -
Szczurek
moj najbardziej debilny pomysl...hmmm... striptiz na imprezie :D hmmm ... palilem trawke kolo posterunku policji....bardzo chcialbym latac na waleta po miescie ale jeszcze tego nie robilem <ale nadejdzie taki czas> :D:D ...raz wypilem wino w liceum w czasie lekcji i poszedlem na Chemie do tej pory pamietam jak moja nauczycielka patrzyla na mnie a ja sie tak ztripowalem ze poszedlem do ubikacji i siedzialem tam cala lekcje :D ...chyba tyle :D -
Corba
raz w ogólniaku kolesia od techniki zamknęlismy w pracowni na klucz,zastawilismy dzwi szafą taką w ch... cięzką:).pecha miał bo to suterena była i okna zakratowane.przesiedział tam cały weekend.skubany przezył bo jak nam pózniej powiedział pił wodę z kranu....no tak tej miał pod dostatkiem -
K0510R
powaznie typa zamkneliście na caly weekend?? cos nie chce mi sie wierzyc ale jak tak bylo to nieźle nieźle!!! hehehehehehhee -
-
Corba
-
Corba
a szanowni gronowicze nie mieli żadnych powyginanych pomysłów:)?pisać pisać...
-
Corba
-
Maciej.
-
Szczurek
ja raz na wycieczce popilem i wkurzyl mnie kumpel to jak poszedl spac najszczalem mu na glowe ... obudzil sie ...w zamian on wysmaraowal moja kordle gownem...a ja zeby nie byc gorszym w nocy wszadzilem jego rece do zimnej wody i sam sie osikał..po tym zdarzeniu pojechal do domu bo nie zniosł szydeery :D:D:D -
Marian
zalozylem koszulke britney spears na siebie, glany,pieszczoche, lancuch, wpiolem rozowe wstazki we wlosy, zalozylem stanik na siebie (na koszulke) i zaczolem dopierniczac na gitarze na miescie piosenki arki satana :D -
Corba
-
Anonim
z koleżankami latałyśy topless po moim ogrodzie. (wokól trzy budowy :D) -
Corba
to robotnicy mieli darmowy pokaz :)ciekawe czy im się wapno zlasowało dobrze:)? -
Anonim
-
j
-
Anonim
No co? fajną zabawę miałyśmy....
Jeszcze nie znasz tej strony mnie .....; ) -
j
-
Corba
-
Anonim
Jakie <olaboga> justynka co z ciebie taki sztywniak? czasami trzeba siętrochę rozerwać; ) -
j
taz. ? chodzić nago po ogródku ? no moze i masz racje :P sprubóje może kiedys. No ale tak na serio to ja cie nie znam :/ no ... prawie :P :] :*
- 1
- 2