Debilne pomysły/konkurencje [13]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasiol

Wpisujcie wasze najdebilniejsze pomysły jakie przyszło wam wymyslić... wszystko co tylko chcecie.. pochwalnie się wyczynami z innymi
  • Szczurek

moj najbardziej debilny pomysl...hmmm... striptiz na imprezie :D hmmm ... palilem trawke kolo posterunku policji....bardzo chcialbym latac na waleta po miescie ale jeszcze tego nie robilem <ale nadejdzie taki czas> :D:D ...raz wypilem wino w liceum w czasie lekcji i poszedlem na Chemie do tej pory pamietam jak moja nauczycielka patrzyla na mnie a ja sie tak ztripowalem ze poszedlem do ubikacji i siedzialem tam cala lekcje :D ...chyba tyle :D
  • Corba

raz w ogólniaku kolesia od techniki zamknęlismy w pracowni na klucz,zastawilismy dzwi szafą taką w ch... cięzką:).pecha miał bo to suterena była i okna zakratowane.przesiedział tam cały weekend.skubany przezył bo jak nam pózniej powiedział pił wodę z kranu....no tak tej miał pod dostatkiem
  • K0510R

powaznie typa zamkneliście na caly weekend?? cos nie chce mi sie wierzyc ale jak tak bylo to nieźle nieźle!!! hehehehehehhee
  • Corba

serio a po co mam ściemniać
  • Corba

a szanowni gronowicze nie mieli żadnych powyginanych pomysłów:)?pisać pisać...
  • Corba

a jako konkurencję proponuje rzut widłami w motorniczego
  • Maciej.

ja raz na obozie spóściłem sie z kumplami do łózka trenera :P
  • Szczurek

ja raz na wycieczce popilem i wkurzyl mnie kumpel to jak poszedl spac najszczalem mu na glowe ... obudzil sie ...w zamian on wysmaraowal moja kordle gownem...a ja zeby nie byc gorszym w nocy wszadzilem jego rece do zimnej wody i sam sie osikał..po tym zdarzeniu pojechal do domu bo nie zniosł szydeery :D:D:D
  • Marian

zalozylem koszulke britney spears na siebie, glany,pieszczoche, lancuch, wpiolem rozowe wstazki we wlosy, zalozylem stanik na siebie (na koszulke) i zaczolem dopierniczac na gitarze na miescie piosenki arki satana :D
  • Corba

a durszlak na łepetyne włożyłeś;)?
  • Anonim

z koleżankami latałyśy topless po moim ogrodzie. (wokól trzy budowy :D)
  • Corba

to robotnicy mieli darmowy pokaz :)ciekawe czy im się wapno zlasowało dobrze:)?
  • Anonim

robotnikow akurat nie bylo:( gdyhy wiedzieli , to by żalowali
  • j

:O Lilly, co ty wyrabiasz; )
  • Anonim

No co? fajną zabawę miałyśmy....
    Jeszcze nie znasz tej strony mnie .....; )
  • j

ojoj no chyba nie znam <olaboga>; )
  • Corba

ja tez nie znam:(
  • Anonim

Jakie <olaboga> justynka co z ciebie taki sztywniak? czasami trzeba siętrochę rozerwać; )
  • j

taz. ? chodzić nago po ogródku ? no moze i masz racje :P sprubóje może kiedys. No ale tak na serio to ja cie nie znam :/ no ... prawie :P :] :*
  • 1
  • 2
| |

Przedstawiajacie tutaj swoje najbardziej idiotyczne, niemoralne, chore pomysły na jakie wpadliście...

Miejsca grona (0)